Откраднат живот - ТЕМА 35 Критична точка... Животът е всичко!

• 52 603
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Хепатит Ц само по кръвен и полов път се предава. Не от немърлива хигиена, А е свързан с хигиената.
Ц е отвратителен.
Така де, при маникюристите и зъболекарите има кръв, като им е по-занижена хигиената, разбирай дезинфекцията, ето ти проблем.

Изгледах епизода....много силен, много тъжен...Коко в този сезон е някак пораснало, добро и мъдро дете. И обича Магда, за която това е като лечебен мехлем.

Това с изненадата на Стаменова не го разбирам, честно казано. Беше много емоционално и красиво накрая, когато всички я изненадаха. Но струва ли си да си цял ден нещастна, че всички са те забравили, само за да те изненадат в края на деня... Иначе Стаменова с изправена коса е много хубава.

Браво на Тони, че осъзнава отговорността си и осъзнава какво точно му се е случило - на него и на брат му.

Сцената между Марио и Зорница, когато тя му обясни за това, което изпитва - думите, метафората, начинът, по който го изиграха и двамата - изключително беше. Дори не мога да намеря правилните думи, за да опиша емоцията, която създаде в мен. Heart
При другия им разговор нещата са много простички - Марио ревнува, та се къса. Просто е бесен, защото си мисли, че между Зорница и брат му нещата са се задълбочили. И най-лесното му е да се нахвърли върху нея, за да си докаже, че не си струва да страда. Понеже е боец и няма време да си позволява да страда и да разсъждава. Grinning Сега съм леко в шах. Не мога да предвидя кой от двамата ще направи следващата крачка. Тая вечер направиха две напред и после дръпнаха цяла дължина назад Grinning. Познавайки Зорница, тя най-вероятно няма да му се сърди повече от 3 минути Grinning

Много ми хареса как игра Мона. На мен лично ми беше доста автентична.

Очаквам с нетърпение гладиаторската битка, която са ни приготвили за следващата седмица между Калин и Ковачев. Smiling Imp

# 76
  • София
Марио да внимава с Калин, да не ме ядосва излишно...  Naughty

# 77
Марио да внимава с Калин, да не ме ядосва излишно...  Naughty
Е, що бе, нека петлетата се поперчат малко, да наострят клюнове, да загладят гребени Grinning За нас ще е интересно. Нито един от двамата не може да направи нещо на другия, така че просто ще се ръфат, а ние ще се забавляваме Grinning

# 78
Хепатит Ц само по кръвен и полов път се предава. Не от немърлива хигиена, А е свързан с хигиената.
Ц е отвратителен.
Така де, при маникюристите и зъболекарите има кръв, като им е по-занижена хигиената, разбирай дезинфекцията, ето ти проблем.

Изгледах епизода....много силен, много тъжен...Коко в този сезон е някак пораснало, добро и мъдро дете. И обича Магда, за която това е като лечебен мехлем.

Това с изненадата на Стаменова не го разбирам, честно казано. Беше много емоционално и красиво накрая, когато всички я изненадаха. Но струва ли си да си цял ден нещастна, че всички са те забравили, само за да те изненадат в края на деня... Иначе Стаменова с изправена коса е много хубава.

Браво на Тони, че осъзнава отговорността си и осъзнава какво точно му се е случило - на него и на брат му.

Сцената между Марио и Зорница, когато тя му обясни за това, което изпитва - думите, метафората, начинът, по който го изиграха и двамата - изключително беше. Дори не мога да намеря правилните думи, за да опиша емоцията, която създаде в мен. Heart
При другия им разговор нещата са много простички - Марио ревнува, та се къса. Просто е бесен, защото си мисли, че между Зорница и брат му нещата са се задълбочили. И най-лесното му е да се нахвърли върху нея, за да си докаже, че не си струва да страда. Понеже е боец и няма време да си позволява да страда и да разсъждава. Grinning Сега съм леко в шах. Не мога да предвидя кой от двамата ще направи следващата крачка. Тая вечер направиха две напред и после дръпнаха цяла дължина назад Grinning. Познавайки Зорница, тя най-вероятно няма да му се сърди повече от 3 минути Grinning

Много ми хареса как игра Мона. На мен лично ми беше доста автентична.

Очаквам с нетърпение гладиаторската битка, която са ни приготвили за следващата седмица между Калин и Ковачев. Smiling Imp

Нашата Зори не я разбирам тук - ако някой като Марио ми ги каже тия неща, ако се държи по този начин, колкото и да стм привлечена от него, ще го гледам лошо една седмица Joy Много бързо й минава, многоооо

# 79
  • София
На Зори, че и минава бързо факт, ама Магда???  Confused
Пак отиде на уречената срещата. Милата, наивна женица. Честно, не мога да разбжера някои жени. Защо са такива мазохистки, защо търчат след мъже, които непрекъснато и непрекъснато ги нараняват. За Магда визирам. Онази отрепка така се подигра с нея и с Коко, а тя пак му повярва и тръгна шанс да му дава.  #Crazy Tired

# 80
Магда е от онези жени, в които е закодирана вярата, че могат да променят някого към по-добро. При Васко е безнадеждно и въпреки това, тя се хваща на надеждата, че ще направи нещо за него, че ще му помогне. Страх я е да го изостави, и аз не знам защо. Добре, че беше детето, та го изгони, на Магда за тая работа не можем да ѝ имаме доверие.

Дона, някои хора в състояние на афект са способни да говорят глупости, а някои други хора не им се връзват чак толкова. Минало - заминало. Тя е способна да вижда отвъд тия неща, това е една от чертите ѝ, които аз много харесвам. Няма нужда да се дълбае в "ама ти каза, ама как можа" и т.н. А и тя му го върна. На мен ако ми кажат че съм осакатен и съм мрачен бездушен робот, няма да ми е много якичко Grinning

# 81
Поредният добър епизод, браво на всички от екипа Hands Clap

Тони показа, че не таи лоши чувства към Мона и иска искрено да и помогне, което за няма как да стане, освен да и помогне с облекчаването на  болките  и да не бъде сама.
Зорница, няма да забрави това бебе, дори и да има дузина бебчета след това, винаги ще го има момента "ако", ако беше го задържала, дали щеше да е момче или момиче, на кого щеше да прилича и т.н.,
Тони и Зорница напълно осъзнават това, което са направили, да видиш в себе си вината за действията си и да поемеш  отговорност за последствията след това и да не прехвърляш вината на друг се изисква кураж. Да  признаеш пред себе си, че си направил грешка е най-трудно.
Жекова, най-силната, искрена и чиста любов ще получи от Коко Simple Smile, но това, че отиде да се срещне с този плужек.....
София, горката така се беше сдухала, че никой не се сеща за нея, дори собственото й дете и като се самосъжаляваше пред Евгения ми беше хем тъжно за нея, хем смешно Grinning Накрая получи най-желания подарък- детето и внучето си Heart
Марио явно смята, че все пак са преспали, аз така разбрах репликата му "магията е станала" и начина, по който каза "грижиш за брат ми". Беше все още бесен от разговора с Тони и си го изкара на нея,но ми хареса, че не му остана длъжна и го закова с бездушния робот.

# 82
  • Бургас
Гласувах на първо място за Катя, няма как да е иначе.
Фен съм на Ковачеви, прекрасно се справят актьорите.
Липсват ми свежите лафове и присъствие на Мазов.
Мона беше изиграна много добре, не знам името на актрисата.

# 83
Ако се върнем към първите теми, как плюехме по сценаристите само! Много са дръпнали, поздравления!

# 84
Аз да попитам, някой заглеждал ли е новата реклама на триваго? Имам чувството, че девойката е г-жа Фотева. Една такава лигаво-ентусиазирана и накъдрена, но много ми прилича на нея (и визуално, и по гласа)

# 85
Привет, накъде дали го има монолога на Шинова по повод юбилея ѝ? Много ми хареса.

# 86
Привет, накъде дали го има монолога на Шинова по повод юбилея ѝ? Много ми хареса.

Виж във фейсбук страницата на сериала - обикновено ги качват заедно с някоя снимка.

# 87
Марио горкия е толкова влюбен, че чак се мъчи да бяха от Зорито, виждайки колебание в нея. Страх го е да не бъде отхърлен и да страда, затова предпочита да бяга, отколкотода се бори. Той може да се бори с живота, но от жените го е страх. Вероятно това е една от причините да е сам.

# 88
  • София
Вачкова изигра ужасно "скандала" с Васко в нейната стая. Направо ме беше срам да гледам, все си мислех, че е по-добра актриса.

# 89
Марио горкия е толкова влюбен, че чак се мъчи да бяха от Зорито, виждайки колебание в нея. Страх го е да не бъде отхърлен и да страда, затова предпочита да бяга, отколкотода се бори. Той може да се бори с живота, но от жените го е страх. Вероятно това е една от причините да е сам.
Много беше показателно как изглеждаше в спешния кабинет след като тя излезе - направо като смазан беше. Аз все пак се надявам, че както се е научил да се бори с живота, ще се бори и за нея.  

Ето го монолога на Стаменова, ако някой не го е намерил Simple Smile

"Половин век... “Здраве, щастие, любов” - няколко лицемерни клишета в замяна на нещо сладко или чаша с алкохол... сякаш подкупваш другите, за да ти подарят измамното усещане, че си специален...че си по-малко сам. Че заслужаваш нещо повече, от това, което имаш - работата, тишината...
Възможно ли е в един ден да забравиш горчилката от всички предишни дни, месеци, години и да се усмихнеш
насила?
И да повярваш, че утре, когато отвориш очи, ще се родиш отново."

Общи условия

Активация на акаунт