Лежащи мами - 40

• 58 705
  • 795
  •   1
Отговори
# 255
Искрено съжалявам и стискам палци бързо да се възстановиш! Само хубави неща те чакат занапред, ще видиш!
Момичета снощи приключи моето щастие. Мехура се спука. Пожелавам ви успех и да се радвате на здрави дечица.

# 256
Съжалявам много Кокетка.Знам че е тежко.Думите са излишни.Ако имаш нужда да поговориш съм насреща.Кураж

# 257
Съжалявам много!
Не губи кураж и не се отчайвай.
Всички тук ти пращаме много прегръдки.

Момичета снощи приключи моето щастие. Мехура се спука. Пожелавам ви успех и да се радвате на здрави дечица.

# 258
  • Варна
Какетка,  много съжалявам за загубата ти!  Единствено мога да те посъветвам да търсиш д-р Любомир Христов от болница " Надежда"  в София. Има тема за него,  прочети,  свържи се с момичетата,  ще успееш,  само не се предавай!

# 259
  • Варна
Оооо,какво станаааа защооо Sad Искренно съжалявам Cry Cry

Много се натъжавам, тези дни само такива новини в групите в бгмама.
Смятам за известен период да спра да чета, че само във филми се вкарвам...

# 260
  • София
Еххххх мило момиче,ужасно съжалявам.Прегръщам те силно,в такъв момент думите са излишни.
Има ли вариант да дойдеш в София за изследвания и консултации?

# 261
Благодаря на всички за успокоението и милите думи.
Мога да ида в София, но май вече ще се насочвам към сурогатна майка. Незнам как стои този въпрос, но ще разуча нещата. Благодаря ви много

# 262
  • София
Не съм спирала да пия утрогестан от деня на пункцията, т.е. вече 4 месеца.

И ти ли го пиеш ?
Аз за да поддържам чист вл. секрет го пия от известно време. Надявам се да действа така както е вагинално ....

Salsisha, то и аз не знам дали колагена би имал някакво действие на шийката, но пък , ако не пречи...
Попрочетох из американски сайтове , блогове и там масово пият колаген, но основно за стриите, косата ,  ноктите, ставите. А според проучванията точно колагена с напредване на Б се разгражда повечко и шийката се скъсява и омеква.
В Майчин дом ми развиваха някакви теории като зараждах,че ако съм била пиела колаген,можело и да ми се размине рисковия серклаж.За мен е малко дрън,дрън ....
Както и това че имаше жени,на които им предписваха сироп за кашлица Амброксол,за да се развият дробчетата на бебето ако тръгне преждевременно раждане.
  Утрогестана няма действие срещу инфекции,но пък държи шийката.Аз лично от многототях антибиотици бях с много намалени лактобацили и почти цяла бременност изкарах на ГИНОФИТ млечна киселина,дават ги че са срещу бактериална вагиноза,абсолютно безобидни са за бременни и са като кремче (не изтичат като вода).

# 263
  • Варна
Като питах миналата седмица за колагена моето аг и ме изгледа тъпо !
Аз нямам против да си пия колаген и да знам, че всичко съм направила... , ама като не знам какъв точно да избера  ..
И към колан за бременни съм се насочила, защото при мен самото скъсяване е от тежестта и като знам, че тепърва ще растем и по-добре и колан да взема . Някой ползвал такъв да каже мнение ?

# 264
Благодаря на всички за успокоението и милите думи.
Мога да ида в София, но май вече ще се насочвам към сурогатна майка. Незнам как стои този въпрос, но ще разуча нещата. Благодаря ви много

Не се отказвай.Сигурна съм,че има начин.Ще се получи...разучи защо се получава така(май не е за първи или втори път).Направи консултация с повече лекари.Знам колко е изтощително всичко,но ще стане....ще видиш,ни се отказвай!

# 265
Момичета, аз от вчера прокървих 3 пъти много обилно и вече дори не трвбва да ставам и до тоалетна. Това с подлогата съвсем ми дойде в повече. Според доктора до 1 месец плацентата трябва да се вдигне и кървенето да спре...не знам как ще издържа толкова дълго в болница. Още съм в 15та седмица, не ми се мисли до края, много съм се отчаяла. Вчера имах и много силни болки и освен системите и инжекцията папаверин ми биха и спазмалгон. И болките край нямат, вече 12 дни съм така с контракции.

# 266
Не знам дали ще те успокоя. Аз бях два пъти с кръвоизливи в болница на подлога в четвърти месец. Плацентата се вдигна буквално няколко дни след последния кръвоизлив. Но съм нямала болки и контракции. Износих до край

# 267
    Много ме обнадежди, благодаря! Дано и при мен се вдигне по-скоро. За болезнените контракции нямат обяснение, но ми казаха, че с напредване на бременността би трябвало да почна да се влияя от магнерот и папаверин на хапчета. Дори бих могла да лежа на системи вкъщи, стига кървенето да спре.

[/list][/i]
Не знам дали ще те успокоя. Аз бях два пъти с кръвоизливи в болница на подлога в четвърти месец. Плацентата се вдигна буквално няколко дни след последния кръвоизлив. Но съм нямала болки и контракции. Износих до край

# 268
Кървенето спира до 3 дни. Поне при мен беше така. И на четвъртия ме изписваха. Продължавах да лежа вкъщи и не ставах от леглото дори за ядене. Ядях полулегнала. Дори зъбите си миех само веднъж на ден за да не стоя права 2 пъти. Къпех се пак полулегнала във ваната. Голямо предизвикателство беше

# 269
  • Варна
Аз не ти препоръчвам системи в къщи,  нищо,  че аз самата бях 10 седмици така.  1-во в болницата ти следят 2 пъти на ден тоновете,  2-ро ако ти самата се почувстваш зле има кой да реагира,  веднага да ти сложи инжекция,  да ти се смени абокат и т. н.  Аз бях спокойна,  защото имам късмета родителите ми да са лекари,  иначе по-добре в болница.

Общи условия

Активация на акаунт