Звездни компромати - 355

• 116 754
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Да, имаше упорити слухове за насилие на Дими над жена му.

# 406
Ето го момичето на късмета Ива:

# 407
Simple Smile От времената без фотошоп, филтри и какво ли не, си припомних как изглеждат снимките

# 408
# 409
Кардашанова - Уест с розова коса https://www.allure.com/story/kim-kardashian-west-back-to-brown-hair

# 410
И Дара отговаря на удара:
Скрит текст:
Dara Ekimova е в компанията на Iva Ekimova и 2 други.
7 часа ·

"За някои хора винаги ще е нагласено, винаги “мама ще ме бута в предавания”. Ако трябва да сме честни, мама е против участието ми в този тип предавания, но вие няма как да знаете. Обожавам тази песен. Изпях я с цялото си сърце. Дадох всичко от себе си, въпреки че бях болна. Въпреки че никой не се обърна, според някои от вас пак е нагласено. С годините започвам да се научавам, че не може всички да те харесват, не е и нужно. За тези, които смятат, че не съм нещо особено, за музиката трябва и сърце, не само уши. За тези, които ме подкрепят и вярват в мен, благодаря ви! Вярвам в себе си и се гордея със себе си. Имам още много да работя, но никога нищо няма да ме спре от това да се боря. Винаги ще има”хейтъри”, но в крайна сметка, който се чувства добре в собствената си кожа и се харесва, никога няма да плюе по труда на друг човек. Затова learn how to love yourself first. 🤗 Благодарна съм, че изживях тази емоция. Благодарна съм, че имам тази ПРЕКРАСНА МАЙКА, каквото и да казвате! Благодарна съм за прекрасното търпеливо момче до мен, което ме подкрепя от доста време насам! Благодарна съм за най-добрата приятелка на мама и едната й дъщеря , с които сме като едно семейство. Благодарна съм за близките ми! Благодарна съм за неповторимия ми баща, който знам, че беше с мен през цялото време на сцената! Благодаря! Всичко тепърва започва и знам, че някой ден същите хора, които сега не ме харесват особено, ще се редят на опашки за билети за мой концерт! "
Много грамотно написано като за 15-годишно. Ще рече човек, че ПР го е писал. Mr. Green

# 411
Баба Бриджит Макрон отдавна не сме я показвали.  Laughing
Скрит текст:
Дженифър Конъли с Пол Бетани
Скрит текст:
Новата реклама на парфюма Coco Mademoiselle by Chanel с Кийра Найтли.
https://www.youtube.com/watch?v=vkKROkzYdXs

# 412
  • София
Скрит текст:
7 часа ·

"За някои хора винаги ще е нагласено, винаги “мама ще ме бута в предавания”. Ако трябва да сме честни, мама е против участието ми в този тип предавания, но вие няма как да знаете. Обожавам тази песен. Изпях я с цялото си сърце. Дадох всичко от себе си, въпреки че бях болна. Въпреки че никой не се обърна, според някои от вас пак е нагласено. С годините започвам да се научавам, че не може всички да те харесват, не е и нужно. За тези, които смятат, че не съм нещо особено, за музиката трябва и сърце, не само уши. За тези, които ме подкрепят и вярват в мен, благодаря ви! Вярвам в себе си и се гордея със себе си. Имам още много да работя, но никога нищо няма да ме спре от това да се боря. Винаги ще има”хейтъри”, но в крайна сметка, който се чувства добре в собствената си кожа и се харесва, никога няма да плюе по труда на друг човек. Затова learn how to love yourself first. 🤗 Благодарна съм, че изживях тази емоция. Благодарна съм, че имам тази ПРЕКРАСНА МАЙКА, каквото и да казвате! Благодарна съм за прекрасното търпеливо момче до мен, което ме подкрепя от доста време насам! Благодарна съм за най-добрата приятелка на мама и едната й дъщеря , с които сме като едно семейство. Благодарна съм за близките ми! Благодарна съм за неповторимия ми баща, който знам, че беше с мен през цялото време на сцената! Благодаря! Всичко тепърва започва и знам, че някой ден същите хора, които сега не ме харесват особено, ще се редят на опашки за билети за мой концерт! "
Много грамотно написано като за 15-годишно. Ще рече човек, че ПР го е писал. Mr. Green
Неграмотните на 15 в повечето случаи си остават неграмотни цял живот.Wink

# 413
Търговския регистър е публичен, момичета, можете да правите справки.

Поли Пламенова Генова, род. 11.02.1987г
Peace

Добре, а Нана как се казва? Simple Smile

"НАНА СТЕФАНОВА ГЛАДУИШ" според данните от фондацията й.

# 414
  • Rock & Roll feeling ...
Виктория Бекъм с родителите си:
Скрит текст:

# 415
Виктория Бекъм с родителите си:
Скрит текст:
Eййй, прочете ми мислите, момиче!

Тъкмо гледах Инстаграма ѝ и щях да пиша колко естествени снимки има Виктория Бекъм. С децата, с родата... Без позички и муцки.

# 416
Дара е бутана от майка си (все пак е ПР женицата) във всевъзможни предавания, но без никакъв успех.
Sick Sick    http://glasat.btv.bg/video/videos/dara-ekimova-one-last-time.html

# 417
Скрит текст:
7 часа ·

Неграмотните на 15 в повечето случаи си остават неграмотни цял живот.Wink
Не разбирам последното изречение. Според мен, "ответния удар" е написан грамотно.
Между другото, на мен ми хареса изпълнението на Дара. Не ми хареса "изпълнението" на Поли Генова.
Лично мнение.

# 418
Не всички формати за таланти да нагласени, сигурна съм. Още повече, че целта на продуценти и редактори е гледаемост, тоест до финала трябва да стигат хора, които публиката харесва и иска да гледа. Няма никаква логика да побутват някой неталантлив, защото бил роднина или приятел. Може единствено ако човекът има лична драма, примерно, или интересна история, която пак буди зрителски интерес.

# 419
  • Rock & Roll feeling ...
Екимова се разписала с пост хвалещ ГеритУ в капките, тагнала и Ахавни Халваджиян . Някакъв приятел на Ивето се разписал с хвалебствие за Дара, сравнявайки я с Гери, а Екимова го лавнала даже, без връзка с положителната заявка в статуса  Crazy  После се развихря лек конфликт между Ахавни и друг потребител,който накрая обижда половинката й,че е мъж под чехъл   Crazy
А аз само едно се чудя- тия хора, що са им публични стените ?! ...  цък

Общи условия

Активация на акаунт