Звездни компромати - 355

• 116 680
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
И като се видят какво ? Да се крият ли трябва ? Защото са грозни и сбръчкани ?

# 541
Е, нали баба ти на 77 изглеждаше по-добре?! Rolling Eyes Поне малко срам да ги 'фане! Nerd

Последна редакция: ср, 14 мар 2018, 20:57 от ~Lily~

# 542
И като се видят какво ? Да се крият ли трябва ? Защото са грозни и сбръчкани ?

Просто могат да качват снимки, които са по-близки до реалността.

# 543
  • София
Е, нали баба ти на 77 идглеждаше по-добре?! Rolling Eyes Поне малко срам да ги 'фане! Nerd
Явно по-добре от Хелена, не и от Глория... JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 544
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Всички изглеждат по- добре от Хелена...Гала и Ива Екимова не бяха ли на по 50 ?

Но така като ви чета, трябва да благодаря на съдбата за добрите гени, явно съм късметлийка Simple Smile

П.С. проверих- Гала и Юлияна Дончева са на както следва 51 и 52..

А Ива е едва на 42 ... моя грешка...
Но и Хелена е на 49 все още...декември ще навърши 50...

Последна редакция: ср, 14 мар 2018, 20:00 от Роузи

# 545
  • DE
Въпроса е кого заблуждават  Tired и защо си мислят, че хората пасат трева  Thinking
Тъжен факт е, че материята старее, колкото и да не ни се иска  Grinning

# 546
Джиджи и Зейн за мен си бяха една мнооого нагласена двойка. Не съм изненадана, че са се разделили.

В Америка се говореше, че връзката им е ПР, заплатен порядъчно от арабски бизнесмени, като единствената цел е да мюсюлманското младо поколение да започне да мисли модерно. Като техен рол-модел - и Джиджи и Зейн бяха лица на доста кампании, един вид - лесен начин за масова манипулация.

# 547
Ми много хубава цел е имал значи този/тези араби/н. Жалко, че са се разделили в такъв случай.
 И аз никога не вярвах в тяхната любов.

# 548
  • Rock & Roll feeling ...
Ох и Глория милата си е изпуснала нещо и търси ли го ли търси . 
Няма ли нещо,което да им подскаже,колко дебилна е тая стойка  ала ощипана девойка, изпълнена от 40+ жена ...

Устата на Дивна има потенциал за уголемяване,но малко да беше сложила и при подходящ лекар, че да не личи.И при нея си личи,че е правена.

# 549
  • Once there was a Hushpuppy...

Няма ли нещо,което да им подскаже,колко дебилна е тая стойка  ала ощипана девойка, изпълнена от 40+ жена ...

охх  Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

# 550
То доста народ им го казва ама те не вярват, все им завиждат затова така говорят.

# 551
  • София
отдавна си мисля да попитам на каква възраст трябва да хлопваме кепенците.
общо взето разбирам, че е 40+, 50+. за после не ми се мисли.
а ако форумът се казваше Не Бг-Мама, а Бг-Малка, 30+ вече ще е на минимална пенсия Laughing
хората са суетни, не им се разделя с младостта, което е напълно човешко. невинаги адекватно се движат по времевата линия, ама какво да правиш...

# 552
  • София
Звездите преди и след грима за наградите Оскар- https://nova.bg/galleries/view/2018/03/13/5839/звездите-преди-и- … оскар-ите-снимки/
Повечето не са нищо особено, но Хелън Милър ме изкефи, на 72 без грим и прическа и все пак страхотна, защо не се държи като мумифицирана.
Скрит текст:

# 553
Хелън Мирън никога не е била топ красавица, но има нещо у нея, което не те оставя безразличен. Страхотна осанка, силно присъствие. Много е готина.

# 554
Кети Пери упражнила сексуален тормоз над участник в "American idol"  Sad

Общи условия

Активация на акаунт