Лежащи мами - 40

• 58 696
  • 795
  •   1
Отговори
# 270
При мен обаче е много продължително - вече 13ти ден Sad Знам, че нямам друг избор, но ми е много тежко вече, имам чувството, че никога нямс да спре и всеки път като пишкам е някакъв кошмар Sad((

# 271
Звучи ужасно наистина, но трябва да стискаш зъби.А догодина по това време бебо мира няма да ти дава.
Няма ли как с уринатор, вижда ми се по-удобно в този случай?
Защо кърмиш толкова много Sad
Момичета, аз от вчера прокървих 3 пъти много обилно и вече дори не трвбва да ставам и до тоалетна. Това с подлогата съвсем ми дойде в повече. Според доктора до 1 месец плацентата трябва да се вдигне и кървенето да спре...не знам как ще издържа толкова дълго в болница. Още съм в 15та седмица, не ми се мисли до края, много съм се отчаяла. Вчера имах и много силни болки и освен системите и инжекцията папаверин ми биха и спазмалгон. И болките край нямат, вече 12 дни съм така с контракции.

# 272
Обясниха ми, че плацентата е ниско разположена и стига до шийката, която при триенето така кърви. Надявам се да ми позволят скоро да ходя сама до тоалетна поне, чакам довечера дежурният да ме види и да каже.

# 273
  • Варна
Под уринатор сигурно имаш предвид,  катетър,  нали? 
Изобщо няма да е добре,  има риск от инфекции....  Колкото и гадно да звучи,  подлогата не е най-лошото нещо на света. Преживяват се тези неща Simple Smile

# 274
Аз не ти препоръчвам системи в къщи,  нищо,  че аз самата бях 10 седмици така.  1-во в болницата ти следят 2 пъти на ден тоновете,  2-ро ако ти самата се почувстваш зле има кой да реагира,  веднага да ти сложи инжекция,  да ти се смени абокат и т. н.  Аз бях спокойна,  защото имам късмета родителите ми да са лекари,  иначе по-добре в болница.

Какви тонове следят в 16-17 г.с., бъркаш се нещо.

# 275
Здравей Кокетке, много съжалявам за изгубеното бебче. Аз точно на 6-ти април миналата година родих моето в 23-та седмица. Почина 3 седмици по-късно. Задължително се виж с Христов, сурогатството не е уредено в България, а даже и да беше пак е трудна работа. Кураж мило семейство, а ти се погрижи за себе си.

# 276
Махнаха подлогата и ми разрешиха да ставам до тоалетна, ще следят кървенето, но ми казаха, че ще е така докато не се качи плацентата. Поне днес досега не съм имала болезнени контракции. До вчера мислех, че най-голямото щастие ще е да си измия косата, днес - ходенето до тоалетна Simple Smile

# 277
Аз съм вече 10 дни на кормагнезин в болницата, като ме изпишат със сигурност ще ми предпишат и висока доза за вкъщи. В нашите ситуации, със сигурност повече помага. Аз съм вече в 26 г.с. , преди няколко дни ми поставиха цервикален песар, заради нарастващо разкритие и сега се моля с мноого лежане да изкарам колкото се може повече. 🌸

Стискам палци всичко да е наред. И аз съм с цервикален песар в 18 г. с. и имам същите притеснения като теб. Къде ти поставиха песара?

# 278
Здравей Кокетке, много съжалявам за изгубеното бебче. Аз точно на 6-ти април миналата година родих моето в 23-та седмица. Почина 3 седмици по-късно. Задължително се виж с Христов, сурогатството не е уредено в България, а даже и да беше пак е трудна работа. Кураж мило семейство, а ти се погрижи за себе си.

Каква беше причината за преждевременното раждане

# 279
  • Варна
Salsisha, не,  изобщо ме се бъркам.  От 14 г. с.  започнах с  лежането по болници.  Всеки ден по 2 пъти слушаха тоновете,  а след 20 г. с.  успяваха и да ги записват при мен.  Сутрин и вечер  ги следяха.

# 280
Определено се бъркаш. Ако имаш предвид доплера и сърдечната честота, която се измерва там - с ултразвук, това е съвсем различно. Записа на тонове е показател чак в третия триместър.
Ако в 14 г.с. са те вързали на машината с коланите, много ми е интересно каква графика е отчело и за каква медицинска информация са я използвали. Simple Smile

# 281

Каква беше причината за преждевременното раждане

Ами пукна се мехура, казват че е от инфекция, но аз бях на антибиотик. Незнам вече какво да мисля

# 282
Ами при мен се установи силно скъсяване на шийката в 21 седмица и последва серклаж на горещо. Само да кажа, че аз имам много дълбока конизация,  но следващата ми АГ не счете за необходимо да вземе мерки на време и дори не ме предупреди за рисковете.  Седмица по-късно се спука мехура, беше пролабирал,  и след още 8 дни родих. Сега пак планирам бременност, но този път задължително ще взема превантивни мерки - ЕТКО или ТАС все още не съм решила кое.

# 283
 Христос воскресе! Бъдете здрави и благословени! В АГ- Варна ми поставиха песара, А твоя? Много силно вярвам и се моля всичко да е наред с всички лежащи
Мамчета. при теб е сложен от рано, дано това е за хубаво и да изкараш още мноого дълго Simple Smile) при мен късно откриха проблема и сега, въпреки песара си ходя с разкритие и много се притеснявам от инфекция. Но дай боже колкото може повече време да задържим.
Аз съм вече 10 дни на кормагнезин в болницата, като ме изпишат със сигурност ще ми предпишат и висока доза за вкъщи. В нашите ситуации, със сигурност повече помага. Аз съм вече в 26 г.с. , преди няколко дни ми поставиха цервикален песар, заради нарастващо разкритие и сега се моля с мноого лежане да изкарам колкото се може повече. 🌸

Стискам палци всичко да е наред. И аз съм с цервикален песар в 18 г. с. и имам същите притеснения като теб. Къде ти поставиха песара?

Последна редакция: нд, 08 апр 2018, 11:30 от Margaritka_89

# 284
Во истина воскресе. Нека на този свят ден всички повярваме в чудесата и се молим за успешен край. Аз поставих песара в МЦ Репробиомед- София. Нямам разкритие, за сега нямам и контракции, но съм с дълбока конизация. Вярвайте в себе си и се пазете.

Общи условия

Активация на акаунт