Тупкат мънички сърца в ОКТОМВРИЙСКИТЕ ни слънчица

• 48 138
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Прати ми на лично имейлът, с който влизаш във фейса Wink

# 646
Привет и аз днес бях на ФМ+БХС,бебе е добре кротуваше всички показатели са в нормите на допустимото само на мен ми откриха някакви прескоци на сърцето и ме пратиха на кардиолог утре съм на холтер за 24часа изписа ми беталокс зок по половинка и омарак по 1 малко се притесних и вдигам кръвно 135/80 нее много,но аз съм с 90/60,надявам се да е нещо временно.

# 647
  • Blondeville
De ve, следи кръвното, високо е, особено щом по принцип си с ниско, а при бременност не е шега работа. Мери си го всеки ден вкъщи.

# 648
  • Sofia
Момичета, как се чувствате? Имате ли някакви неразположения? Аз чак се чувставам притеснително добре, някак си енергията се завърна, само гърдите останаха да ме болят и от време на време кръста.

# 649
  • Blondeville
Чакам енергията да се завърне, ама още никаква я няма Grinning Специално днес съм като парцал. Ама то и малкият доста от енергията ми отнема.

# 650
Аз съм малко по-добре, но чак да имам много енергия - не. Ако не спя на обяд съм парцал. Но аз съм още в 12 г.с. Може да ми е рано за прилив на енергия хихихих
Поне не ме боли корема от най-малкото движение. Пак си ме боли, ама по-рядко.
Още ми се гади от повечето манджи и най-вече от манджи с месо.

# 651
Аз съм тотален парцал от седмица-две. Преди това не ми се спеше чак толкова... Чакам да вляза във втория триместър и да стана по-свежа. Вечер заспивам преди малкия докато се мъча да го приспя, после едва се влача до банята. Като добавим и ставането през нощта за тоалетна и ранното ставане сутрин за ясла, купонът е пълен. Ама това да са ми "проблемите". А времето се затопля и ще започнат едни тежки разходки с детето, бъхтене по градинки, зор, зор Joy

# 652
На мен все още ми се гади, но определено е по-добре. Енергия нямам никаква, след 13 часа на работа (работа плюс път), лягам веднага след като се прибера. Децата поне са разбрани и не се сърдят, че прекарват повече време с баща си. Задъхвам се от най-малкото. Вчера много ме схвана корема, чак не можах да се завъртя в леглото от болка. За щастие беше единичен случай засега. Ако се повтори ще се замисля за болничен.

# 653
 Здравейте, мами, връщам се от преглед - със скъсена шийка на матката съм, ще пия МагнеБ6, ще пазя дивана за сега и след една седмица пак на преглед Confused
 Иначе изследванията ми са ОК, само този хемоглобин ми е странен - 150, доки каза че е супер, но все пак не трябва ли диета малко според вас Disappointed Relieved
 Бебчо поне беше спокоен и пак вървим седмица напред Relaxed

# 654
Здравейтееее! Дойде време и аз да се запиша. Следя ви още от самото начало, но исках да изчакам 12 седмица и тогава живот и здраве. Аз съм на 33 и това ми е втора бременност. Имаме си батко на 7 и половина и новото попълнение се очаква да се роди някъде около неговия рд Simple Smile Термин според следящия 27.10, според фм 22.10. Баткото е роден на 22 Simple Smile
Много ми е приятно, заформили сте прекрасна групичка. Сега ще пусна мейл и за фейсбук групата.
Момичета вие усещате ли вече бебчетата? На мен всички ми се смеят, но аз го усещам от няколко дни. Даже вчера на феталната лекарката, както си говореше за краченца и ръчички, се обърна към мен и ме попита дали го усещам. Каза, че е много активно, даже и клипчета ни направи Heart . Имаме и предположение за пол - май ще е пак мъж Heart
Ааа забравих да пиша, че съм от Сливен.. Хубав ден Simple Smile

# 655
  • Beyond the stars
Тъкмо се връщам от преглед - идеални сме с младежа  Blush 100% мъж отвсякъде, хич не срамежливо демонстрира всички атрибути, дето си има. Е после се скри и една нормална снимка не можахме да му направим. Шийката е ок, изписа ми магнезий да си пия и така.
Чакам втората фм след месец да му направим хубави снимки  Mr. Green

# 656
Привет на новозаписалите се.🤗
shushulchica Въпроса на твоята лекарка дали усещаш бебчо в 12г.с. направо ме втрещи.Според мен е много рано за първите пеперудки в стомаха.Simple SmileА ти най-вероятно си усетила нещо друго, а не самото бебче,просто предполагам, но ти си знаеш най-добре.Simple Smile
Навсякъде пише след 16г.с.,когато и аз съм усещала първите ритничета.
Радвам се на всички за хубавите новини,който трябва да пази леглото да го пази, защото финала си заслужава.Хубав ден от мен!

# 657
Уж при втора и т.н. бременности се усеща по-рано, но май е само уж. Всичките ми приятелки с повече от една бременност започнаха да си усещат бебетата по едно и също време. И аз мисля че около 15-16 г.с. е нормално, а ако е с предна плацента и по-късно можело даже...

# 658
Аз по празниците какво си бях изкарала акъла... Ходихме на гости при нашите и при на ММ техните и видиш ли, комшийчето (около 1 годинка) от горния етаж имало варицела. С техните се видяхме само на входната врата на блока и се здрависах само с бащата, та после едно старателно миене като разбрах. Майката и каката (на 3-4 годинки) седяха на около метър и половина от мен и не съм имала никакъв контакт, но съвсем спокойно ни обясниха как чакали и малката да я хване всеки момент. Малко пояснение - по спомени на нашите и по картоните ми не съм карала варицела, та си поревах известно време, сега уж си събирам акъла. Днес си пуснах все пак изследвания за антитела, да не би случайно нашите да не са разбрали и аз да съм я изкарала. А иначе следващите 3 седмици ще се моля да не избие нещо.

# 659
  • София
Здравейте, мами, връщам се от преглед - със скъсена шийка на матката съм, ще пия МагнеБ6, ще пазя дивана за сега и след една седмица пак на преглед Confused
 Иначе изследванията ми са ОК, само този хемоглобин ми е странен - 150, доки каза че е супер, но все пак не трябва ли диета малко според вас Disappointed Relieved
 Бебчо поне беше спокоен и пак вървим седмица напред Relaxed

p0lina казаха ли ти колко см е шийката ти в момента, за да констатират, че е скъсена. Аз чак другият петък съм на преглед и това скъсяване много ме плаши като цяло, но при предишната ми бременност в 14 г.с установиха, че се е скъсила до 2,5 см и била мека и още на следващият ден ми направиха серклаж  (при условие, че 2 седмици по рано на ФМ друга лекарка каза, че си е идеална около 5 см) . Очаквам скоро пак да мина през това, че мнението на АГ при които ходя е, че е много вероятно пак да се наложи Sad
Почивай и лежи повечко и стискам палци всичко да е наред - не ти ли изписаха утрогестан, него го водеха като химически серклаж или нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт