Случи ми се нещо странно XVII

• 138 444
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Информацията, естествено, не се губи, но не е пеперудка, да лети в пространството и да си я уловиш. Значи има причина да излезе точно сега. Причината е важна за теб, не за приятелката, затова я виждаш. Всичко, което виждаме, се отнася до нас, независимо кои са действащите лица в картината. Може да се изясни скоро, а може и въобще да не стане ясно. Повечето от нещата не успяваме да разберем, защото виждаме само фрагмент, цялата картина в процеса на много инкарнации е скрита. Не се виждаме в перспектива и губим смисъла.

# 286
Хаха, благодаря, Ън, знам, че не е пеперудка, просто се опитвам да навържа нещата и да потърся логично обяснение. Simple Smile Засега не разбирам защо трябваше да видя точно това, наистина цялостната картина ми се губи. Дано стане ясно някой ден. Simple Smile

# 287
  • в кукувиче гнездо
Просто виждах, че е тъжна и умислена, но определено нямаше нищо общо с онази смазваща болка по загубата на синовете. Виждах и усещах, че е нещастна, но наистина мисля, че не бях аз. Беше тя, с нейното лице, но със старовремска прическа и облечена в една от онези помпозни аристократични рокли с кринолин. А и аз принципно съм много сензитивна, мога да усетя много добре емоциите на човек, което винаги ми е играело лоша шега, защото се натоварвам с чуждото нещастие.
Но защо сега ми се даде да видя такова нещо, това е въпросът?
Възможно ли е просто да улавям някакви минали събития от пространството? Информацията за миналите времена е някъде там, тя не се губи, може просто да съм я уловила, защото въпросното момиче ми е близко и съм с отворени сетива за всичко свързано с нея?
А може да си слугинята или мъжът й?

# 288
Слугинята мисля, че не съм, защото я видях за кратко и не я усетих като себе си. Мъжът й не го видях изобщо, но пак нямам такова усещане. Бях като страничен наблюдател, все едно ми се прожектираше филм... А и с въпросната приятелка сме в перфектни отношения, нищо не делим, само се подкрепяме. Нямаше ли да ни е обтегната и кармична връзката в този живот, ако бях един от двамата?
П.С. Преди да сънувам тези неща не мислех, че е възможно човек да ги види спонтанно, вярвах, че трябва някой да те вкара в регресия на специален сеанс...

# 289
  • в кукувиче гнездо
Слугинята мисля, че не съм, защото я видях за кратко и не я усетих като себе си. Мъжът й не го видях изобщо, но пак нямам такова усещане. Бях като страничен наблюдател, все едно ми се прожектираше филм... А и с въпросната приятелка сме в перфектни отношения, нищо не делим, само се подкрепяме. Нямаше ли да ни е обтегната и кармична връзката в този живот, ако бях един от двамата?
П.С. Преди да сънувам тези неща не мислех, че е възможно човек да ги види спонтанно, вярвах, че трябва някой да те вкара в регресия на специален сеанс...
Аз мисля, че ти не сънуваш. Просто се местиш във времето и пространството, като се отделяш от тялото си. Това се случва с много от нас. Аз примерно по същия начин пътувам и виждам разни неща.

# 290
Аз мисля, че ти не сънуваш. Просто се местиш във времето и пространството, като се отделяш от тялото си. Това се случва с много от нас. Аз примерно по същия начин пътувам и виждам разни неща.
В тази тема непрекъснато срещам хора с такива възможности. Не всеки разбира какво му се случва, някои мислят, че сънуват. Познавам хора достигнали невероятно ниво, които си задават дестинация когато и докъдето си пожелаят. Познавам хора, които могат да си правят преглед на животите си, по тяхно желание. На различно ниво сме. Някои се местят само в пространството, други само във времето, но повечето пътуват във времепространството.
Имаш ли усещането, че летиш? Имаш ли усещането, че пътуваш? Или направо виждаш някаква ситуация?
Към Алиса са въпросите, знаем се иначе с lechugitka Simple Smile

# 291
Ън, нямам чувството, че летя или пътувам. Просто ми се дава като тематичен сън, но някак вътрешно знам, че не е просто фантасмагория, а нещо по-голямо. И въпреки това не мога да го контролирам, просто ми  се случва веднъж на  няколко месеца такова преживяване, без да съм го искала или да съм си го поставяла за цел, става с лекота. Единственият път, когато съзнателно исках да преживея регресия и отидох на сеанс, нищо не се получи. 😁😁😁 Знанието при мен идва, когато си поиска, никаква власт нямам над себе си. Simple Smile И затова се чудя какъв е смисълът на всичко това, какъв е дълбокият вселенски замисъл и има ли такъв. Simple Smile

# 292
  • Тра-ла-ла
А има ли някакви читави книги или сайтове, в които да са описани практитките как човек да отключи някои свои способности?

# 293
  • Terra incognita
Като бях малка, попаднах на една книга "Женски тайнства". Там имаше някакви такива неща, медитации, визуализации други неща.

# 294
Джулая: Това включва и други желаещи да опитат подобен опит и то под техен контрол. Има една програма (аудио) на Института Монро. Казва се Gateway Voyage. Потърсете я из торентите. Големината и е около 4.5-5Gb. В нея са музикални файлове, които използват технологията Хеми Синк, за да постигнат подобни състояния и то под контрола на човека, който я слуша. Освен това се и самообучавате да постигате след време всичко това и без музикалните файлове. В нея има много неща започвайки от навлизане в Алфа-Тета-Делта нива и продължавайки с НВК (невербална комуникация която се използва там) и се стига до контролирано излизане от тялото по свое желание и действие в астрала в зависимост от желанията и задачите. Отделните състояние там се наричат Фокуси. Като след фокус 17 мисля всичко останало е изцяло в астралното ниво. Вълните са доколкото си спомням 6, но мисля че имаше и 7-ма. Всяка от х3 файла. Повече информация може да намерите на www.monroeinstitute.org

# 295
Ън, нямам чувството, че летя или пътувам. Просто ми се дава като тематичен сън, но някак вътрешно знам, че не е просто фантасмагория, а нещо по-голямо. И въпреки това не мога да го контролирам, просто ми  се случва веднъж на  няколко месеца такова преживяване, без да съм го искала или да съм си го поставяла за цел, става с лекота. Единственият път, когато съзнателно исках да преживея регресия и отидох на сеанс, нищо не се получи. 😁😁😁 Знанието при мен идва, когато си поиска, никаква власт нямам над себе си. Simple Smile И затова се чудя какъв е смисълът на всичко това, какъв е дълбокият вселенски замисъл и има ли такъв. Simple Smile

Някой ден не просто ще излезеш усещайки го, но ще видиш и астралното си тяло. Simple Smile
Иначе щом нямаш спомен за самото пътуване, то става на свръхбърза скорост. Не знам как и кой я избира(вероятно подсъзнанието), аз също се придвижвам най-често по този начин. На мен поне ми казаха, че подсъзнанието предава информация на съзнанието по този начин. Не знам с каква цел. Тези, дето сме на по-ниско ниво изобщо не разбираме защо се случват тези неща и не можем да ги контролираме. В друг живот ще можем вече, всичко е натрупвания. Някои са по-напред, други по-назад, а някои още не са започнали. Simple Smile

# 296
Не познавам никой друг като мен, поне на живо, в тази тема явно е пълно. Simple Smile Съпругът ми казва, че съм човек от бъдещето, човек на еволюцията, и май наистина сме такива, но имаме доста дълъг път да извървим в себепознанието. Simple Smile
Кажи ми повече, как така ще видя астралното си тяло?

# 297
Ами просто се случва. Когато излизаш, го правиш с астрално тяло, което прилича на физическото, но е...без кости, като желе е. Може да изглежда и доста стряскащо, ако е по-грубо и в някой момент го виждаш как изглежда. По-важно е усещането за него, отколкото видът му. Разбираш какво значи да нямаш ограничение, каквото е физическото тяло. Няма чувство за физически величини като тегло, студ, болка и т.н.. Тъй като физически усещания липсват, всичко е емоция, много по-силно и...истинско. Тялото ни пречи да разбираме емоциите, чувствата, защото сме твърде заети с тегобите му. Ти вече си го разбрала, сама казваш, че си уловила емоциите на богатата аристократка, "усетила си я".
Приятно е усещането да се движиш без да усещаш препятствия, както когато си с физическо тяло. Няма какво да притъпява емоцията, разума е напълно отстъпил място на чувствата.

# 298
Звучи много интересно, но същевременно и малко страшно. Мен специално леко ме е страх и мисля, че това е в основата да не мога да се отпусна и да контролирам регресиите си. Не съм сигурна, че трябва да се ровим в тези минали неща, които, без да искаме, могат да окажат влияние и върху този ни живот и то невинаги позитивно... Не знам дали съм права, просто разсъждавам...

# 299
  • в кукувиче гнездо
Последното ми пътуване от преди часове. Този път знаех, че е пътуване, а не сън, защото можех да контролирам придвижването си. Попаднах на познато място от днешни дни - домът на мои близки. Но всичк беше ужасно различно - къщата, уж същата, но сива, небоядисана, с бели пердета. В дворът имаше едно дърво, което и сега го има. Около него играеха деца, побързах да ги видя кои са. Питах се - кои са тези деца? Бяха облечени странно. Момичетата, около 12-13 годишни бяха с дълги цветни рокли. Вървяха и си говореха, момчетата бяха под дървото и се смееха. Не ги разпознах. Приближих се до момичетата и видях сестра си. Тя беше една от тях. Исках да й се обадя, но тя беше погълната от разговора, и изобщо не ме виждаше..

Общи условия

Активация на акаунт