Случи ми се нещо странно XVII

• 138 413
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Космически пришълци.

# 421
  • София
Вчера една колежка ми разказа нещо, което и се е случило скоро. Отивали със мъжа и  на сватба. Колежката естествено с нови обувки ,нова рокля, всичко както си му е редът. Малко преди ритуалната минали покрай една ромка, която продавала букетчета. Тя разбира се веднага започнала да ги приканва да си купят, обаче я подминали. След като извървели около 5 метра по нейни думи и двете и обувки се скъсали едновременно. Според нея ромката я е проклела. Много беше стресната горката. А на вас случвало ли ви се е нещо подобно, чувала съм, че ромските проклятия, магии, уроки и прочее са много силни и опасни.

# 422
  • в кукувиче гнездо
Вчера една колежка ми разказа нещо, което и се е случило скоро. Отивали със мъжа и  на сватба. Колежката естествено с нови обувки ,нова рокля, всичко както си му е редът. Малко преди ритуалната минали покрай една ромка, която продавала букетчета. Тя разбира се веднага започнала да ги приканва да си купят, обаче я подминали. След като извървели около 5 метра по нейни думи и двете и обувки се скъсали едновременно. Според нея ромката я е проклела. Много беше стресната горката. А на вас случвало ли ви се е нещо подобно, чувала съм, че ромските проклятия, магии, уроки и прочее са много силни и опасни.
Ти да видиш!

# 423
  • България
Във връзка с постовете за вода и намокряне,незнайно от къде да кажа и на нас какво ни се случи.Хем ми е смешно,хем веднага фо свързах с темата.
Миналия ден с детето влизаме в колата и......наджвакахме във вода.Ама вода а видиш,локви .Вярно че валяха дъждове,но врати,прозорци всичко беше затворено Simple Smile)(

# 424
  • София

Да, случвало ми се е. Едно циганче преди много години ме погледна злобно и ми се разлепи платформата на едната обувка.

# 425
Във връзка с постовете за вода и намокряне,незнайно от къде да кажа и на нас какво ни се случи.Хем ми е смешно,хем веднага фо свързах с темата.
Миналия ден с детето влизаме в колата и......наджвакахме във вода.Ама вода а видиш,локви .Вярно че валяха дъждове,но врати,прозорци всичко беше затворено Simple Smile)(

Може да пропуска от някоя врата.

# 426
  • Карлово

Може да пропуска от някоя врата.
Или уплътнение на прозорец... Ние имахме такъв проблем и смениха силикона на предното стъкло май.

# 427
Случката е от преди много години, но я помня. Като дете ходех на танци. Понякога ме водеше сестра ми. Носех синджирче с кръстче /сребърни/, но преди да започнат танците, го свалях. Бях й го дала, тя го прибра в джоба на коженото си яке и някъде изчезна след съответната тренировка. Години след това, отиваме на вилата. Селото е на 30 км. от града, в който живеем. Баща ми сееше зеленчуци. Отива да ги полива и на връщане, вървейки по плочките, се чува нещо като подрънкване. Питам го какво е, навежда се... На обувката му синджирче с кръстче... Почти на 100% съм убедена, че беше същото - години бяха минали.
Майка ми го прибира в портфейла си, уж да го почисти, като се приберем... И малко след това й откраднаха портфейла! Чудя се дали пак ще се появи отнякъде...

# 428
Моите кръстчета винаги падаха в тоалетната, поне 5-6 са заминали така. Накрая спрях да се опитвам да нося. И в църква като вляза, после се чувствам зле - главоболие, гадене, световъртеж, изпокарвам се с хората. Спрях и да влизам. А съм кръстена още като бебе.

# 429
  • Deutschland
И аз се чувствам по същия начин в църква, затова не съм влизала от две години поне. Кръстена съм като бебе, но не съм вярваща

# 430
С тая злоба циганите има да чакат някой да ги приеме насериозно.Егати и хората,що за манталитет,да пожелаваш зло на някого?! Frowning Rage Животът е достатъчно гаден,че сами да го опропастяваме.

# 431
Моите кръстчета винаги падаха в тоалетната, поне 5-6 са заминали така. Накрая спрях да се опитвам да нося. И в църква като вляза, после се чувствам зле - главоболие, гадене, световъртеж, изпокарвам се с хората. Спрях и да влизам. А съм кръстена още като бебе.
Странна работа. На мен пък ми става спокойно и приятно, усещам облекчение, като се помоля, знам, че някой стои над мен и ме пази. Кръстена съм като голямо дете на около 10 год.

# 432
Аз се кръстих като бях на 21. Тъкмо бях забременяла . Нашите не са ме кръстили като малка ,защото баща ми не е искал. Но и преди да се кръстя и след това - винаги съм се чувствала много спокойно в църква. Олеква ми . Винаги стоя поне 5-10минути вътре.
Майка ми като влезе в църква започва да плаче, няма обяснение за това и се случва абсолютно всеки път. Казва,че все едно и пада някаква тежест от гърдите.

# 433
И на мен често ми се доплаква в църквите, точно все едно ми пада товар. Особено до мощите на архиепископ Серафим в Руската църква ме завладява с пълна сила това усещане.
Господ е добро и позитивна енергия, не вярвам, че в Божия храм може да ви стане зле, да ви заболи глава и т.н., друга причина търсете.

# 434
  • В.Търново
И в църква като вляза, после се чувствам зле - главоболие, гадене, световъртеж, изпокарвам се с хората. Спрях и да влизам. А съм кръстена още като бебе.
А не бива.

Общи условия

Активация на акаунт