Отговори
# 150
Водиш ли бившия си мъж на празниците с вашите?

# 151
Водиш ли бившия си мъж на празниците с вашите?

Не Simple Smile

# 152

Между другото моя приятелка се беше навила да карат заедно семейни празници заради детето и после спряха, понеже тя се чувстваше много зле след това.

Ако някой се чувства зле след това - не е ок.
Предполагам,че в такива случаи има още някакви непреодоляни чувства и емоции от самата раздяла.
При моите родители - отдавна са отминали всякакви такива.
Извинявай , но се изживяваш като сценарист на някакъв пошъл театър. Не знаем подробности , но е абсолютно смехотворно да се поддържа подобен театър . Пък и детето какво го грее. Пък и тези родители , освен дете , нямат ли  и свой собствен личен живот. Оф, малко ми прилича на стерилност, без нюанси. Животът е доста по-пъстър. Особено за разведена двойка.

И аз се извинявам но на каквото и да ти прилича - не е клише,а частен случай ( моето семейство ).
Не се изживявам като никаква, просто споделих,че не виждам нищо ненормално в добрите отношения след развода и дадох собствен пример.
Кво го грее детето ли ? Ужас.
Като за капак ще кажа,че и с бившия си съпруг съм в добри отношения.О,ужас.
Много държа да ми отговориш на въпроса без "ужас". Моля.

Е как какво го грее детето ?
Първо не е театър ( тоест не го правят лицемерно ).
Наистина ли смяташ,че ,,детето не го грее,, в какви отношения са майка му и баща му и техните отношения (или липсата им )( било то и след развода ) и,че те не рефлектират в/у него ?
На най-примитивно четене се сещам за личният пример,който дават.
Мога да изброя и доста други неща,но няма смисъл.

И пак те питам-какво те грее какви чувства имат те един към друг, СЛЕД развода ? Какво изискваш от тях с тези вечеринки ? Какво очакваш ? Много добре разбирам желанието ти за общонст. Надявам се да си усетила , че аз съм от другата страна. Та така. Изтъкна интелигентвост, някакво желание за общност ,  а ти си голяма , нали. Правиш на маймуни двама развели се хора да ти играят хорото . Лошо. Съжалявам , че така го кказвам , но ако те си се опааа, уважават и обичат , няма да ти чакаат коледите.

# 153

Между другото моя приятелка се беше навила да карат заедно семейни празници заради детето и после спряха, понеже тя се чувстваше много зле след това.

Ако някой се чувства зле след това - не е ок.
Предполагам,че в такива случаи има още някакви непреодоляни чувства и емоции от самата раздяла.
При моите родители - отдавна са отминали всякакви такива.
Извинявай , но се изживяваш като сценарист на някакъв пошъл театър. Не знаем подробности , но е абсолютно смехотворно да се поддържа подобен театър . Пък и детето какво го грее. Пък и тези родители , освен дете , нямат ли  и свой собствен личен живот. Оф, малко ми прилича на стерилност, без нюанси. Животът е доста по-пъстър. Особено за разведена двойка.

И аз се извинявам но на каквото и да ти прилича - не е клише,а частен случай ( моето семейство ).
Не се изживявам като никаква, просто споделих,че не виждам нищо ненормално в добрите отношения след развода и дадох собствен пример.
Кво го грее детето ли ? Ужас.
Като за капак ще кажа,че и с бившия си съпруг съм в добри отношения.О,ужас.
Много държа да ми отговориш на въпроса без "ужас". Моля.

Е как какво го грее детето ?
Първо не е театър ( тоест не го правят лицемерно ).
Наистина ли смяташ,че ,,детето не го грее,, в какви отношения са майка му и баща му и техните отношения (или липсата им )( било то и след развода ) и,че те не рефлектират в/у него ?
На най-примитивно четене се сещам за личният пример,който дават.
Мога да изброя и доста други неща,но няма смисъл.

