Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 47

• 101 096
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
О, много съм доволна от мицеларния гел на Балеа. Измива добре, без да премива, не ми опъва след това. Ще ми стане любим.

# 646
Някоя спирала за мигли, която да се маха лесно, само с вода? Все пак и да не се размазва. Мисля, че и преди съм писала, че Lash Sensational, като ефект ми допада, но в един момент се слепват миглите, особено при махането с вода се скубят някак.

# 647
Ако намокриш очите и изчакаш 2 минути, спиралата пада на късчета и дори не се размазва под очите! Ако търкаш на ненамокрени очи, за да я свалиш зорлем, се скубят миглите.

# 648
По този начин, но като се намокрят се получава слепването и не пада по описания начин. Чела съм тук за тази, че се маха лесно и само с вода, но при мен не се получава, както с други. Може и от самата партида да е, защото тогава имаше различни мнения и за ефекта.

# 649
  • София
Сетих се за още една спирала на Боржуа, от която останах с прекрасни впечатлениа Есенските спирали например. я.
Скрит текст:

+++ 1 за тази спирала! Обожавам я!

# 650
  • София
И на мен ми допада. Ползвам и предимно "разгънатата" четка.

# 651
О, много съм доволна от мицеларния гел на Балеа. Измива добре, без да премива, не ми опъва след това. Ще ми стане любим.
Може ли снимка? Благодаря!

# 652
  • Sofia
Момичета, видяхте ли новата "черна" мицеларна вода?  Mr. Green Интересно ми е, пробва ли я някой?

# 653
mariqivanova799
Аз за много суха кожа използвам "Нахткерцен" на д-р Тайс , може да разгледаш в интернет.

# 654
Здравейте. Препоръчайте ми ексфолиант за стъпала, от който сте доволни Simple Smile
Аз използвам утайка от кафе.
Откакто открих това нейно свойство, вече купувам ексфолианти само за гъдел. Grinning

# 655
Може ли снимка? Благодаря!
Ето го
Скрит текст:

# 656
Здравейте. Препоръчайте ми ексфолиант за стъпала, от който сте доволни Simple Smile
Аз използвам утайка от кафе.
Откакто открих това нейно свойство, вече купувам ексфолианти само за гъдел. Grinning
Може би тъп въпрос, но ексфолиантът и пемзата една функция ли имат?

# 657
  • София
По принцип- да. Макар че пемзата обира по- целенасочено мъртвата кожа. Т.е. аз отгоре на стъпалото не бих се търкала с пемза, но ексфолиант разнасям по цялата част. И ексфолиант по петите не мисля, че ще е достатъчно ефикасен.
Така че обикновено се комбинират двете.

# 658
Не се сдържах и взех новата спирала на Мейбълин. Всичките им спирали са намалени в ДМ.

# 659
Aria,на колко взе новата мейбълин от ДМ?

Общи условия

Активация на акаунт