Приятелството между мъж и жена

• 44 813
  • 685
  •   1
Отговори
# 555
Има такова приятелство Simple Smile Има мъже приятели без сексуален контекст Simple Smile

# 556
Ако жена ми е по-хубава и по-секси от "приятелката" - да, приятелство е възможно. Другия фактор за приятелство между мен и "приятелката" е ако нейния мъж е по-як, има повече татуировки и на всичкото отгоре бяга по-бързо.
Третия фактор е - ако съм на такава възраст, че ме боли щепсела колко е голям сутиена на жените наоколо.

# 557
Има такова приятелство Simple Smile Има мъже приятели без сексуален контекст Simple Smile

Да, да... и един мармот завива шоколад.

# 558
Въобще що за въпрос 😂 Ако нямате приятели мъже това означава, че не е възможно ли 🤔

# 559
Ами то в днешно време всякакви извращения вече са възможни...

# 560
Ами то в днешно време всякакви извращения вече са възможни...

Точно това става все по-малко възможно.

# 561
Не е възможно, точка! Особено ако жената е привлекателна, приятелството е до момента, в който мъжът може се пробва за нещо повече!

# 562
А така, кажи им го, че при привлекателните жени не може.

# 563
Е нали за тва са измислили модерното сега приятелство с привилегии. Демек да си го слагат по приятелски. Значи може

# 564
Тъй, тъй. Ми ако е грозна?
Да разрешим ли?

# 565
Само за веднъж.

# 566
Приятелство между мъж и жена според мен.. ако има , то винаги единия харесва другия. Ако въпроса ми го бяха задали преди 10 години..щях да кажа - Да. Но с течение на времето съм се убедила, че такова няма. Дори приятелство като цяло..почти всичко е взаимни интереси. Единия като смени посоката и всичко приключва за отрицателно време.

Дори после пак да има интерес..вече не е същото.

Поне при мен.. премине ли се границата.. край.

# 567
Това колко е грозна една жена за даден мъж, зависи много от това колко е голяма сушата.
И за мъжете също.

# 568
Ми да кажем аз съм красива (хипотетично, разбира се Wink).
Да се притеснявам, че ще ми изневери с грозна приятелка?

Според мен има по-голям проблем - колежките. Stuck Out Tongue Winking Eye Там ще забраните да са колеги?

# 569
Мен ми е интересно дали грозните се раздават повече? Така съм чувал, ама не съм го проверявал. Иначе е доста често срещано, мъже женени за много красиви жени да им изневеряват с далеч по обикновени или направо грозни, даже и при известни двойки.

Общи условия

Активация на акаунт