Случи ми се нещо странно XVII

• 138 404
  • 738
  •   2
Отговори
# 240
Януари месец през деня гледах един канал в youtube - Mysterious 5. Не искам да му правя реклама или нещо такова. Въпросния клип, който гледах беше Топ 5 странни ютуб канала. На четвърта позиция беше канала meat и докато гледах точно за това тока спря. Умрях от страх. Добре, че майка ми беше вкъщи Grinning Но все пак ме беше много страх. Предполагам, че е случайност, не знам. Още повече след като разбрах какво е значението на този канал

# 241
Дори не съм чувала за този канал. Ще споделиш ли какво е значението му и какво толкова те е уплашило?

# 242
Дори не съм чувала за този канал. Ще споделиш ли какво е значението му и какво толкова те е уплашило?

Ами доколкото разбрах аз в канала meat качват клипове 12 различни човека от 8 различни държави. Всичките клипове са много странни. Предполага се, че са свързани с канибализъм Grinning Аз това го четох отделно, защото именно когато обясняваха от Mysterious 5 спря тока. Аз когато отворих този канал в него имаше един клип No more с ужасяващ звук

# 243
И какво общо има клипа с тока?

# 244
И какво общо има клипа с тока?

Не знам, но аз се бях уплашила от този клип и в същото време тока спря

# 245
Абе защо гледате такива гнусотии? Joy  няма ли клипчета с духове, ами  зяпкате канибали? Joy

# 246
Абе защо гледате такива гнусотии? Joy  няма ли клипчета с духове, ами  зяпкате канибали? Joy

Аз гледах клип Топ 5 странни ютуб канала. Слава Богу не съм видяла как се изяжда човек Grinning

# 247
А, то това и оставаше Grinning Щадете си нервите момичета, някои неща остава в съзнанието и след 30 години. Подбирайте си това което гледате из нета. Откачалки всякакви търсят сензации. Хубава вечер от мен. Simple Smile

# 248
А, то това и оставаше Grinning Щадете си нервите момичета, някои неща остава в съзнанието и след 30 години. Подбирайте си това което гледате из нета. Откачалки всякакви търсят сензации. Хубава вечер от мен. Simple Smile

Да вече със сигурност внимавам какво гледам. Хубава вечер Simple Smile

# 249
Извод не влизайте в Дарк Уеб Wink

# 250
  • София
Аз бях дете, когато показаха по БНТ (май тогава беше Канал 1) онова видео, заради което после стана скандал, че не е за хора със слаби сърца, деца. Още го помня.

# 251
  • В Космоса
За кое видео става въпрос?

# 252
Вероятно говори за заложник, на който отрязаха гърлото.

# 253
За кое видео става въпрос?

За един войник в Чечня как го колят в много близък план. Помня го още, гледах го сама, нашите бяха в другата стая и после не смеех да призная, че съм го видяла. В новините на бнт в 20 часа беше, после на другия ден уволниха водещата Милена Милотинова.

# 254
  • В Космоса
А да, сетих се, но не съм го гледала и добре, макар че ме гложди любопитството. Ужас!

Общи условия

Активация на акаунт