Отговори
# 165
Няма да ти отговарям Simple Smile
Изобщо даже.

Драмата е в мислене като вашето,което е травмирало безброй деца.
Ни уви,вие няма как да го знаете,защото сте от ,,другата страна,, Wink

Това не е дискусия. Приемам , че нямаш аргументи.

Цитирам : ,, не ми отговаряй,, ,,да,то се подразбира,, .
Аргументи имам и то сериозни,но каквито и ,,аргументи,, да ти дам - те ще ти послужат единствено да се надъхаш още повече в това,което вярваш.
Човек вижда толкова колкото знае и чува само това,което пасва на мисленето му по въпроса.( поне в твоя случай ) Така,че ... не виждам смисъл разликата в мисленето ни да е повод за ,,съдебен спор,,.
Хубаво се измъкваш. И  аз ти казвам -браво ,  че събра вашите в името на щастливите ти очи. И браво , че  и ти така се охо-мяу...,ей , аз бях по темата, да .
Родители сега , мхм.

# 166
Няма да ти отговарям Simple Smile
Изобщо даже.

Драмата е в мислене като вашето,което е травмирало безброй деца.
Ни уви,вие няма как да го знаете,защото сте от ,,другата страна,, Wink

Това не е дискусия. Приемам , че нямаш аргументи.

Цитирам : ,, не ми отговаряй,, ,,да,то се подразбира,, .
Аргументи имам и то сериозни,но каквито и ,,аргументи,, да ти дам - те ще ти послужат единствено да се надъхаш още повече в това,което вярваш.
Човек вижда толкова колкото знае и чува само това,което пасва на мисленето му по въпроса.( поне в твоя случай ) Така,че ... не виждам смисъл разликата в мисленето ни да е повод за ,,съдебен спор,,.
Хубаво се измъкваш. И  аз ти казвам -браво ,  че събра вашите в името на щастливите ти очи. И браво , че  и ти така се охо-мяу...,ей , аз бях по темата, да .
Родители сега , мхм.

Почти не ти се разбира.
Но и не ми е важно.
Бях по темата да, но много се отплеснахме.
А темата беше именно за отношенията на родителите след развода и пряката им връзка с детето.
Нямам от какво да се измъквам.
Не се чувствам по никакъв начин заклещена Simple Smile

# 167
Norvy явно доста са я глезили като едно дете. Според мен на техните им е жал, че дъщеря им е разведена, сама, и затова се съгласяват с тези събирания, които продължават и с дни. И моите родители от време на време, когато съм развалина, правят едни лупинги от съжаление, че да се почувствам добре, но веднага ги усещам.
Въпросното разведено детенце дано има реална оценка за ситуацията си. Защото по себе си съдя какво мъчение и объркване ми е ако видя бивш и то без да имам дете, а не мога да си представя да съм се развел с някой и да трябва и да нощувам с него определено дни в годината. Според случая - ако съм била наранена от раздялата, след това ще съм като развалина. Ако все още имам чувства - отново ще съм като развалина. Ако нямам чувства и не съм била наранена - ще се чувствам гузно какво съм причинила на детето и мъжа си с развода.

# 168
Не смятам , че  се разбираме.

# 169
Norvy явно доста са я глезили като едно дете. Според мен на техните им е жал, че дъщеря им е разведена, сама, и затова се съгласяват с тези събирания, които продължават и с дни. И моите родители от време на време, когато съм развалина, правят едни лупинги от съжаление, че да се почувствам добре, но веднага ги усещам.
Въпросното разведено детенце дано има реална оценка за ситуацията си. Защото по себе си съдя какво мъчение и объркване ми е ако видя бивш и то без да имам дете, а не мога да си представя да съм се развел с някой и да трябва и да нощувам с него определено дни в годината. Според случая - ако съм била наранена от раздялата, след това ще съм като развалина. Ако все още имам чувства - отново ще съм като развалина. Ако нямам чувства и не съм била наранена - ще се чувствам гузно какво съм причинила на детето и мъжа си с развода.

Изобщо не съм била глезено дете,даже напротив.
Жал не им е определено,защото няма за какво Simple Smile
Не знам къде си прочела,че ,,нощуват заедно,, Wink
И изобщо техните подобни нормални човешки отношения датират откакто са се развели и аз бях дете.
А не, от онзи ден.

# 170
Подвела съм се по това, че каза, че тримата си празнувате заедно по няколко дни.
Както и да е, явно вашето семейство е изключение, защото не познавам втори такъв случай. Дори и в американските комедии не съм срещала такъв сюжет.
Хора всякакви, щом ви е добре и на тримата.

# 171
Аз пък познавам доста жени,които поддържат разумни,нормални и здравословни отношения след развода.
Слава Богу.

# 172
Аз пък познавам доста жени,които поддържат разумни,нормални и здравословни отношения след развода.
Слава Богу.
Информацията
  Жени

# 173
Слава Богу.
Информацията
  Жени

Информацията
мъже
жените са имали мъже
жените и мъжете
добри отношения
бивши

# 174
Може, но не си празнуват заедно с порасналите деца и с бившите празниците. Просто спазват някаква нормална любезност при телефонни разговори.

# 175
Може, но не си празнуват заедно с порасналите деца празниците.

Bianka,  вие сега се хванахте за ,,празниците,,. 
Празниците бяха само пример.
Далеч не са всичко,което имах предвид,а именно самите отношения,нормалните.
А и не празнуваме всички празници заедно, само Коледа.
През останалото време по други поводи отстояват нормалните отношения.
По-същественото са отношенията м/ду бившите,а не конкретно празниците.
Ако утре си имат половинки - много ясно,че вече няма да празнуват заедно.
Но това няма да е пагубно за отношенията им.

# 176
Общо взето, под контрол са, няма да е пагубно за отношенията им, ти ще се погрижиш.

# 177
Общо взето, под контрол са, няма да е пагубно за отношенията им, ти ще се погрижиш.

Аз не се меся.
Те сами си решават как да се държат един с друг.
Просто ме радва решението им ( говори ми много положително за самите тях Wink
Спри да търсиш под вола теле .

# 178
Разбира се, само дето излизат да празнуват по 2-3 дена, за да видят щастието в очите на детето, както ти сама се изказа ... без нощувки, явно не се спи по време на тия празници, или само след като заспи "детето". Пълен фарс.

# 179
Разбира се, само дето излизат да празнуват по 2-3 дена, за да видят щастието в очите на детето, както ти сама се изказа ... без нощувки, явно не се спи по време на тия празници, или само след като заспи "детето". Пълен фарс.

Провокациите ти не са от най-добрите.
Разбрах вече,че за теб подобни нормални отношения са табу.
Не се напъвай да доукрасяваш с несъществуващи неща фактите,за да ти станат по мярка.

Общи условия

Активация на акаунт