Случи ми се нещо странно XVII

• 137 263
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Ами и аз да се включа. Винаги са ми били интересни подобни истории, но никога не са ми се случвали, или поне не съм обръщала внимание.
Преди две седмици със съпруга ми си легнахме вечерта. В спалнята имаме четирикрилен гардероб с две огледала напречно разположен на леглото. Безкрайно ми е неприятно да се оставят вратите на гардероба отворени и съпругът ми знае това. Та, легнахме си вечерта и на сутринта отварям очи и първото, което виждам е две от вратите на гардероба отворени напълно. Питах съпруга ми той ли ги е отворил. Каза, че не е. Аз спя много леко и го чувам, когато става през нощта. Във въпросната нощ не беше ставал. Както и да е. Мина и замина тази случка. Тази сутрин се събуждам към 6 часа и какво да видя, другите две врати на гардероба отворени. Направо настръхнах. Сигурна съм, че не е ставал през нощта, но все пак го попитах. Отговора отново беше "не съм". Не знам какво да мисля. Не знам дали има нещо общо, но дълги години със съпруга ми не можехме да имаме дете. Благодарение на д-р Любомир Бойчев от Тутракан, аз съм бременна в 1-ви месец. Ако не беше това сигурно пак нямаше да обърна внимание, но чувството ми за съхранение на поколението не ми дава мира. Дали да не се обърна към свещеник? И какво ли предизвиква това отваряне на врати? Ако някой има предложение.
П. П. И двамата със съпруга ми сме кръстени и имаме църковен брак. Домът ни не е освещаван.

# 436
  • Варна
Първото, което бих си помислила е, че гардеробът не е добре нивелиран, пантите са се разхлабили с времето и вратите просто се отварят от наклона и тежестта си. Сериозно ли никога не ти се е случвало досега? Не мога да си представя каква е връзката с дългоочакваната бременност, кой отваря вратите според теб?

# 437
Първото, което бих си помислила е, че гардеробът не е добре нивелиран, пантите са се разхлабили с времето и вратите просто се отварят от наклона и тежестта си. Сериозно ли никога не ти се е случвало досега? Не мога да си представя каква е връзката с дългоочакваната бременност, кой отваря вратите според теб?
Всъщност, това бе първото, което накарах съпруга ми да провери - пантите. Гардеробът е правен от съпруга ми и кръстника ни. Всичко си е наред. А що се отнася до бременността, бях чела в по-ранните теми някъде, че имало връзка с влизането на нова душа в дома, но това са само писанки, които съм чела из нета и не знам има ли връзка, няма ли. Отбелязах го, само заради това, че е нова и важна промяна случила се в живота ни.

# 438
Душата влиза в тялото малко преди самото раждане. Така че по този повод не се притеснявай от това Simple Smile.

# 439
Снощи тъкмо с ММ си легнахме, аз легнах със сина ни , а той в другата стая. Тъкмо загасяме и аз и той има няма 5минути след това се чу да пада нещо супер силно, все едно падна стъклена купа и сеу чуха неща да се разпиляват. Ставам аз да проверя какво става , защото се чу от стаята където легна той. В същия момент и той става защото го е чул от стаята където съм аз. Прояерихме хола и кухнята и нямаше нищо паднало. Бая се ошашавих аз, не намврих обяснение. Не е било и от съседите , защото тях ги няма.

# 440
  • Бургас
Ами съседите на горния етаж?

# 441
Точно тях ги няма.

# 442
На нас току-що ни се счупи скъпа чаша за мартини, както си седеше на плота, и течността изтече на пода... Просто се чу гръм и се спраска на големи стъклени парчета, а стъклото е наистина дебело... Нямам обяснение... Но днес празнуваме семеен празник и ще приема, че е знак от починалите ни близки, които винаги са с нас...

# 443
  • Бургас
дуралексовите така се пръскат, спокойно

# 444
  • инфантилно и разглезено хлапе
А такива спътници има ли начин да се видят през деня? Преди няколко седмици посред бял ден видях светлина, която се движеше в небето. Беше кръгла, като кълбо. Движеше се плавно. Не мигаше. Помислих си, че вероятно е дрон или нещо подобно. Но сега като прочетох какво сте писали се замислих отново за нея.

И ние го видяхме този обект преди няколко дни. Беше точно след залез слънце, но небето беше все още много светло. Бяхме с един приятел извън града. Изведнъж както вървяхме по пътеката и той ми вика "Гледай" и сочи небето. Високо в атмосферата се виждаше нещо като бял кръгъл обект, който почти стоеше на място, или се движеше съвсем леко. Изведнъж започна да свети с ярка светлина, както си стоеше на място. След малко светенето намаля и пак стана бял обект, понесе се на някъде и както летеше изчезна. Веднага тръгнахме да се връщаме обратно и след няколко минути същата история се повтори отново, появи се белият обект на небето, този път ми заприлича не на точка, а на нещо като лъскава наклонена черта, или елипса, почти стоеше неподвижно и изведнъж пак започна да блести силно. След малко блясъкът намаля, обектът стана бял, тръгна на някъде и се изгуби.
Според мен става нещо отгоре над нас, но не знам какво...

Беше нещо подобно като това:

# 445
  • Terra incognita
Не се филмирайте излишно. Миналата година и аз се поизплаших от подобни "обекти", които се държаха странно в небето, но в края на краищата най- вероятно са били дронове.

# 446
Това не са ли тия фенери, които се палят и пускат да летят?

# 447
  • инфантилно и разглезено хлапе
Не се филмирайте излишно. Миналата година и аз се поизплаших от подобни "обекти", които се държаха странно в небето, но в края на краищата най- вероятно са били дронове.
Никакви дронове не са били, защото в тая местност няма хора, това нещо започваше да излъчва ослепителен блясък, все едно гледаш срещу електрожен, когато заварява, и вторият път го видях как просто се появява от нищото на чисто небе и после пак се разтвори в нищото.
Освен това, този който беше с мен каза, че вижда второ, по-малко и тъмно тяло, което е обикаляло или се е движило под първото, което блестеше ослепително. Аз се пулих, но не можах да го видя, а небето беше още светло...
Не знам какво е било, но за мен определено тази блестяща светлина не беше от човешки произход... никой не може да ме убеди в противното. Затова веднага тръгнахме обратно.
Китайски фенери и аз съм пускал и ги знам как светят.

# 448
  • Terra incognita
Да де, същото наблюдавах и аз. Особено бях впечатлена как се изпарява и появява от нищото. По здрач.
Ама пак твърдя, че са дронове. Няма какво друго да е било.

# 449
Е така де, фенерите имат едно правоъгълно отдолу, което се пали и си обикалят заедно. Това от клипчето си е точно такова според мен.

Общи условия

Активация на акаунт