Звездни компромати - 355

• 116 797
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
https://www.instagram.com/p/BgIbyTYBdn6/?explore=true
Венета с "любимата" ми реплика.

# 181
Паднало му е винтчето на очилото на Хоакин. Ма той не е кифла да търчи веднага за нови очила като тия си му вършат работа и така, нищо че може цял магазин за очила да си купи! А аз съм наредила 30 броя очила вкъщи и магазин мога да отворя... Rolling Eyes Tired Face

# 182
  • Deutschland/HE
Бъркани яйца с трюфел, кафе Richard и топъл хляб. Ухае на фрезии … спата чака отвън.

Аз Веспа не виждам, само контейнерите за разделно събиране (но не съм си изпила второта кафе и може да е от това)

# 183
Тез' яйчица за едното зъбче само ще стигнат Sad Ама иначе от насъщния има предоволно!

# 184
Поне изглеждат по-добре от това:

https://scontent.fprg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/28782927_1937590 … b&oe=5B37205F

Сега погледнах и ми се отяде... А принципно съм добро прасе. Вариация на тема филе Уелингтън било.

# 185
  • София
Бъркани яйца с трюфел, кафе Richard и топъл хляб. Ухае на фрезии … спата чака отвън.

Аз Веспа не виждам, само контейнерите за разделно събиране (но не съм си изпила второта кафе и може да е от това)
страхотна композиция   Joy
от виното и трюфела ли е толкова неадекватна?

# 186
Пиячката я няма обаче. Ирини, разочароваш, къде пържени яйца без Периньон?

# 187
  • Пловдив
Такоз, къде е кафето в снимката? Нали било "кафе Ричард"?

Аз виждам фрезия във ваза, чаша с прозрачна течност (може би вода), чиния с бъркани яйца с маслина отгоре, панерче с три филии хляб и прибори. Кафе няма.

# 188

Аз виждам фрезия във ваза, чаша с прозрачна течност (може би вода), чиния с бъркани яйца с маслина отгоре, панерче с три филии хляб и прибори. Кафе няма.

Долу вляво се вижда ръбче на чаша.

Второ предположение - във вазата. Peace Не бъди старомодна. Simple Smile

# 189
  • Пловдив

Долу вляво се вижда ръбче на чаша.

Второ предположение - във вазата. Peace Не бъди старомодна. Simple Smile
Тогава би било "кафе с фрезия" .....

# 190
Поне изглеждат по-добре от това:

https://scontent.fprg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/28782927_1937590 … b&oe=5B37205F

Сега погледнах и ми се отяде... А принципно съм добро прасе. Вариация на тема филе Уелингтън било.
Тоя манджурляк чий е? Shocked Аз "ям" храната си първо с очите... Това нЕма да го пипна! Sick Боже! То чиния(мазна), то парченца от листа на глухарче(струва ми се), то нещо, което прилича на скроб (каша от царевично брашно), нещо като парче руло "Стефани" с брашняна каша отгоре и ... преварен ориз със смачкана капъшка от домат като от консерва отгоре?! Shocked Stop chef Mr. Green Днес няма да ям! И току що открих нова, особено успешна диета - по една такава картинка на обяд и няма да погледна храна до утре на обяд, когато ще видя втората картинка.

Кофите за боклук в композицията на другия натюрморт са трепач! hahaha

# 191
Лили, на Иринито от ресторанта е снимката. Peace Отдолу над 100 лайка и коментар "магьосници". Ми магьосници са - от гладен правят негладен.

https://www.facebook.com/Irituali/posts/1937590713198717

Последна редакция: сб, 10 мар 2018, 13:56 от Анонимен

# 192
Аха Tired Добре, ще споделя нещо много съкровено и което ще ме направи много слаба във вашите очи, но желанието ми да го споделя с вас, е по-силно от мен. Ако някога извърша престъпление, посещението на това... заведение, може да е присъдата ми.

Снобарията може да е много забавна за околните! Twisted Evil

# 193
Кафе Ричард го Гугълнах, че незнаех какво е, то било кафе Ришар, или поне внисителите му така го произнасят.
Аз реших, че е нещо с алкохол.

# 194
  • София
аз искам срано кафе, пък!
и богатите плачем, ама 'що да е заради едното срано кафе:(((

Общи условия

Активация на акаунт