На мен също ми прилича на черно животно, първата ми асоциация беше с дявол.
Е не я плашете жената. Дявол. на куче прилича най-много. А дали дяволът прилича на куче вече е въпрос на лична интерпретация.
. А м/у другото страхът няма да помогне, по-скоро би могъл да влоши нещата. Може да опита да влезе в контакт с "нещото" и да разбере какво иска или защо се появява. Нямам усещането, че е агресивно. Има една група Пазители, които понякога се появяват във формата на куче когато пазят. Ако е от тях значи може да спи спокойно и да се радва при това, че има подобен пазител
. А може и да опита да му предложи някакъв дар, за да пази дома и спокойствието на хората в него (особено ако е от домашните духове това доста ще помогне
).
Но отговарям тук. Свекър ми почина, имаше много силно присъствие приживе, много ни помагаше и беше страхотен човек, почина внезапно при катастрофа. От тогава се случват всички тези неща, по-концентрирани в неговата къща. При нас е само това, играчки и уреди. В коридора няма нищо, няма прозорци, а телевизорът се пада много далеч в стаята в която снимам и то от страната на коридора, няма как да хвърля сянка. Живеем с изглед към гориста местност, няма преминаващи коли (поне не около прозорците ни, де). Аз съм рационален човек, дори не мислех да го пускам тук, но се зачетох и реших да споделя, може някой да даде рационален отговор. Играчката не се включва често, два пъти се е включвала сама като звукът е както когато някой натиска бързо клавишите й (различни звуци има). Но пък са играчки, в действителност може да има бъг в тях. Винаги се случва, когато сме сами с детето, винаги! Никога не е пред друг човек. Имаше случай! на акомулаторна кола зад играчки, която се блъскаше силно напред и назад, за да пробие път през играчките (все едно с дистанционното управляваш напред-назад), няма логика да се включва сама. Тя от тогава е в коша и не мога да кажа дали е проблем в нея или нещо "пара", но лично мен много ме плаши, дори да вярвам слабо в такива неща. Препоръчани теми