Звездни компромати - 355

• 116 757
  • 739
  •   1
Отговори
# 375

Моят любимец. RIP Frowning1

# 376
  • в морето до колене
Починал е Живанши. Наскоро гледах роклите създадени за Одри Хепбърн.
Тъкмо това чета и аз сега. Партньорът му е съобщил, че е починал в събота в съня си. На 91 години.
Малко снимки от статиите, които прегледах.
Скрит текст:
през 1978
заедно с Одри Хепбърн
и естествено роклята от "Закуска в Тифани"

Последна редакция: пн, 12 мар 2018, 21:28 от мячик

# 377
  • о`майна лунна нощ е
Била съм на участие на Шеки и група в един от рокклубовете в Пловдив. Стана купон, забавлявахме се много. Може да не е музикален гений, но създава настроение. Не мисля, че щеше да оцелее  дълго в този формат дори да беше минал  кастинга на тъмно.

# 378
  • Пловдив
Познавам няколко Атанаски, които са Нани. Тук в Пловдив и околията..

# 379
Дара е една Лора Карджова, съвсем посредствена певица и с право не се обърна журито. Някой редактор май им пошепна в слушалките, че е станал гаф и Поли се оптва да замаже положението.
На колко години е Дара?
Бъди сигурна, че ако редакторите са искали съдиите (или както ги наричат там) да се обърнат, щяха да им пошепнат доста преди Дара Екимова (тя с тази фамилия ли е или на бащата фамилията беше друга?) да приключи с пеенето си. Sunglasses

Сега прочетох, че Денис Ризов и той изригнал с/у менторите, защото никой не се е обърнал мин.седмица на Шеки...
Ми той беше добър, да! Но явно не е симпатичен на някого от екипа.
Твърде много вярват хората, че няма нищо нагласено в тези формати...

Последна редакция: пн, 12 мар 2018, 18:49 от ~Lily~

# 380
Дара е една Лора Карджова, съвсем посредствена певица и с право не се обърна журито. Някой редактор май им пошепна в слушалките, че е станал гаф и Поли се оптва да замаже положението.
На колко години е Дара?
Бъди сигурна, че ако редакторите са искали съдиите (или както ги наричат там) да се обърнат, щяха да им пошепнат доста преди Дара Екимова (тя с тази фамилия ли е или на бащата фамилията беше друга?) да приключи с пеенето си. Sunglasses
Съвсем ли са нагласени тези шоута?

# 381
  • о`майна лунна нощ е
Като гледам доволно се стараят да оставят такова впечатление. И успяват.

# 382
Съвсем ли са нагласени тези шоута?
Не съвсем, но като цяло - да. От избраните да участват, ще спечели фаворитът на организаторите на шоуто, не на публиката, щото гласувала...
На братовчедка ми снаха ѝ е бивш участник в Гласът, отпадна на полуфинал.

# 383
То, пък и едни конкурси, шоа.... Тури му пепел.
Тези четирите момичета от Фактора- до сега ги видях в една реклама. Песен не знам да имат. Преден победите сега участва в Капките, и май има една песен. Кипърката къде се покри?
От Гласът- май Маги Джанаварова и Невена Цонева помня.

# 384
  • София
Форматите наистина са понагласени. В Капките например бутонът на късмета е пълна парлама, тъй като всеки участник знае чии образи ще претвори през сезона.
Този Шеки може и да си мисли, че пее хубаво, но с право никой не се обърна.

# 385
  • София
То, пък и едни конкурси, шоа.... Тури му пепел.
Тези четирите момичета от Фактора- до сега ги видях в една реклама. Песен не знам да имат. Преден победите сега участва в Капките, и май има една песен. Кипърката къде се покри?
От Гласът- май Маги Джанаварова и Невена Цонева помня.

И двете в Мюзик айдъл участваха, не в Гласът. Не, че е много по-различно, де.
И да, нагласено си е.

Защо хората се бутат по такива формати... ясно е, че няма да придобият известност от рода на Шакира, но за някои е по-важно да правят собствена музика, която да стига до хората. Музика не за всеки. Поне от участниците, които понавам лично.

# 386
И Дара отговаря на удара:
Скрит текст:
Dara Ekimova е в компанията на Iva Ekimova и 2 други.
7 часа ·

"За някои хора винаги ще е нагласено, винаги “мама ще ме бута в предавания”. Ако трябва да сме честни, мама е против участието ми в този тип предавания, но вие няма как да знаете. Обожавам тази песен. Изпях я с цялото си сърце. Дадох всичко от себе си, въпреки че бях болна. Въпреки че никой не се обърна, според някои от вас пак е нагласено. С годините започвам да се научавам, че не може всички да те харесват, не е и нужно. За тези, които смятат, че не съм нещо особено, за музиката трябва и сърце, не само уши. За тези, които ме подкрепят и вярват в мен, благодаря ви! Вярвам в себе си и се гордея със себе си. Имам още много да работя, но никога нищо няма да ме спре от това да се боря. Винаги ще има”хейтъри”, но в крайна сметка, който се чувства добре в собствената си кожа и се харесва, никога няма да плюе по труда на друг човек. Затова learn how to love yourself first. 🤗 Благодарна съм, че изживях тази емоция. Благодарна съм, че имам тази ПРЕКРАСНА МАЙКА, каквото и да казвате! Благодарна съм за прекрасното търпеливо момче до мен, което ме подкрепя от доста време насам! Благодарна съм за най-добрата приятелка на мама и едната й дъщеря , с които сме като едно семейство. Благодарна съм за близките ми! Благодарна съм за неповторимия ми баща, който знам, че беше с мен през цялото време на сцената! Благодаря! Всичко тепърва започва и знам, че някой ден същите хора, които сега не ме харесват особено, ще се редят на опашки за билети за мой концерт! "

# 387
Прав път й пожелавам. Нека ме обори....ама на дали.

# 388
  • На брега на реката
Еха, повярвала си е! С всичките тези благодарности си я представих на сцената с Грами в ръка 😂
Пу няма да ида на концерта й. Все едно Дара, Тита или Гери Никол да го каже!

# 389
Не е лошо да си вярваш, но човек трябва добре да познава възможностите си. А тези възможности е добре да познава и майката на човека, защото ако му насади впечатлението за звездност и неповторимост, може много, много да му навреди... Изобщо, стремежите на децата се реализират, ако майка им им е дала правилна насока. Всеки има право да мечтае...

Общи условия

Активация на акаунт