Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 47

• 101 051
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Моята е черна. И в Лили беше 14 и нещо.

# 706
  • Вестерос
Синята спирала я има още в Ремедиум на Денкоглу.
А за коя от триъгълните говорите? Чудя се между черната и златистата... Между другото в Ремедиум са 14.39.

А тоалетно мляко с добър състав аз ползвам на Алверде - wildrose серията.
Аз съм доволна от розовата, в началото е по-течна, после ми е муцка

# 707
milenaka, и ти си права. Дори и да я намеря някъде не се знае от кога е. Така ме е яд. 😒 Ако съм знаела, че ще я спрат щях да се запася.

# 708
  • Бургас
Видях въпросната спирала в Ивис (в Бургас) и имаше нещо като ликвидация, беше отделно до касите,намалена на 11 и нещо, но не беше 1, а 7-8 бройки и изглеждаха добре.

# 709
В сайта на Додис са пуснали някаква нова серия на Катрис:
https://www.dodis.bg/catrice-active-warrior.html

# 710
Някоя от тези спирали струва ли си ?

# 711
Моля за препоръка за покривен фдт  Hug

# 712

О, да! Най-вдясно! Yellow Heart Къде са толкова намалени?

# 713
# 714
Скрит текст:

Ако това най в дясно, е 2000 калории, може би ще ти хареса.

Моля за препоръка за покривен фдт  Hug
Пробвай този
https://www.beauty.store.bg/p128992/l-oreal-infallible-foundatio … -infallible-.html

# 715
Лили, не е 2000 калории тази. Masterpiece Transform нещо си.... Не гарантирам, че ще й пасне, обаче за мен са най-добрите спирали, които съм пробвала. Даже ще си взема сега щом са на промоция там.

# 716
Аз съм доволна от златистата 2000 калории и розовата lash sensational.

Привършвам lash sensational и се чудя какво да взема.
Какво мислите за big shot на maybelline?

# 717
Положително мнение за антицелулитен крем/гел? Досега съм ползвала на Дева,но не съм много редовна,но след месец съм на море и ми трябва нещичко...имам много малко неравности по горната част на краката,иска ми се да ги поизчистя.  Относно въпроса за покривен фдт..доволна съм от Севънтийн,Мейбълин супер стей,Буржоа 123 perfect,healthy mix (Буржоа),Ревлон естествено и Виши (най-покривен от всички изброени),но май не е за тази тема

# 718
  • София
Положително мнение за антицелулитен крем/гел? Досега съм ползвала на Дева,но не съм много редовна,но след месец съм на море и ми трябва нещичко...имам много малко неравности по горната част на краката,иска ми се да ги поизчистя.  Относно въпроса за покривен фдт..доволна съм от Севънтийн,Мейбълин супер стей,Буржоа 123 perfect,healthy mix (Буржоа),Ревлон естествено и Виши (най-покривен от всички изброени),но май не е за тази тема

Аз в момента използвам гела на Кройтерхоф и мога да кажа, че след наколко мазания виждам изглаждащ ефект. В началото трябва да се слага по малко, примерно, колкото грахово зърно на една зона, защото има силно загрявящ ефект. Аз първия път се намазах мъжката Grinning и не можах да издържа.   

# 719
😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт