Звездни компромати - 355

• 116 678
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Той въобще видя ли го бебето? Прекрасният баща.

# 91
Ми, аз за себе си смятам, че се интересувам от мода, ама Невена винаги съм я свързвала с ужасната й сплъстена, крещящо боядисана коса, нахлупена над миниатюрното й челце. Ужасно нечистоплътна ми е била винаги. И добре,  че се е мяркала при Гала, та да знам, че е дизайнерка. В Лондон. Нищо нейно не съм запомнила и с нищо не ми се е откроила, до преди съдбовната им среща с Незабравка.

И аз така, но роклите от рекламите бяха хубави. Винаги съм си мислела, че пере нечии пари.

# 92
  • Варна
Невена съм я чувала от отдавна, но не знаех, че вече бръмчи из Лондон.
Запомнила съм я точно с ужасното, червено киче на главата, както и че няма нужното образование, за да твори скъпите рокли, но не съм сигурна дали не я бъркам.

# 93
# 94
Не знам само аз ли виждам голяма разлика между двете рокли, на Жени Живкова изпълнението ми харесванв пъти повече - дълга е (тоест по-подходяща за случая), цветът е по-благороден пасва по-добре на черната дантела, не е толкова контастно, платът изглежда по-качествен. Не е толкова претрупана, деколтето е по-подходящо.

Изобщо, ако се закрие Радева от снимката, Йотова изобщо не изглежда зле.

Радева е накачулена като коледна елха. Вдъхновението било бижуто, но то се губи в целия кич. Ако искаше бижуто да е акцент, трябваше роклята да е по-изчистена.

# 95
  • София
Николета се е докарала като хомосексуалистите от бара "Синята стрида" от "Полицейска Академия 1" (видео)Bowtie
изобщо не знам за какво говориш, но умрях от смях Joy

аз преди малко ставам от снощи и ме съсипвате просто, то не е Корайма Илиева Joy , то не е Иритуално самоубийство, богата работа Flowers Hibiscus

Викандер Великолепна Heart

Пенелопата да не се е съветвала със Салма Imp

# 96
Невена съм я чувала от отдавна, но не знаех, че вече бръмчи из Лондон.
Запомнила съм я точно с ужасното, червено киче на главата, както и че няма нужното образование, за да твори скъпите рокли, но не съм сигурна дали не я бъркам.
Не, не я бъркаш:
Скрит текст:

# 97
  • Варна
Илиева кога роди, кога възобнови участията си? Снощи е имала в Пловдив, във Варна има анонси за ново участие тези дни. Не го разбирам това!  newsm78

# 98
Различни са хората. Познавам такива, които след раждане са бързали да се върнат във фитнеса, да излизат по барове и др. подобни. Може би им липсва животът преди да се роди бебето, не знам.

# 99
  • София
петък е. спите, струва ми се. Бау
Скрит текст:

# 100
  • София
Джей Ло в ластични дънки

Скрит текст:

# 101
Николета се е докарала като хомосексуалистите от бара "Синята стрида" от "Полицейска Академия 1" (видео)Bowtie
изобщо не знам за какво говориш, но умрях от смях Joy

Е, това се случва, когато хетеро мъже сгрешат бара и бъдат подложени на танцов тормоз.Laughing

# 102
Май имаше предвид шапката на Николетка.

# 103
  • Варна
Може би аз съм предубедена към М. Илиева. Посредствена ми е като изпълнител, един рефрен го дъвче вече повече от 15 години. Говори се повече за любовните и похождения сред младо и старо, отколкото за творчеството и. Особено ми стана неприятна като се хвалеше, че влиза в операции с любовника си, защото и било мечта да бъде лекар.

# 104
Мария Илиева е вече на 40 г., добре направи, че си роди дете. Но за другото не е нужно да се обяснява.

Общи условия

Активация на акаунт