Звездни компромати - 355

• 116 739
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • София-Младост
Най-смешна беше демонстрацията на Поли Генова.
Абе тя как се казва по принцип?
Кой как се казва, Поли Генова ли? GrinningGrinning

Сега прочетох, че Денис Ризов и той изригнал с/у менторите, защото никой не се е обърнал мин.седмица на Шеки...

# 361
  • София
Верно ли?! Tired Психиделична музичка с някакви аборигени и Жана с перука в стил Sia, с име ... "Bones"?! Останките от Жана?
 ooooh!

Баш! Ужасна е цялата!

# 362
  • Rock & Roll feeling ...
Аз пък се чудя на този неистов напън за певци на нашия смешен пазар. Какъв успех може да се постигне в България - една, две мижави песнички и участия по събития по моловете. Та за какво й е на Екимова да бута детето по безброй формати?

Зависи, Гери-Никол вади добра пара от цялата тая работа. Но за разлика от другите тя си носи идеята за цялостния почерк на продукта,който вади. Аз лично не го харесвам,но не мога да отрека,че това което прави,го прави много по-добре от другите,които години са напинят без особен резултат.

Нямам идея на Поли как е цялото първо име.

Коя е Шеки на Ризов ?

# 363
Аз пък бая се чудих какво е предизвикало тези гръмки заглавия миналата седмица и изказванията на Денис Ризов. Не съм гледала изпълнението на Шеки, но според мен съдийте търсят по-комерсиален тип изпълнител, за да могат да го развиват там, където ще има търсене. Хеви-метъла и рок&ролл-а съвсем не са толкова вървежни и печеливши напоследък, та явно затова Шеки е аут.

# 364
Поли сигурно е Полина, имаше такава мода през 80-те в имената.  Thinking

# 365
  • На топло
Хареса ми песента на Дания за Евровизия. Поне са в тренда 😂.
А българската, не знам, не ми се слуша такова нещо в момента и понеже я спрях бързо, нямам мнение Rolling Eyes

# 366
Търговския регистър е публичен, момичета, можете да правите справки.

Поли Пламенова Генова, род. 11.02.1987г

# 367
Поли сигурно е Полина, имаше такава мода през 80-те в имената.  Thinking
Точно това имах предвид: Полина или нещо друго? Навсякъде е Поли. Като Нана, която и да се убиеш, няма да разбереш как се казва.

# 368

Peace

Добре, а Нана как се казва? Simple Smile

# 369

Peace

Добре, а Нана как се казва? Simple Smile
А Шеки?

# 370
  • Варна
А Шеки кой/коя е?

# 371
За Шеки намерих това:

Цитат
Ивайло Ранов-Шеки, който зрителите помнят като репортера в шоуто "Денис и приятели" по БНТ, все по-трудно намира ангажименти.

Дългокосият рокаджия разказа пред Би Ти Ви, че след като предаването било спряно, забравата бързо го погълнала и той стоял безработен с години.

"Малко хора знаеха, че съм рок музикант, свързваха ме с телевизията и репортерстването", обясни Шеки.

За да се спаси от финансовата дупка, той се пробва и в "Гласът на България", но без успех. Нито едни от членовете на журито - Иван Лечев, Графа, Поли Генова и Камелия не се обърна на изпълнението му и той бе принуден да напусне безславно.

# 372
Починал е Живанши. Наскоро гледах роклите създадени за Одри Хепбърн.

# 373
  • София
Ако става въпрос за Нана от Съдебен спор, тя си е Нана.

# 374
на 15 г. е Дарчето.
Допълвам, че е участвала в Черешката на тортата, Големите надежди, в конкурс на Слави....ехее. Кое ли е следващото предаване?

Аз имам някакъв спомен, че това дете щяха да го правят тенис шампион - по тази линия навремето майката скочи срещу дъщерята на Боевски, когато него го хванаха с наркотици. Явно нещо не се е получило с тениса.

Общи условия

Активация на акаунт