И пак те питам-какво те грее какви чувства имат те един към друг, СЛЕД развода ? Какво изискваш от тях с тези вечеринки ? Какво очакваш ? Много добре разбирам желанието ти за общонст. Надявам се да си усетила , че аз съм от другата страна. Та така. Изтъкна интелигентвост, някакво желание за общност ,  а ти си голяма , нали. Правиш на маймуни двама развели се хора да ти играят хорото . Лошо. Съжалявам , че така го кказвам , но ако те си се опааа, уважават и обичат , няма да ти чакаат коледите.

Не ме грее какви чувства имат един към друг,а каква поносимост имат един към друг и как се държат един с друг,дори когато вече нямат личен мотив. Имат общ мотив - детето им,което е над себелюбието им.
Абсолютно нищо не изисквам от тях.
Нито очаквам.
Хоро нямам и не правя никого на маймуни Simple Smile ( искрено ме развесели с интерпретациите си )
И меко казано съм в потрес от току що наученото,че видиш ли хората могат да се уважават само в случай,че са в брак.
Ми няма как да се съглася, съжалявам.
Слава Богу не всички хора разсъждават така.

# 154
Иначе вдига ли ти се самооценката, когато не ти е провървяло в брака, но за сметка на това родителите ти се връзват на глупостите, да ги командориш да са с тебе - "детето", къде що има празник.
Вземи си намери партньор и остави хората на мира.

# 155
Иначе вдига ли ти се самооценката, когато не ти е провървяло в брака, но за сметка на това родителите ти се връзват на глупостите, да ги командориш да са с тебе - "детето", къде що има празник.
Вземи си намери партньор и остави хората на мира.

Хората са си на мира,споко Simple Smile
А това с ,,командоренето,, не знам къде го прочете или си го сънувала,но няма такова нещо.
При нас нещата се случват въз основа на лично желание,а не - командорене,манипулации и вменяване на задължения,слава Богу.

# 156
Значи двама разведени нямат търпение да дойде празник, та пак да се видят.

# 157
Значи двама разведени нямат търпение да дойде празник, та пак да се видят.

Не изгарят от нетърпение, но и срещите им ( когато се случват,а то не е само по празници ) не им представляват драма.
Нямат какво да делят.
Не се гледат лошо.
Не се замерват с неприязън.
Държат се един с друг като нормални човешки същества.
Не намирам нищо ненормално в това.

# 158
То обикновено майките, като се разведат и се вманиачават по децата си, но тук е станало обратното. Като няма с кой на празници - мама и тате. И те от съжаление, какво да правят, да не е само "детето".

# 159
То обикновено майките, като се разведат и се вманиачават по децата си, но тук е станало обратното. Като няма с кой на празници - мама и тате. И те от съжаление, какво да правят, да не е само "детето".

Ставаш за режисьор Laughing
Можеш да измислиш доста сценарии Wink

# 160
Тъжно е да прекарваш празниците с бившия си мъж. За какво си се развел изобщо? Все едно не си мръднал грам напред и нямаш нов живот.

# 161

Ставаш за режисьор Laughing
Можеш да измислиш доста сценарии Wink
Няма режисура. Твоето е повече от мелодрама. Уважваш ли родителите си? Не ми отговаряй ,  да, то се подразбира , а защо - и откъм мама , и откъм тате. Моля , ако  е прекалено , недей.

# 162
Няма да ти отговарям Simple Smile
Изобщо даже.
Драмата е в мислене като вашето,което е травмирало безброй деца.
Ни уви,вие няма как да го знаете,защото сте от ,,другата страна,, Wink

# 163
Изобщо даже.

Това не е дискусия. Приемам , че нямаш аргументи.

# 164
Изобщо даже.

Това не е дискусия. Приемам , че нямаш аргументи.

Цитирам : ,, не ми отговаряй,, ,,да,то се подразбира,, .
Аргументи имам и то сериозни,но каквито и ,,аргументи,, да ти дам - те ще ти послужат единствено да се надъхаш още повече в това,което вярваш.
Човек вижда толкова колкото знае и чува само това,което пасва на мисленето му по въпроса.( поне в твоя случай ) Така,че ... не виждам смисъл разликата в мисленето ни да е повод за ,,съдебен спор,,.

Общи условия

Активация на акаунт