Лежащи мами - 40

• 58 688
  • 795
  •   1
Отговори
# 315
Пия 3х2  магнерот и един диаспорал, а обезболяващите 3х1, бяхме намалили магнерота по негова заръка, но не се чувствам Ок и пак си го увеличих...ще говорим утре ЗС обезболяващите, но като ги бях намалила и получих силна болезнена контракция за раждане в 24 седмица, така че вече не знам.... стискам палци за утре!

# 316
Аз днес бях сигурна,че имам разкритие имах същите усещания. (В ануса не)
Дори като седя разкрачено, едва ли не ... какво ли не си представям.
Утре съм на преглед, ще питам доктора.
Дано се окаже нормално.
Ей сега Ви забих с един странен въпрос 😀
Откакто лежа имам странни усещания около вагината, ануса . Все едно ги усещам по -отпуснати , отворени не знам как точно да се изразя. От време на време ги стягам тип Кегел упражненията и ми е по -добре, но май не е хубаво да правя такива упражнения с къса шийка и серклаж ..
Като ходя нямам такова усещане, ама то рядко ходя и все съм легнала и се появи това чувство ? Някой друг със странни отпуснати полови органи от лежане 😂😂😂

# 317
Iva G, за уроинфекцията са ми препоръчали Монурал. Пие се само едно прахче, секретира се само в урината и изобщо не стига до бебето. Обаче трепе всичко в уринарния тракт
Аз го харесвам много и преди бременност съм го пила и в съвсем начална такава направихме 2 курса от доктора назначени Simple Smile

# 318
  • Варна
Аз днес бях сигурна,че имам разкритие имах същите усещания. (В ануса не)
Дори като седя разкрачено, едва ли не ... какво ли не си представям.
Утре съм на преглед, ще питам доктора.
Дано се окаже нормално.
Ей сега Ви забих с един странен въпрос 😀
Откакто лежа имам странни усещания около вагината, ануса . Все едно ги усещам по -отпуснати , отворени не знам как точно да се изразя. От време на време ги стягам тип Кегел упражненията и ми е по -добре, но май не е хубаво да правя такива упражнения с къса шийка и серклаж ..
Като ходя нямам такова усещане, ама то рядко ходя и все съм легнала и се появи това чувство ? Някой друг със странни отпуснати полови органи от лежане 😂😂😂

Питай доктора и без лоши мисли !
Досега бях в банята и това усещане почти го няма, както и при ходене и седеж . Легна ли ... почва се. За мен са си слаби мускули. Все преди седмица АГ щеше да отбележи нещо нередно и с двата ехографа ме гледа, а и разкритие няма как да имам на пресния си серклаж Simple Smile Аз преди серклажа нямах , нали това е идеята да не се стига до разкритие.

# 319
Ехоо
Другата седмица ще ми пускат agaaain урина, кръв и СРП май беше не съм сигурна, док каза, че то било най-точно за инфекции. А дотогава пааак глобули, тоя път Полижинакс и за пиене уринал експрес Sad . Тоновете не били валидни, много било мърдало бебето- и тях ще повтарям следващата седмица. Най ме тревожи, че ще пътувам два дена за там- четвъртък и петък и сега има да се притеснявам да не стане нещо от пътя Simple Smile))

# 320
Полижинакс всяка втора бременна си слага,не се безпокой.(Не е приятно факт)
Щом мърда е супер Simple Smile
Какво каза за контракциите?
Шийката мери ли я?
Ехоо
Другата седмица ще ми пускат agaaain урина, кръв и СРП май беше не съм сигурна, док каза, че то било най-точно за инфекции. А дотогава пааак глобули, тоя път Полижинакс и за пиене уринал експрес Sad . Тоновете не били валидни, много било мърдало бебето- и тях ще повтарям следващата седмица. Най ме тревожи, че ще пътувам два дена за там- четвъртък и петък и сега има да се притеснявам да не стане нещо от пътя Simple Smile))

# 321
Еха, супер новини за шийки Simple Smile)
При мен в 32 незавършена г.с. Е 1600, наддадени 300 грама за две седмици, така че мисля, че ти е супер

# 322
Мирелка, как си тиии?

# 323
Шийката си е все така, и аз мисля, че лежането помага! За контракции нищо не каза- само за тоновете... но той малко е лаконичен- ако има нещо лошо тогава казва, иначе си гледа нещата и толкова. Ще видим другата седмица, поне се возя легнала.

ПС- ходих и до очен, че си поседях и там седнала и легнала, но не искам да ди набивам лоши филми и мисли за шийката...

# 324

Лежа си Simple Smile След 21 ще ми слагат флостерона и ще си ходя вкъщи Simple Smile

# 325
Момичета, вече съм отчаяна.
Почти 31-ва седмица съм, с постоянни контракции от 14-та. Два пъти лежах в болница на системи с кормагнезин, от които ми става лошо и трябва да са много бавни. И след двата ми престоя контракциите не спряха, само намаляха. Но сега от 2-3 дни усещам, че нещата пак не отиват на добре и пак много ми се стяга. Аг всеки път ми казва, ако не ти е ок, ела да те приемем, нищо адекватно, спрямо състоянието ми. Та от въпросните системи почва да ми става лошо на втория ден, да получавам нервни спазми, като не мога да си намеря място вечер. На всичкото отгоре сърцебиене и задух. До сега се поддържах първо с диаспорал, после смених на магнерот 4х2. Вчера си пуснах кръвни и си видях нивата на магнезия - на абсолютния критичен минимум. Пак почнах диаспорал, но се чудя има ли смисъл пак да ходя да ми вливат магнезий. Много ми е депресиращ престоя в болницата и не знам дали наистина този път се налага Sad(

# 326
Бонбонче, по-добре изтърпи системите с Кормагнезин, не се предавай преди финала! Направи си престоя по-приятен - приготви си книжки, списания, таблет, нещо, което обичаш да правиш. Купи си готина нощница, организирай близките да ти носят храна, каквато обичаш. Настрой се положително, малко остава Simple Smile

# 327
Бонбонче, хапвай магнезий и системи ако трябва нека да ти сложат. Ако наистина е тръгнало на зле говорете си за кортикостероиди. То не остана. А можеш и да си вземеш магнезиево олио и да си мажеш коремчето. Също така виж кои храни могат да ти доставят повечко магнезий - ядки(Трябва да се киснат във вода - провери за кой вид по колко време трябваше), черен шоколад и някакви други храни.

# 328
А някой случайно пил ли го е този уринал експрес, че пише, че не става за бременни...не че не пием хиляди хапчета, дето не се препоръчват, но се чудя защо- уж само боровинки има:?

# 329
  • Варна
Черният шоколад изобщо не е препоръчителен при контракции.  Активира се още повече бебето,  следователно матката и ето ти ненужни контракции....  
IvaG,  този уринал нали лекар ти го е изписал?  Ако му имаш доверие,  спри да четеш листовки и си пий лекарствата,  които ти е предписал.  Ако му нямаш доверие,  потърси 2-ро,  дори 3-то мнение,  ако трябва,  но да подлагаш всичко на съмнение,  което ти изписват лекарите,  не е полезно за никого.  Не го пиша с лошо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт