Случи ми се нещо странно XVII

• 137 227
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Ън , и на мен ще ми е интересно да разкажеш, и преди съм те чела и всичко, което пишеш е много интересно!

# 496
  • София
Ще стана досадна, но и на мен ми би ми било интересно написаното от Ън.

# 497
Ще напиша сега, след малко ще изтрия, който не е успял да види, да ми се обади за лс

Последна редакция: сб, 21 юли 2018, 19:03 от Ън

# 498
  • В.Търново
Ън,благодаря ти за споделеното! Но въпросът ми е как получи отговора на твоя въпрос?Много отдавна искам да си направя регресия.Но във В.Търново няма къде и нямам възможност да пътувам.Мисля, че от първия, дори и втория път на регресия няма да ми се получи.Аз спя малко и много леко, бързо се раздразнена от странични шумове.

# 499
Не съм си правила регресия, нито смятам да си правя. Нямам чак толкова голямо доверие на някого, че да му поверя мислите си. Медитацията е състояние на пълно себе вглъбяване, което се постига трудно, но веднаж влезеш ли в него, имаш достъп до собствената си база данни и можеш да научиш каквото искаш. Всъщност ползва се и общата база данни, така че питаш всичко.

# 500
  • В.Търново
Нямам представа как се медитира.Сигурно и това няма да мога да го постигна.

# 501
Рецепта няма. получава се...може би случайно, и аз не го знам точно. В повечето случаи не ми се получава. Може би трябва да се изпадне в някакво специално състояние, когато мозъчните вълни резонират в съответствие с общата информационна система или...не знам точно как да го обясня. Начинът е просто да се опитва. Непрестанно. Това ,че не се получава, не трябва да е причина за отказ. Все някога ще стане, най-вероятно случайно, но какво от това? Simple Smile

# 502
Не успях да прочета споделеното от Ън, а така се надявах Sad

# 503
И аз не видях,но както и да е.....

# 504
Изпратих на тези, които са пропуснали и се обадиха.
Смятам, че всяко важно нещо, може би урок или кой знае какво се минава повече от веднъж, ако е  било грешка. Само че не се повтаря буквално, а в някаква вариация, за да се осмисли добре, като се гледа от различни гледни точки. Май не всичко, което ни се случва и ни впечатлява е урок или както и там да се нарича, тоест важно нещо, което трябва да се научи. Не знам кое е важно. Сигурно ще се разбира постепенно.

# 505
Чета ви, но не пиша, адски ми е интересно всичко, което споделяте, бих помолила Ън, ако може да ми изпрати и на мен ЛС, защото пропуснах.

# 506
  • В.Търново
А как се медитира?

# 507
Благодаря на Ън за споделеното .Интересно е ,жалко че не може да се получи общуване в темата.

# 508
Ами.... Laughingи аз не знам как се медитира. Не успявам да го направя когато искам. Опитвам, опитвам и нищо. Но понякога става, не знам как. Може би успявам несъзнателно да се настроя на тази честота, на която се намира общата база данни, където се съхранява информация. И тогава можеш да питаш за всичко. Лошото е, че няма време да осмислиш отговора, после размишляваш, идват ти още хиляди въпроси, за да си подредиш информацията, но вече няма на кого да ги зададеш. Не се знае кога пак ще сполучиш с опитите. Пък и не винаги човек има време и настроение да пробва. Просто е рядко, много рядко. Иначе е като при релакса, отпускаш се, успокояваш мислите си, откъсваш се от всичко злободневно и се оставяш да се рееш спокойно " в облаците". Докато усетиш, че си "другаде".... Sunglasses
Пп Ив, как е Ушатко? Heart Eyes

# 509
  • В.Търново
При мен успокояване на мисли няма. Simple Smile)
А как да разбера дали не си фантазирам? Защото моето въображение е развихрено и често като легна и ми минава какво ли не през главата.

Общи условия

Активация на акаунт