Тупкат мънички сърца в ОКТОМВРИЙСКИТЕ ни слънчица

• 48 388
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
  • Blondeville
monamour, ужасно съжалявам за загубата ти! Стискам ти палци следващия път всичко да бъде наред до успешен финал! Стискам палци и за всяка една от нас да родим живи и здрави деца на термин!

# 631
monamour, много съжалявам, мила! За съжаление много често се случват тези миседи и до колкото знам всяка втора жена има поне по един Sad Аз имам два миналата година август и декември. И никой не може да каже защо се е  случило. Направих един куп генетични, имунологични и ендокринологични изследвания. Сега съм изтръпнала. Ако имаш нужда с някой да споделяш или някакви въпроси - пиши! Прегръщам те и ти пожелавам следващата бременност да е прекрасна с най-сладкия финал!

# 632
monamour, много съжалявам! Сигурна съм, че съвсем скоро отново ще ни се похвалиш с прекрасната новина. Прегръщам те!

# 633
Съжалявам за загубата ви, monamour!Бързо възстановяване и много сили ти желая!😞

# 634
Монамур мила, съжалявам много за тази загуба! Незнам какво да ти кажа освен че наистина много често се случва. Какво да се прави, следващият път всичко ще е наред! Желая ти хубав празник с любимите хора и скорошни две чертички.

# 635
Монамур, много съжалявам... Надявам се бързо да се възстановиш и много скоро да се похвалиш с успешен пухкав финал!

# 636
  • Devin

Съжалявам за загубата ви, monamour!Бързо възстановяване, много сили ти желая и скоро да се похвалиш с две чертички! Не се отчайвай всичко ще се нареди по най-добрия начин!😘

# 637
monamour,съжелявам много......
Кажете как да се предпазя,че детето ми за два дена направи пневмония(от три дена е с Т около 39' и няма кажи речи сън)...на инжекции е,а и не мога да го оставя в такова положение бабата или таткото да се грижат за него...За всеки случай си пия Суправит и гледам да ям плодове.. В такива ситуации въобще не ми се яде Sad

# 638
Вземи си Биозин мама и пий по едно на ден, за да си подсилиш имунната система и да се пазиш от вируси. На мен АГ ми го изписа заради моя малкия, който все носи нещо от градината, и ми каза да го пия до края на март поне, но мисля да го пия и април. За сега съм доволна от действието му.

monamour,съжелявам много......
Кажете как да се предпазя,че детето ми за два дена направи пневмония(от три дена е с Т около 39' и няма кажи речи сън)...на инжекции е,а и не мога да го оставя в такова положение бабата или таткото да се грижат за него...За всеки случай си пия Суправит и гледам да ям плодове.. В такива ситуации въобще не ми се яде Sad

# 639
И Цетебе можеш да пиеш, както и да си пръскаш Куикс протект. Аз пия и Фемибион 1, който има и вит Д (също има отношение към добрия имунитет).

# 640
Христос Воскресе, желая Ви здраве, късмет и много топлина в сърцата! 🐣

# 641
monamor, ужасно съжалявам! Пожелавам ти бързо възстановяване, кураж и скоро да се зарадваш на две чертички да щастлив финал! Силно те прегръщам! 🤗

# 642
Монамур ужасно съжалявам! Дано много скоро забременееш отново и този път да е безпроблемна бременността ти до края.

# 643
Monamor,не се отчайвайте, когато му е времето тогава.
Сега съм в началото на 14 г.с.
Миналата седмица бях на БХС и ФМ,развиваме се нормално.Резултатът от ТСХ-то ми е 2.7 (нямам открит проблем с щетовидната жлеза за сега),за сега не е опасно,въпреки,че предпочитат да е около 2.5 и по малко при бременност...Мисля да си пускам кръвни изследвания всеки месец за по-важните неща и поне на 3 седмици да ходя на ултразвук,пък ако искат да ги плащат ЗК и фондовете,яснотата и спокойствието нямат цена за мен.

# 644
Момичета, записвам се в темата. Следя ви още от първата страница, но имах доста проблеми, лежах 3 месеца, исках да се впиша в темата като се успокоя.
На 30 г съм, от Варна, в 14 г.с. с термин 12.10. Днес получих генетичните си резултати - правихме Tranquility 52s в лаборатория в Женева,Швейцария, всичко е наред и ще си имаме госпожица.
Пожелавам на всички безпроблемна бременност. Искам да питам, може ли някой да ме добави към фейсбук групата?

Общи условия

Активация на акаунт