Случи ми се нещо странно XVII

• 138 432
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
През коя година е било това ?

# 256
Вие съвсем сменихте темата.

# 257
  • София
2000-та година. Имах предвид, че такива неща дебнат от всякъде, не само в "Дарк Уеб" Simple Smile
Нищо странно не ми се е случвало напоследък и дано така продължи.

# 258
  • Пловдив
Вие съвсем сменихте темата.
+1
Тъкмо я сложиха в избор на редактора и повече хора я видяха. 3 страници се изписаха за това прераждане и кой какво гледал в интернет.

# 259
  • Terra incognita
Подкрепям мненията, че темата ужасно се разводни и тръгна в друга посока.
С интерес очаквам някой да разкаже страховита история.

# 260
Случайно да сте наясно с 25-тия кадър и историите около него Simple Smile?

# 261
Историйте около него не са нещо особено, просто си е скрита реклама или послание.

# 262
Скрита реклама, но промиваща мозъците без изобщо да се усетят хората. И ако си мислиш, че рекламата на Кока-Кола не може да бъде заместена от нещо далеч по-опасно, припомни си защо спряха едно от предаванията на Бтв, в което хванаха нещо далеч по-зловещо от реклама на продукт.

# 263
SenkoTron, би ли дал повече информация? Стана ми интересно това за кадъра и кое предаване по БТВ са спрели и защо?

# 264
  • Terra incognita
Имало скрити сатснистки символи в предаване с Боби Турбото, хахаха. Стига бе, хора. Това е смешно. Не вярвам в подобен тип щуротии. 25 кадър, кемитрейлс и прочее сверовни конспирации.

# 265
  • Terra incognita
Плюс това в 25- тия кадър няма нищо свръх естествено и странно, а най- обикновен трик за скрита реклама.

# 266
VickyTaylor: Ти може и да не вярваш, но статистиката при използването на Кока Кола по този начин е била около 70-75% от хората в киносалона, където се е провеждал експеримента след прожекцията са се отправили да си купуват същата тази Кока Кола. И това е изпусната реална статистика. Ако един филм с  реклама може да ти въздейства така, какво остава за други неща, които могат да сложат. А Игричките с окултни символи са в пъти по-опасни и промиващи мозъците, отколкото простите реклами.

# 267
  • Terra incognita
И така да е, в това няма нищо свръхестествено и мистично. Явно съм от останалите 30%, щото аз кока- кола не пия, та ако ще да ме облъчват по цял ден с 25 кадър и реклами, не съм и сатанистка или масонка, нищо, че съм гледала не 1 и 2 предавания на Сблъсък с Боби Турбото.

# 268
Никой не ти е казал, че всичко трябва да е задължително мистично за да въздейства. Ти казваш, че не пиеш Кола, ок. Ти си сред 30% на които може би няма точно това да ти въздейства. Само че, ако си поразшириш малко въображението, на мястото на Колата, може да се сложи бира примерно. И ако пиеш бира да те хванат с това. Поразшири си още малко въображението и си помисли, след като по такъв скрит начин можеш поне отчасти да контролираш поведението на маса хора, какво може да се случи, ако вместо Бира или Кола почнат да ти слагат примерно снимки на оръжия в стрелящ кадър. Там може успеваемостта им да е само 10-20% ама ти искаш ли да имаш покрай себе си хора, които може да изпушат от подобни номера и да грабнат оръжие и да почнат безразборно да стрелят?

# 269
  • Terra incognita
Ти пак не ме разбра. Нямам нищо против да водим този дебат, обаче темата е за странни и страшни случки.

Общи условия

Активация на акаунт