Звездни компромати - 355

• 116 757
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Шарън си е за цял бански вече...
Категорично, да! Бабет!

# 286
Давай ги!
Сраното кафе било страхотно, сподели мъжът ми, който е опитвал преди време.

На мен ми хареса кафето. Сервират го с 5 други и наистина е доста меко, а акащите животинки са адски сладки Simple Smile.

# 287
В. Бекъм с неподходящ размер сако

# 288
Но пък панталонът ѝ е точно.  Simple Smile

# 289
  • Пловдив
Не се сещам за какво е подходящ вицът... но аз на вицове за храна трудно се смея, та ме загуби за разговора.
Ох бе, Лили, вицът е за пишки. Не само за храна.

# 290
# 291
Не се сещам за какво е подходящ вицът... но аз на вицове за храна трудно се смея, та ме загуби за разговора.
Ох бе, Лили, вицът е за пишки. Не само за храна.
Въпрос на гледна точка...  Mr. Green

Хелена Кристенсен на 50

# 292
  • София
Хелена не остарява красиво, а беше толкова нежна и различна през 90-те. Кардашианките са пример как можеш да изглеждаш евтино и пошло дори в скъпи дрехи... мисля аз.

# 293
# 294
Това е истината и Шарън също, всичко останало е фотошоп, и ботокс... Свиквай с реалността! love001

# 295
  • София
сега остава да ми кажеш, че няма и Дядо Коледа:(
муц*

# 296
Добре, де, какво и има на Хелена? Според мен изглежда страхотно за възрастта си. Да, има излишни мазнини по корема, но пък се впечатлих от бюста, слабите крака и ръце. Ами лицето се променя, няма как. Тия филтри и козметични процедури ни объркаха представите как изглеждат хората без тях.

# 297
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Гледам на Ирини закуската и ме досрамя, че и аз имам бамбук на прозореца Simple Smile))

# 298
Тия филтри и козметични процедури ни объркаха представите как изглеждат хората без тях.
Точно това имам предвид. Иначе съвсем нищо ѝ няма! 👍

# 299
  • София
Супер си изглежда Хелена, като имаме предвид, че е без грим и че е едра и висока.
Шарън също е ок. Просто са си на години вече...

Общи условия

Активация на акаунт