Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 46

• 114 984
  • 778
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Да се похваля, че ми пристигна поръчката от KoCos.bg  -bb крема на Миша, успях да сменя и номера на 23 преди да са го изпратили. Освен бб крема поръчах и един коректор Under eye liner пак на Миша, ей така да го пробвам.
След няколко дни ще споделя впечатления и от двата продукта. Суочнах коректора, доста е плътен, да видим как ще се държи на сухата ми зона под очите. Иначе сайта ми се стори доста читав, пратиха ми рекламни брошурки и един тестер на някакъв гел за лице.

# 376
Браво, радвам се, че си успяла да смениш номера. Wink

# 377
Дами, може ли да ми препоръчате хубаво и дълготрайно матово червило?
Използвам течното матово на Golden Rose - от към трайност е добре, обаче цветовете ми идват много тъмни.

# 378
  • Бургас
Използвам течното матово на Golden Rose - от към трайност е добре, обаче цветовете ми идват много тъмни.

На мен лично ми харесват тези на есенс Kiss

# 379
  • София

Или си сложи любимото червило и отгоре с безцвена пудра. При мен няма мърдане, само го освежавам. Иначе и аз с + за Есенс.

# 380
  • София

На Аура са хубави, отскоро ползвам на Флормар Silky Matte, също много дълготрайни.

# 381
Червилата моливи на ГР и Импала са много трайни, а и са автоматични

# 382
Коса се шампонира 2 пъти. На боядисана задължително после се слага балсам или маска, така нямам как да е премита, да скърца и тн.. И аз си спрях косопада с подобни продукти, а бях пробвала какво ли не.
Това с нанасянето на шампоана направи толкова голяма разлика при мен... дълго време бях чувала, че даже не трябвало да се слага два пъти шампоан, докато един ден просто бях с много мръсна коса и се наложи да я измия два пъти - оттогава го правя всеки път и разликата е невероятна. Косата ми се усеща много по-чиста и се налага да я мия една идея по-рядко, а понеже го правя от години, ако е имало някакъв негатив, щеше да се усети досега.
Всъщност сега използвам горе-долу същото количество шампоан като преди, просто го разделям на две. Така че и разхищение няма. Но пък продуктите се отблаодаряват повече сякаш.
Аз за пръв път взех балсам Шаума, досега съм използвала само шампоаните им. Ще видим как ще ми се отрази. Купих този с мляко от пасифлора.

Явно толкова години (да не кажа цял живот) живея в някакъв друг свят, защото винаги нанасям 2 пъти шампоан...... все си мислех, че така правят всички Simple Smile

Dan_Stefi, пробвай за коста маска с масло от кокос. Няма особено значение дали е virgin или е козметично, мисля, че ще ти хареса ефекта Simple Smile Аз си я правя доста често като мога да изкарам и 30 мин с маската, и няколко часа, зависи колко време имам. След маската, от грижата използвам само балсам, за да не утежнявам косата, защото след кокосовото масло, косата ми става много мека, добре овлажнена и подхранена, но и косата ми не е суха...

Чувала съм всякакви теории за това как или нямало никаква разлика и идеята за "lather, rinse, repeat" било търговски трик за да се използва повече продукт, или направо било вредно защото се премивала косата и в дългосрочен план се съсипвала.
Глупости на търкалета. Grinning

Бихте ли ми препоръчали хубав продукт без отмиване за краищата на косата? Нещо с масла, например? Relieved

# 383
  • Бургас
Съвсем скоро си взех това олио от дм  :
https://www.meindm.at/pflege/shop/Haar/Pflege/Kur/Langhaarmä … 2_10036518.action
За сега съм го използвала само веднъж,но е мноого добро. Косата става мека и гладка, а ароматът му е уникален кокосово-тропически. Пише ,че се нанася върху краищата,но аз го нанесох и по дължините и нито ми утежни косата, нито я омазни. Цената му е 10лв. за 150мл. продукт. Препоръчвам го. Преди ползвах млякото за коса на Балеа.
Скрит текст:
Мирише много приятно и прави косата мекичка, несъдържа силикони и неутежнява косата, но недава някакъв УАУ ефект според мен. Или по-скоро вече съм свикнала с него и не ми прави впечатление. Цената му е около 6лв. за 200мл. И двата продукта са бюджетни и си струват.

# 384

На мен лично ми харесват тези на есенс Kiss
Точно тях хвалих наскоро. Много съм доволна!!

# 385
Съвсем скоро си взех това олио от дм  :
https://www.meindm.at/pflege/shop/Haar/Pflege/Kur/Langhaarmä … 2_10036518.action
За сега съм го използвала само веднъж,но е мноого добро. Косата става мека и гладка, а ароматът му е уникален кокосово-тропически. Пише ,че се нанася върху краищата,но аз го нанесох и по дължините и нито ми утежни косата, нито я омазни. Цената му е 10лв. за 150мл. продукт. Препоръчвам го. Преди ползвах млякото за коса на Балеа.
Скрит текст:
Мирише много приятно и прави косата мекичка, несъдържа силикони и неутежнява косата, но недава някакъв УАУ ефект според мен. Или по-скоро вече съм свикнала с него и не ми прави впечатление. Цената му е около 6лв. за 200мл. И двата продукта са бюджетни и си струват.
Сайтът на ДМ ми дава някаква грешка. :/

# 386
  • Бургас
Странно преди малко си работеше.. Няма значение, това е:

# 387
Здравейте, някой може ли да препоръча хайлайтър, от който е доволен?
хайлайтърът на  Aura Heart Eyes

# 388
Странно преди малко си работеше.. Няма значение, това е:

Благодаря! Flowers Hibiscus

# 389
Аз съм доволна от маската за коса на Гарниер SOS Fructis.
Някой да ми препоръча хубав хайлайтър? Смятам да го ползвам само за вътрешните ъгли на очите, дано да ме разбрахте.
О,доста хитро 😁,вече и аз така ще действам,страхотна идея.

Общи условия

Активация на акаунт