Звездни компромати - 355

• 117 458
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Гаврят я Николета в новия бг филм " Привличане" , ама не знам дали се е усетила Joy

Що?

# 166
# 167
Хоакин е страхотен. Изключително изразително лице има, много го харесвам.

# 168
  • София
Мислех, че само аз го харесвам Joy Много беше секси в Гладиатор Heart Eyes

# 169
Хоакин беше много красив. Сега изглежда по-възрастен отколкото е. И не само заради брадата - прилича ли ви на 43 годишен мъж? Според мен поне 10 г. отгоре.

# 170
  • където ми харесва
Сина на Памела Андерсън и Томи Лий е ударил баща си
http://flashnews.bg/sinat-na-pamela-andersan-nabi-bashta-si-tomi … mp;utm_medium=cpc

# 171
  • Sofia
Гаврят я Николета в новия бг филм " Привличане" , ама не знам дали се е усетила Joy

Що?
В края на филма се появява като майката на един от учениците-абитуриент  Mr. Greenhahaha,по която всички припадат. Позаимствали са от "Американ пай". Peace

# 172
Изобщо не ми изглежда стар на мен. Точен ми е, изглежда нормално, а не излъскан.

# 173
  • Berlin
Хоакин беше много красив. Сега изглежда по-възрастен отколкото е. И не само заради брадата - прилича ли ви на 43 годишен мъж? Според мен поне 10 г. отгоре.
Особено на първата снимка ми прилича на (не)добре поддържан 63г. Smile  И го казвам, защото скоро видях един от тези готини дядовци модели с големите бради на живо, позираше на едни стълби за снимки. Ми много яко изглеждаше, както си вървяхме и аз позабавих, позабавих и почнах да блея.Simple Smile

# 174
  • София
И на мен ми е любимец Хоакин, но с тази брада се задържа вече прекалено.  Wink
Мислех, че е за роля, но може и да е решил да си ходи така.
Често е засичан около зала за карате. Ето отскоро -

Скрит текст:

# 175
  • София
крайно време беше  Laughing

# 176

Що?
В края на филма се появява като майката на един от учениците-абитуриент  Mr. Greenhahaha,по която всички припадат. Позаимствали са от "Американ пай". Peace

То трябва създателите на филма да бъдат гаврени за тази 30-годишна майка на абитуриент, родила явно на 11... Simple Smile

# 177
  • София
най-вероятно застъпват тезата, че 50 е новото 30  Laughing

# 178
  • Вече в моята си приказка...
И каква е причината Хоакин да ходи с безопасна игла на очилата си?! Мода или практично решение? Очевидно излиза от фитнес... Харесвам мъже с брада, но поддържана. Неговата очевидно е оставена сама да се "развива". И малко редичка ми се струва!
П. П. По-скоро май на тренировка е бил. Колан се показва от купчината дрехи, които носи. И май си отговорих на въпроса за иглата. Simple Smile

# 179
най-вероятно застъпват тезата, че 50 е новото 30  Laughing

Направо 30 е новото 50 след известно количество хирургични намеси. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт