Приятелството между мъж и жена

• 44 897
  • 685
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Добре де, ако мъж иска толкова да си легне с Вас защо чака толкова дълго време и Ви се прави на "приятел"...

Имам мъже приятели от 8г. вече, излизаме заедно 2-3 пъти седмично.
Щом 8г. не са предприели стъпка да ме ухажват сексуално защо трябва да ги възприемам за нещо повече в даден момент ? Те вече са в графа приятели.

Ако си над 20г. си достатъчно голям да си зявиш намеренията към някого още в началото, а не да симулираш с години.
Има една приказка
"Жената разбира, че й се прави секс с някого за около 16сек."

Ако ти трябва побутване няколко дълго време не си заслужава.
Щом за 8г. не сме се награбили, няма и да се награбим. Абсурд да чакам някой мъж "приятел" години, докато се усети да ми пусне или направи негова.

# 406
Трябва да каня мъже за анкета ли?
Че вие не приемате нещо, не значи, че не съществува.
Съществува, разбира се, докато жената не покаже, че е склонна и на по-близки контакти.
Защото по дифолт мъжа ѝ ближе подметките в очакване? Глупости не ми се слушат.
Свободна си да напуснеш темата.
Глупостите ти ги пишеш. Мъжете все пак не са глупави, че да чакат някоя жена в самота, естествено, че си имат личен живот и извън нейната орбита.

viksdesire, как си обясняваш случаите тип "Омъжих се за най-добрия си приятел"? Колко секунди са минали?

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 22:43 от Нина*

# 407
Е, как какво, Кечи? Grinning Естествено, че няма да тръгна да излизам с разни мъже, ако съм обвързана. Познати, приятели, братовчеди остават на заден план пред любимия. Wink Реално погледнато, сега, от доста години насам, нямам нито близки, нито далечни отношения с представители на мъжкия пол. За любимия важи същото, разбира се.

Това е странно. Какво общо имат приятелите с връзката? Аз не си представям, а и не съм го правила, да зарежа изведнъж всички приятелства, които съм градила някакви сума ти години, защото съм обвързана. Не го изисквам и от партньора ми. На бившия ми най-добрата му приятелка беше страхотна. Обожавам това момиче. С нея още си поддържаме контакт

# 408
  • София
Всеки има свободен живот. И не всяка връзка и приятелство е подчинена на сексуалността на пола.
Нито е нужно да се обезличиш и слееш само и единствено с партньора.
Един съвсем кратък живот живеем, че да раздаваме Азът като жито за помен.

# 409
  • Варна
Не мога да си го представя да се случи, ако не е романтичен филм.

Или действа сега и примерно следващите 2-3месеца или забравя романтично и сексуално обвързване с мен.
Какъв мъж е, ако години ще ме третира като "само приятелка" и аз трябва да чакам да му дойде музата.
Вие можете да станете най-добри приятели и след като сте във връзка.

Аз си търся мъж с топки, а не някой муньо  "Бях до теб 10г. сега трябва да ми пуснеш"

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 23:07 от viksdesire

# 410
Не мога да си го представя да се случи, ако не е романтичен филм.

Или действа сега и примерно следващите 2-3месеца или забравя романтично и сексуално обвързване с мен.
Какъв мъж е, ако години ще ме третира като "само приятелка" и аз трябва да чакам да му дойде музата.
Вие можете да станете най-добри приятели и след като сте във връзка.
Не, не го чакаш да му дойде музата, това ми звучи, като ти да си падаш по него първа, но като не може да го имаш, се навърташ наоколо, белким те забележи като жена.
Мога да разбера, че двама души са се влюбили от пръв поглед един в друг, ама това с най-добрия приятел - не. Значи, ходили на кафенца, на биричка, на екскурзии, ревали си на рамото, и в един момент осъзнали, че са един за друг. За мен в случая мъжът през цялото време е бил навит, но се е опасявал от отхвърляне и е действал бавно и полека, чакайки сгоден случай. През това време "приятелката" е пишела по форумите, как съществува истинско приятелство между мъж и жена.

# 411
  • София
Аха, 15 години така. Ма нищо, че има жена, деца, чака ме.
Да знам, не за друго.

# 412
  • Варна
Какво значи "белким те забележе като жена". Ще стоя аз и ще мишкувам сумати и години, докато някакъв мъж ме "забележи" и ще си губя времето.

Ако имам чувства към някого ги заявявам, а не да се тормозя по този начин.
Или сега или никога.
Аз ще го харесвам, пък той ще минава през други жени, докато ме "забележел"
Как ли пък не...

# 413
Може да не вярвате, но с кръстника на дъщеря ми сме приятели от двадесет години, човекът е много чаровен и харесван от жените, а аз някакси го виждам като... роднина. Е, вече сме и роднини де, нали е кръстник. Joy

# 414
Какво нещо е "кокошарникът", хаха.
Изопачаване и извъртане.
Viksdesire, споделям ти трактовките, и като мъж казвам, че средно на 4-та, 5-та среща, излизане, "мотаене", там хапвания, разходки, мръдване тук-там, имам яснота искам, или не. Wink
Дори на първо виждане да съм "уау", не бързам със заключения. Първата среща е опознавателна и "профилиращо-филтрираща".
Реално съвпада и времето 2-3 м., защото тези 4-6 срещи при работещи хора спокойно се "протакват" поне месец, два, особено ако не са от 1 град.
Съгласен съм, че много се кумят, лутат, не знаят какво искат, а в повечето случаи дори и да си "навит", ти писва, и ти казваш "финито". Wink

Lore
, твоето не се брои, както и на Catcher за услугите и майсторите. Joy

# 415
  • София
Аз питах Блеки. Услуги не ползвам. Ако излизам с някого, то е защото ми допада като човек. Рядко искам услуги, има си платени майстори за тая работа. Приятелството си е приятелство, сиренето е с пари.

# 416
Фанатик, сега ще кажеш, че и хомосексуалният ми приятел не се брои, а той мъж ли е - да! Sunglasses

# 417
Услуги не ползвам. Ако излизам с някого, то е защото ми допада като човек. Рядко искам услуги, има си платени майстори за тая работа. Приятелството си е приятелство, сиренето е с пари.
Оки, де, и при мен е същото. Hands Plus1

Фанатик, сега ще кажеш, че и хомосексуалният ми приятел не се брои, а той мъж ли е - да! Sunglasses
Ще ме умориш. Mr. Green Laughing
Мъж ли е? Не. Smile
Мъжете си падаме по жени, сексапилни и здрави, естествено със субективен характер, всеки харесва различни "типажи".

# 418
А, ето го и ключа от палатката - всеки харесва различни типажи. Ако приятелят/ приятелката не е негов тип, няма и да възникнат по-интимни чувства.  То да не е да харесваме всеки от противоположния пол. Nerd

# 419
  • Агент под прикритие
Лори, то това аз май го казах преди няколко страници, ама явно никой не го е погледнал... Joy
И терминът е "достатъчно привлекателен/привлекателна". Обратното е "недостатъчно привлекателен/привлекателна" и средно положение няма. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт