Гърция, почивки All Inclusive и HB /Тема 3/

• 88 078
  • 556
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Миналата година бяхме около 24ти май с децата, цената беше супер за хотела ни, не този, но подобен хотел, но не ставаше за къпане в морето. В детския басейн ставаше горе-долу но морето беше стидено. Според мен максимално близо до средата на юни, след като това ви е периода. Е, може и от 31ви май да става, но рискувате повече.

# 196
От средата на юни нататък. Иначе още си е студена водата. (Но всеки има различни възприятия за студено и топло). Хотелът (Крусо) има разкошни градини, поддържани зелени площи, много е подходящ за деца, анимация детска дискотека . На около 400-500 метра от най-хубавия плаж (ние ходихме с кола). Единственият недостатък е храната - не беше особено добра (преди няколко години). Моя приятелка ходи миналата година - същите впечатления не беше доволна от храната. Иначе всичко друго е на ниво.

# 197
Благодаря за мненията, сега започвам да се чудя и за Cronwell Platamon Resort - дали може сравнение и някой има ли представа към коя агенция е добре да се обърна за него - за сега само в букинг откривам свободни места, но си мисля, че през агенция ще е по-изгодно... Rolling Eyes

# 198

Миналото лято почивахме в Cronwell Platamon Resort. Много съм доволна. Аз поисках оферта от сайта на хотела, отговориха ми в рамките на ден и цената беше с 20% по-ниска от тази в букинг.
За семейство с деца Cronwell Platamon Resort е идеална опция. Аниматорите организират всякакви забавления за дечицата. Всеки ден има детско меню. Плажът е идеален.

# 199
  • София
И ние сме били в Cronwell, доволни бяхме, помня че през букинг резервирах тогава 3-4 нощи в началото на сезона, добре беше. Храната и градината повече от чудесни. Искайте да ви настанят на нисък етаж, че нагоре и надолу си отвисяваш на асансьора, нещо не е съобразен с броя на хората. Все се виси да се чака и ако си с малки деца да ти е нужна стаята непрекъснато е досадно.

# 200
Миналата година бяхме в Cronwell и не знам дали оцелихме гадно време или просто не ми хареса. Плажът ми се стори леко дълбок. Има плитка част , но изведнъж става дълбоко. Хванахме и гадно време, половината почивка имаше ужасно вълнение и не се влизаше във водата, може и от това да е било, защото от други чувам , че било плитко.
Всичко беше добре , но 2 неща ми направиха много лошо впечатление.
1) Ресторанта не е съобразен с капацитета на хотела и се налагаше да чакаме.
2) На плажа по-голямата част от народа си оставяше кърпите по шезлонгите много рано и после отиваха някъде си. Връщаха се в 12:30/13:00 , което за мен не е приемливо. От персонала ми беше отговорено , че е забранено , но нищо не могат да направят. В 8:30 сутринта можеше да се намерят двойка шезлонги на трети ред , в най-добрия случай.

Неудобството с асансьорите също е факт. Бях бременна в 7ми месец и ми беше доста некомфортно да катеря няколко етажа пеша или пък да чакам дълго време. Асансьорите бяха много натъпкани и аз предпочитах да се качвам пеша или със страничния асансьор , който е от страната на сплаш парка. Басейна при ресторанта беше затворен и не изглеждаше особено добре.
Мога още много да пиша , но просто няма смисъл....... Надявам се просто ние да сме нацелили гаден период .😒

П.П детската дискотека работеше до 23:00 и това също не ми хареса. Имаше семейства с малки деца , които на дали щяха да издържат до толкова късно. Чуваше се дори в стаите.

Ако все пак някой се интересува от всичко може да ми пише на лично, за да не спамим темичката🙂

# 201
Здравейте планирам да посетим Солун Едеса и Метеора през април. От България Пътуваме с автобус - самостоятелно - аз , сина ми и кучето:)
Можем ли от Солун да разчитаме на техен обществен транспорт до останалите места хем ще се разхождаме или няма да минем без кола Sad Също мисля да нощуваме в Солун и оттам да тръгваме всяка сутрин към забележителностите в тази част на Гърция...

# 202
Гледам, че основно 4 *и 5* хотели коментирате. Ако обаче някоя от вас може да сподели  отзиви от миналото лято за хотел Бомо Олимпик Козма ще съм благодарна.

# 203
Гледам, че основно 4 *и 5* хотели коментирате. Ако обаче някоя от вас може да сподели  отзиви от миналото лято за хотел Бомо Олимпик Козма ще съм благодарна.
Коментират се 4* и 5* хотели , защото звездите на хотелите в Гърция не отговарят на хотел със същите звезди в другите европейски държави.🙂

# 204
Здравейте, имате ли отзиви от хотел Porfi Beach (Ситония). Как е храната? Плажът подходящ ли е за малки деца - плитък ли е или бързо става дълбоко, пясък или камъчета е?

# 205
Момичета, може ли някоя от вас, която е била скоро в Атина да сподели място за хапване, може на открито, да е в центъра и дори с музика?

# 206
  • София
Момичета, може ли някоя от вас, която е била скоро в Атина да сподели място за хапване, може на открито, да е в центъра и дори с музика?

Много е приятно в Атина в квартал Плака. Има много заведения на открито, които са чудесни. Не са "с музика" обаче... Много по-европейски, неориенталски тип са... Така че зависи какво ви харесва всъщност.

# 207

Да знаете друга нискотарифна компания освен ryan air до Атина?

# 208

Много е приятно в Атина в квартал Плака. Има много заведения на открито, които са чудесни. Не са "с музика" обаче... Много по-европейски, неориенталски тип са... Така че зависи какво ви харесва всъщност.
Благодаря,
Ние искаме да направим изненада на приятел, който обича гръцка музика бузуки и т.н. Имаме една вечер( тъй като слизаме от кораба и на другата сутрин летим за България, така че точно вечерта приятеля ни има Рожден ден и искаме да го изненадаме. Може да видя тогава в Плака някой ресторант и да запАзим маса и след това в някой клуб:)

# 209
  • Варна
В квартал Колонаки има страхотно заведение- Marconi’s. Едната част е бар/клуб, другата ресторант- вътрешна и външна част. Но не е гръцка кухня и музика. В петък е лудница, явно тяхната вечер за разпускане е петък. В Плака, както са препоръчали, също е много приятна атмосферата.
Сетих се също за един ресторант в подножието на хълма Lycabettus, съвсем близо е до фуникуляра. Ще е много хубаво да съчетаете с вечерна гледка към града. Nikkei Peruvian Restaurant се казва.

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 18:36 от Blue Turquoise

Общи условия

Активация на акаунт