Приятелството между мъж и жена

• 44 897
  • 685
  •   1
Отговори
# 390
eitam, много се радвам, че преживяваш такива приятелства. Благодаря, че разказа Flowers Hibiscus

# 391
Eitam, аз бих направила веднагически рекламация Simple Smile. Тез твоите приятели що за мазохисти, бе?

# 392
В тази тема все чета постове за истински САМО приятели, от жени и никакви  само приятелки, от мъже? Защо така? Ако пуснем анкета, какво ще отговорят мъжете и какво жените? Много ми беше трудно да вникна в мъжкият начин на мислене. Откакто разбрах, не си правя илюзии. Имах си и едно уж много истинско приятелче, което не искало да спи с мен предполагам. Но в последствие се оказа, че изобщо не ми е било приятелче и поради други причини играеше роля на приятелче. Иначе и аз, като по млада, така се биех в гърдите за тезата с мъжете - приятели.
Жените искаме да имаме силни и верни приятелства с мъжете-мъжете не. Такава им е природата. Жената, която ще ги привлече по някакъв начин, биха я поискали цялостно. Тайно или явно. Освен ако не са на 12, разбира се
И не бъркайте приятелите на мъжа ви за ваши приятели, това също

# 393
Както казва Фермин от "Съседите" - "Не може да има приятелство между мъж и жена. Ако е хубава, ще искам да я чукам. Ако е грозна - за какво ми е?"Joy
Ще ме извинявате за френския.

# 394
Susie, не че не ти е било приятелче, ами ти си се заблудила, че трябва да ти бъде само такова. Пък защо се очаква от мъж да се държи като евнух, докато  някоя жена е решила да му пореве на рамото, това е друга тема.

# 395
Susie, не че не ти е било приятелче, ами ти си се заблудила, че трябва да ти бъде само такова. Пък защо се очаква от мъж да се държи като евнух, докато  някоя жена е решила да му пореве на рамото, това е друга тема.

Хайде без свободни интерпретации-имах предвид мъже,които се правят на приятели и дебнат сгоден случай,а не котарака Леополд:)

# 396
Теб не съм те чела, и не знам какво си имал предвид.

# 397
Друг момент е,че има и мъже,които използват позицията "приятел",за да "атакуват" в момент,в който жената има нужда от емоционална подкрепа по някакъв повод и е лесно податлива към някой,който често е около нея.
Решил съм,че мен визираш:)

# 398
Susie, не че не ти е било приятелче, ами ти си се заблудила, че трябва да ти бъде само такова.
Аз не отричам ,че съм била заблудена . Казвам , че много такива ги виждам тук , в тази тема .
След една определена възраст ,човек престава да си прави илюзии.

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 23:49 от Susie

# 399
  • София
Трябва да каня мъже за анкета ли?
Че вие не приемате нещо, не значи, че не съществува.

# 400
Съществува, в нечии глави, съвсем свободно вирее. Аз не отричам. Не е идеята да се инатим - има/нема.

# 401
  • София
Catcher, не разбрах въпроса. "Ходила" не в смисъл, че сме били гаджета.
Именно, ако само си ходила с тях, без да сте заедно, защо когато си била необвързана? Какво пречи и когато си обвързана? Ако са само добри познати, правещи услуги.

# 402
Съществува, разбира се, докато жената не покаже, че е склонна и на по-близки контакти.

# 403
  • Sofia
Е, как какво, Кечи? Grinning Естествено, че няма да тръгна да излизам с разни мъже, ако съм обвързана. Познати, приятели, братовчеди остават на заден план пред любимия. Wink Реално погледнато, сега, от доста години насам, нямам нито близки, нито далечни отношения с представители на мъжкия пол. За любимия важи същото, разбира се.

# 404
  • София
Съществува, разбира се, докато жената не покаже, че е склонна и на по-близки контакти.
Защото по дифолт мъжа ѝ ближе подметките в очакване? Глупости не ми се слушат.

Общи условия

Активация на акаунт