"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 6

• 75 210
  • 741
  •   1
Отговори
# 195

Тая хубостница Фикрет нещо лошо ли е направила на Фатих, та толкова не ще да я види? Ама и Нур е царица да си устройва неприятности.
Задоволете любопитството ми моля.
Защо Фатих не иска сестра си.Направила ли му е нещо.А и другите я мразят.
И какво иска Фикрет, и тя ли ще залети по Ийт.Кажете тя  за какво ще се бори.
Нур пък ме подразни с това бъркане в чужди работи без позволение.
labrex , djoleva , Фатих обвинява Фикрет за смъртта на родителите им. Смята я за "най-големия и жесток егоист". Всички я мразят, защото са убедени, че Фатих е прав.
    Фикрет харесва Ийт, но бързо разбира, че момчето не поглежда друга жена освен Нур и там парашутът й няма да се отвори. Фикрет просто си е такава да прави зло, да изкара пари от тези манипулации и да се наслаждава на "изобретателността" си и чуждото нещастие.
    А за Нур не ми се говори. Елмаз се опитва да й отвори очите, но тя твърдо е решила да събере брата и сестрата и упорито вярва, че Фикрет е добра и нещастна жена. Наистина се бърка в неща, които просто не трябва да я засягат. Та това е личният живот на двама души, а Нур без разрешение се намесва във взаимоотношенията им.

# 196

Тая хубостница Фикрет нещо лошо ли е направила на Фатих, та толкова не ще да я види? Ама и Нур е царица да си устройва неприятности.
Задоволете любопитството ми моля.
Защо Фатих не иска сестра си.Направила ли му е нещо.А и другите я мразят.
И какво иска Фикрет, и тя ли ще залети по Ийт.Кажете тя  за какво ще се бори.
Нур пък ме подразни с това бъркане в чужди работи без позволение.
labrex , djoleva , Фатих обвинява Фикрет за смъртта на родителите им. Смята я за "най-големия и жесток егоист". Всички я мразят, защото са убедени, че Фатих е прав.
    Фикрет харесва Ийт, но бързо разбира, че момчето не поглежда друга жена освен Нур и там парашутът й няма да се отвори. Фикрет просто си е такава да прави зло, да изкара пари от тези манипулации и да се наслаждава на "изобретателността" си и чуждото нещастие.
    А за Нур не ми се говори. Елмаз се опитва да й отвори очите, но тя твърдо е решила да събере брата и сестрата и упорито вярва, че Фикрет е добра и нещастна жена. Наистина се бърка в неща, които просто не трябва да я засягат. Та това е личният живот на двама души, а Нур без разрешение се намесва във взаимоотношенията им.

За това глупаво поведение ще си получи заслуженото. Много ме ядоса. Изкарват я адски глупава, аз не обичам такива жени. Скоро няма да ми мине. Едно е да си добър, друго да си тъп.

# 197
Нур трябваше да помисли преди да скочи  да търси сестрата на Фатих.
Трябваше да помисли че има нещо, има причина той да се върне в Турция и изобщо да не я потърси, да помисли че има причина той изобщо да не я споменава и да не иска да и се обади след катастрофата.Можеше просто да го попита преди да действа.
И сега ме дразни като я видя как се хили като ряпа на онази , а тя подвива уста и крои номера.

# 198
Нур за мен е по-скоро много наивна. Уважава Фатих, но не й идва наум,  че той не напразно не иска да види сестра си. А и възрастните в къщата също са негативно настроени към Фикрет. Не послуша и Елмаз. Сама си вкара змия в пазвата.
Фикрет иска да се докопа до Йит, по-скоро до богатството му. Умна е, но е два пъти по-зла и жестока. Безскрупулна. Ще причини толкова злини на момичето, което я прие в дома си .

# 199
Сезон 2
Епизод 75

Скрит текст:

# 200
Завърналата се сестра май е достойна възпитаничка на леля си Айтюл. Преди ми харесваше, сега нещо не......

# 201
Завърналата се сестра май е достойна възпитаничка на леля си Айтюл. Преди ми харесваше, сега нещо не......

Да, преди като че ли не беше такава, но сега си е направо възпитаничка на Айтюл- не можела да приеме дъщерята на убиеца на майка й, а тя чия дъщеря е? И ще се развихри да тормози Ямур. Тази къща си е змийско гнездо.

# 202
Сега Емин да не вземе да остави Ямур заради  тази фльорца Ярен.

# 203
Сега Емин да не вземе да остави Ямур заради  тази фльорца Ярен.
Ще има и такива моменти. Ярен, в желанието си да нарани Ямур, ще се опита да завърти главата на Емин.

# 204
Завърналата се сестра май е достойна възпитаничка на леля си Айтюл. Преди ми харесваше, сега нещо не.....
Да, преди като че ли не беше такава, но сега си е направо възпитаничка на Айтюл- не можела да приеме дъщерята на убиеца на майка й, а тя чия дъщеря е? И ще се развихри да тормози Ямур. Тази къща си е змийско гнездо.
Освен Фикрет и Ярен ще ни къса нервите! От толкова злоба, коварство и машинации чак главата ме заболя!

# 205
А на тая Фикрет какъв и е точно случаят, в смисъл наред ли е, ако има сред вас някой с медицинско образование да се изкаже –то ясно, че е филм, и всичко е измислено, ама такъв персонаж?

Искам да Ви кажа, момичета, че в темата поствате страхотни снимки, отскоро ви открих!

Профи, Мише, всъщност сега Толгаханови в Рим ли са?  Не,  аз не съм там и няма да ида да говоря с тях, но ми стана интересно.

# 206
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Нова

Последна редакция: чт, 15 мар 2018, 23:58 от МарМиши

# 207
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
А на тая Фикрет какъв и е точно случаят, в смисъл наред ли е, ако има сред вас някой с медицинско образование да се изкаже –то ясно, че е филм, и всичко е измислено, ама такъв персонаж?

Искам да Ви кажа, момичета, че в темата поствате страхотни снимки, отскоро ви открих!

Профи, Мише, всъщност сега Толгаханови в Рим ли са?  Не,  аз не съм там и няма да ида да говоря с тях, но ми стана интересно.

Алмеда е в Тирана, днес постваше от самолета и после от Тирана, Албания.
Толгахан явно е в Италия, на почивка, че той от там поства няколко дни 😊

Много се радвам, че си ни намерила и пишеш 🤗

# 208
Скрит текст:
Завърналата се сестра май е достойна възпитаничка на леля си Айтюл. Преди ми харесваше, сега нещо не.....
Освен Фикрет и Ярен ще ни къса нервите! От толкова злоба, коварство и машинации чак главата ме заболя!

Еми, каква глава, зАрежи ги тез от змийското гнездо и по-често по един хап в синьо! Никва глава няма да те боли! Simple Smile bouquet

# 209

Миши, излезе и следната информация: "Известният актьор и модел от Турция Tolgahan Sayışman, за първи път в Ангола на 3 април."
До Италия не успяхме да прескочим, но на 3 април трябва да сме в Ангола! А до тогава ще си гледаме Ийт Козан!

Общи условия

Активация на акаунт