Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 46

• 114 945
  • 778
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Косата стои като слама на пипане.
Не бих жертвала текстура и хидратация за няколко разръфани къдрици.
Просто се къдрете на 9мм маша, която не е конус, а по цялата си дължина е с малко фи.  Няма начин да не стане.

# 511
  • София
Ами жертвам се кво да се прави, ти недей.
Сега на една маша съм хвърлила око...Но факт е, че със спрея супер бързо се накъдрям, и не не са ми разръфани къдриците. 😒

# 512
Много интересен продукт. Предполагам става въпрос за Професионален кератин-конструктор за коса 3 в 1 – Spa Master. И не е скъп. Ще ми е интересно да го пробвам. Благодаря, много ценен съвет. Blush Иначе аз до момента се правя с маша на Babyliss, но е от по-широките. Не навива много и косата пада бързо. Току що си поръчах преса за коса, защото видях че въпросните небрежни къдрици се получават именно с преса, а не с маша. Дано съм направила хубав избор, избрах преса на Remington.

# 513
  • София
Да точно за този продукт става въпрос:
https://www.cosmeticsbulgaria.com/product/keratin-konstruktor-za … -line-rosa-impex/
Относно пресите, не използвам, бях се навила да си купя тази на Ремингтън от Лили, но се разубедих. Пресата гори косата много повече от машата, тъй че, ще инвестирам в конусовидна маша.

# 514
Взех си похваления тук спрвй за плажни къдрици на Velnea. Косата ми попринцип е чуплива, напръсках се на леко влажна коса и намачках. Получиха се точно плажните къдрици, но косата стана точно толкова суха и твърда, колкото на морето. Издържаха цял ден вълните, вечерта едва я среших и я измих отново. Нещо не ми допадна на допир ефекта, но изглеждат много небрежни и сладурски къдрички. Simple Smile

# 515
8
Здравейте момичета. Да ми предложите някакъв козметичен продукт от които сте доволни за черни точки и разширени пори? Съха кожа съм
И аз си търся нещо такова идеи?
Иначе се повтарям ама понеже гледам, че много обсъждате за коса, ако някой си търси добра маска за мен най-добрата е на Гарние Фрутис. И се стои с нея само 3 минути. След това косата става мека, блестяща и по-лесно се разресва.

# 516
  • Бургас
Виждам,че сте обсъждали продукт на Талодерма и искам да запитам кремовете за суха кожа хубави ли са им? Напоследък кожата буквално ме боли от сухота ако не сложа крем и ползвам на Арома и синята Нивеа,която е много мазна и много ми успокоява кожата.Ако няколко дни не сложа крем,кожата ми се зачервява и щипе.Ужас.Та се чудя дали на Талодерма са хубави продуктите.Не мога в момента да си позволя Vchy,Avene и т.н.,а Талодерма се води медицинска козметика и кремовете са под 10 лв.Интересува ме и околоочният,нямам околоочен,слагам от Арома и Нивеа и около очите,но там кожата ми стана много тънка и от сухотата не изглежда добре.

# 517
Така като гледам състава трябва да ги раздават безплатно Simple Smile
Талодермата...

# 518
  • София
Много са модерни сега плажните къдрици, на мен хич не ми харесват. Стоят ми раздърпано и сякаш не си св сресал, а не сякаш си небрежен.

За коя маска Фруктис говорите? Не са ли няколко вида и по силни ли са от Ultra Doux/Botabic therapy линията.

# 519
  • Бургас
Ох,ако ще навреди, по-добре да си карам с Нивеата и Аромата.И Микса имат хубав крем за много суха кожа,бях взела на промоция и беше около 7 лв.Но е много неикономичен,доста е течен и трябва да се слага по-голямо количество.
Подлъгах се, защотоТалодерма е медицинска козметика,уж трябва да е с максимално изчистен и добър състав.

Последна редакция: нд, 22 апр 2018, 00:54 от mariqivanova799

# 520
  • Сливен
Може да разгледаш кремовете на Българска Роза Карлово,по спомен серията Lady's Joy e по -мазен крема имат и за около очи.

# 521
В ужас съм от състава на Еудермол 8 на Талодерма!!!А се бях засилила да купувам,понеже съм с фоликулит!Половината съставки светят в червено!Причинява акне,дразни кожата,парабени...
Явно само за крака ще стане.
Аз го ползвам цяла зима. Цялото ми лице беше в лишеи, това ме спаси. И аз чета етикети, нищо страшно не видях. Къде ги четеш тези парабени и прочее?

# 522
Момичета,имало някакви фон дьо тени за тяло/крака които прикривали несъвършенства и стрии,ползвали ли сте такова нещо ? Simple Smile

# 523
Моля да ми предложите ефективен крем за груби пети
[/quote
Има крем на Balea от Дм с невен.Много съм доволна.

# 524
В ужас съм от състава на Еудермол 8 на Талодерма!!!А се бях засилила да купувам,понеже съм с фоликулит!Половината съставки светят в червено!Причинява акне,дразни кожата,парабени...
Явно само за крака ще стане.
Аз го ползвам цяла зима. Цялото ми лице беше в лишеи, това ме спаси. И аз чета етикети, нищо страшно не видях. Къде ги четеш тези парабени и прочее?
COSDNA

Общи условия

Активация на акаунт