Откраднат живот - ТЕМА 35 Критична точка... Животът е всичко!

• 52 749
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Във Фотеви /заедно и по отделно/ определено има потенциал  Peace
Все още обаче  ги държат на резервната скамейка  newsm78
Трябва да не се заплесваме толкова  в "доближаването" на Батко и Кака ,защото може да не се окаже това , което очакваме , а и  пропускаме  случките с другите герои .
Все пак аз  тях си ги дебна и силно се надявам да не ме разочароват , искам ги заедно  Heart Eyes Praynig
Ще ми е много гадно  ако се "доближават" 40 епизода  и накрая  да се разминат  #2gunfire

# 196
Те вече се бяха доближили, дори прекалено близо и бързо, но се разминаха макар и оставайки да работят заедно. Сега трябва да го направят бавно и по правилния начин. Всичко може да стане само след един открит разговор за истините подобно на онзи с Банков, но няма да е скоро защото няма какво толкова да крият и лесно могат да се разберат. В сериала хубавите неща станали лесно и бързо се заплащат скъпо така, че никак не бързам с тяхната история.

# 197
  • София
Това с Тасев и Фотева ваши предположения ли са или изтекло инфо от предстоящия сезон, защото на мен лично ми се струва нереално как може изобщо да има такава връзка. Първо Тасев трябва да е самоубиец, а и Фотева не ми се вижда толкова глупава, че да рискува, а и изглежда искрено влюбена в съпруга си.
Просто недоумявам какво и как изобщо може да се случи между двамата.

Последна редакция: пн, 12 мар 2018, 03:56 от Diavolo

# 198
Предположения са засега според символиките от промото на сезона. Не е задължително да имат някаква любовна връзка за да може Тасев да й помогне с нещо. Обаче отиди обяснявай после на Фотев, че те били само приятели... Няма и да се разбере къде са го заровили.

# 199
Те вече се бяха доближили, дори прекалено близо и бързо, но се разминаха макар и оставайки да работят заедно. Сега трябва да го направят бавно и по правилния начин. Всичко може да стане само след един открит разговор за истините подобно на онзи с Банков, но няма да е скоро защото няма какво толкова да крият и лесно могат да се разберат. В сериала хубавите неща станали лесно и бързо се заплащат скъпо така, че никак не бързам с тяхната история.
Мхм, предпочитам 40 епизода да се ръфат, опознават и приближават, отколкото сега да се съберат и са почнат да им изсипват гадории. Смятам обаче, че още тази седмица ще видим целувката от промото и след това ще се започнат проблеми от всякакво естество...
Между другото, тия дни се замислих, че не е лошо докторката да поработи малко, че от началото на сезона само се мотка насам-натам и страда и с изключение на влизането й при Марио в операционната, не е пипнала пациент Grinning

Дяволо, в промото на сезона около Тасев хвърчат розови листенца и хваща Ина, като тя тръгва да пада, затова предположихме, че ще има нещо около тях. А и трябва да се заплетат нещата.

# 200
  • Кърджали
Бях ви позагубила от поглед, но заблуденото дете се връща.
Гледам новия сезон. Засега не ме привлича особено, обаче, повече е за фон. Не че е зле положението, но не успява изцяло да ми привлече вниманието. Надявам се като задълбочат историите да ми стане по-интересно.
Иначе какво да кажа. Яд ме е на тази история с Мазови в която ги вкараха. От време на време само Мазов като вкара някоя хаплива реплика си спомням защо го харесвах...
Фотеви - интересни са ми какви ще ги сътворят.
Новия директор - дали го има или го няма засега е все тая.
Огнянова - разбирам в момента поведението и. Изживя доста, нормално е сега да е на принципа "Чувства не ми трябват "
На Тони от време на време ми иде да му бия един шамар /заради небрежността към здравето си.
Все още изчаквам да видя какви ще са скелетите в гардероба на Марио. Не може да няма, просто в тоя сериал няма начин да няма. Иначе в друга болница щеше да почне работа. Тази не е за безгрижни лекари...

# 201
  • София
Аз нямам интерес към новата двойка и това, че зорлем се опитват да направят Зорница главен герой, но това не ми пречи да чета всички мнения. То нали темата е за това, всеки да си пише, каквото го вълнува. Иначе В. Павлов е поредният актьор в сериала с криви зъби, добре че не се усмихва много.

# 202
Аз също нямам кой знае какъв интерес към новата двойка, чакам Калин и от сега ме е яд на сценаристите! И за Мазови много ме е яд, искам ги предишните!

# 203
Аз нямам интерес към новата двойка и това, че зорлем се опитват да направят Зорница главен герой, но това не ми пречи да чета всички мнения. То нали темата е за това, всеки да си пише, каквото го вълнува. Иначе В. Павлов е поредният актьор в сериала с криви зъби, добре че не се усмихва много.

Мен пък ми е много по- неприятно да гледам актьори и всякакви други с бели, порцеланови, изкуствени зъби, които блестят от километри. По- добре криви зъби, но поддържани естествено.
Пример - Иван на Андрей, Камелия от Гласът на България  и Благо Джизъса.

# 204
  • Варна
И аз тука... Понеже филма предимно го слушам, сте ми необходими да навързвам нещата.

# 205
  • София
Аз също не си представям Фотева да залитне по Тасев. Изглежда прекалено принципна, за да изневерява. Надявам се по някаква друга причина да има работа с Тасев. Наум Шопов нали щял да напуска сериала, да не вземат да му теглят куршума. Mr. Green Огнянова и Ковачев грам не са ми интересни, а историята с Мазови съвсем. Надявам се Калин да разведри обстановката, но и там очаквам някаква голяма драма и страдане (като се има в предвид промото).

# 206
И аз тука... Понеже филма предимно го слушам, сте ми необходими да навързвам нещата.
Ние тука така навързваме нещата, че понякога може да се чудите същия филм ли гледате Joy

# 207
Аз също нямам кой знае какъв интерес към новата двойка, чакам Калин и от сега ме е яд на сценаристите! И за Мазови много ме е яд, искам ги предишните!

Все повече се убеждавам, че Ваня ще ги раздели, ще има много екшън и драми там, особено около раждането

# 208
  • Разпиляна във въображението
Все още изчаквам да видя какви ще са скелетите в гардероба на Марио. Не може да няма, просто в тоя сериал няма начин да няма. Иначе в друга болница щеше да почне работа. Тази не е за безгрижни лекари...

Марио грам не искаше да започва работа тук. Имаше си същата длъжност и в Израел. Остана, защото Захариев го изнуди, привличайки на работа Тони. Марио остана заради Тони.

# 209
  • Wonderland
Здравейте на новите Hug Добре дошли! Включвайте се смело. Колкото по-голяма компания сме - толкова по-весело.

Ако Тасев залитне по Фотева, и ако наистина Наум Шопов ще напуска сериала, то героят му със сигурност ще помирише цветята откъм корените Joy
Историята с Мазови мен започва да ме изнервя, и искам по-бързо да приключва. Колкото по-скоро и по-благоприятно, толкова по-добре. 
Надявам се, когато младите Генадиеви се завърнат да ги оставят да подишат малко, преди да ги засипят с гадости, че то в тоя сериал, ако не изсипват с тонове помия на главите на героите явно не става.
Зорница и Батко (две седмици минаха, а аз още ги бъркам кой Тони, кой Марио, та затова ще си седи "Батко" за мен) да се взимат, ако ще се взимат, и без много излишни драми, че...аман от драми Laughing

Общи условия

Активация на акаунт