Звездни компромати - 355

• 117 462
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • София
В брадърската тема са написани цитираните постове.
Стефания Колева е в сериала по Нова, не Лулчева. Но много е погрозняла. И май наистина нещо си е правила на устата.

# 151
Стефания Колева е в сериала по Нова, не Лулчева. Но много е погрозняла. И май наистина нещо си е правила на устата.
Ъъъ, да Blush нея имам предвид, ми бъркам ги двете, да, за Стефания иде реч. На Силвия Лулчева е заприличала, та я обърках Mr. Green

# 152
В брадърската тема го обсъдихме надълго и нашироко Тоню. Явно и той като първата драма много държи да се обяснява с нас и да ни търси диалог.

# 153
Кой е Антон Стефанов?!?!
Модел на Just Cavalli от Добай.
Извън очевидното Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile
Извън очевидното човекът е никой. Като започне Биг Брадър е дежурен коментатор при Галя в На кафе. С едно тънко, но компетентно гласче се напъва, но не дразнеше много. После взе, че и той влезе в Биг брадър. Там беше много разстроен, свиваше се и май много плака. Аз така го запомних. Просто нищо друго не знам за него. Но има смешен фейсбук.

# 154
# 155
  • На южния бряг
Наша Николета в ролята на лошо момиче
Скрит текст:

Цигарата изглежда сякаш е между зъбите или пък е залепена за тях, но не е хваната с устни.. 🚬

# 156
  • София
Ми така де, Николета няма да сложи нещо нездравословно в устата си!

# 157
  • София
Joy Големи сте!

# 158
  • София
Кой е Антон Стефанов?!?!
Модел на Just Cavalli от Добай.
колеШке,  Joy Joy Joy
секс едва ли, джъст кавали...

днес на всички ни говори кораба-майка, ноу даут, ай суеар  Innocent

# 159
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Найлонка все пак рекламира цигарите.То почти няма снимка в профила й,
която да не рекламира "скъпи и луксозни" марки...

# 160
  • Rock & Roll feeling ...
Гаврят я Николета в новия бг филм " Привличане" , ама не знам дали се е усетила Joy

# 161
  • Пловдив
Стефания преди ми беше много симпатична, снощи и на мен не ми хареса много. Не мога да преценя кое точно, най-вече прическата ми се наби на очи, не че тя е най-важната.

Орнела Мути на 63:

https://dariknews.bg/v-snimki/boginia-za-milioni-neustoimata-orn … ni-snimki-21109/1

# 162
Стефания нещо на устата май си е правила,долната и устна направо беше увиснала

# 163
Много е променена, щом снощи спорихме у дома тя ли е или не. На мен не ми допада как се е видоизменила.

# 164
Орнела Мути не прилича на себе си на снимка  20.

Общи условия

Активация на акаунт