Гърция, почивки All Inclusive и HB /Тема 3/

• 86 977
  • 553
  •   1
Отговори
# 405
Да побутна малко темата, лято идва 😃 Кажете кой накъде се ориентира за предстоящия сезон.

Някой има ли скорошен отзив за Chrousso village?

Доколкото разбрах от старите коментари, плажът е най-голямото му предимство (което ни е приоритет), базата и храната не са кой знае какво, но все пак ще се радвам някой да се включи с мнение.

# 406
Да побутна малко темата, лято идва 😃 Кажете кой накъде се ориентира за предстоящия сезон.

Някой има ли скорошен отзив за Chrousso village?

Доколкото разбрах от старите коментари, плажът е най-голямото му предимство (което ни е приоритет), базата и храната не са кой знае какво, но все пак ще се радвам някой да се включи с мнение.

Ходихме 2 пъти миналата година и тази също ще ходим. С две малки деца сме и базовата храна е супер за тях, плажът е идеален, морето е плитко. Настаняваме се в апартамент - мебелите са стари, но са 2 помещения и се отделяме от децата през ноща, вечер можем да стоим до късно на терасата без да им пречим. Територията на хотела е прекрасно озеленена, а децата много се радваха на анимацията. Правим резервация чрез агенция и излиза много изгодно.

# 407
Благодаря за бързия отговор!

С коя агенция резервирате? Може и на ЛС, ако искаш.

# 408
по-добре не на лично. ще е полезно за всички, мисля.

# 409
Резервираме през Niamavreme.bg, туроператора е валео травъл

# 410
Здравейте, опит от други хотели да споделите, от които сте много доволни, не само на Халкидики?

# 411
Здравейте, приятели.
В очакване на отпуските си търсим място за почивка - 2 семейства с деца на 4 и 5 години.
Бихте ли ми препоръчали някъде, където сте били. Най-вече искам плажът да е подходящ за деца и да не става дълбоко изведнъж. Търсим място с полупансион.
Гледах оферти за Платамон, тук видях мнения, че е дълбоко. Ако някой е бил там, ще съм благодарна на повече информация.
Благодаря Simple Smile

# 412
Добър вечер,тази година сме решили да почиваме в Гърция,до момента не сме ходили там и не познаваме нито курортите, нито пък хотелите там.Иска ми се да открия някой хотел поне със закуски и вечери,а и да не струва една торба пари.Това което съм разгледала до момента е адски скъпо.
Ще се радвам ако някой ми сподели впечатленията си от някой приличен хотел.Иначе сме от Благоевград и мъжът ми се надява да открия нещо ,което да не бъде далеч от града ни...
Благодаря предварително.

# 413
  • Варна
Иска ми се да открия някой хотел поне със закуски и вечери,а и да не струва една торба пари.Това което съм разгледала до момента е адски скъпо.
Ще се радвам ако някой ми сподели впечатленията си от някой приличен хотел.

забранили сте ЛС
как да ви пратим нещо  с което да не спамим темата и да не е реклама

# 414
Иска ми се да открия някой хотел поне със закуски и вечери,а и да не струва една торба пари.Това което съм разгледала до момента е адски скъпо.
Ще се радвам ако някой ми сподели впечатленията си от някой приличен хотел.

забранили сте ЛС
как да ви пратим нещо  с което да не спамим темата и да не е реклама
Сега ще погледна настройките

# 415
  • София
Ние тази година ще сме отново в Аkti Оuranoupoli, ходили сме последно през 2019та и останахме доволни. Със закуска и вечеря сме. Плюсовете са плажа пред хотела, храната беше сравнително ок, близостта до ферито за Амулиани, отскачахме до там за да ходим на плаж през деня. Минусите, хотела е терасовиден, има детска площадка, но малко за след вечеря няма къде да се забавляват децата, но има зала с игри, и че не е в самия Уранополи, но нас не ни пречеше да отскачаме на разходки след вечеря. Резервирахме през Usit colors, излизаше на по-добри цени отколкото през хотела.

# 416
Не знам дали е точно за тук, но да споделя впечатления от х-л Lucy Kavala, че рядко се случва да попаднеш в такива комични сутиации.

Хотела е бил някога 5*, всичко му е приемливо с изключение на спа центъра.
За да го ползваш си запазваш час. Само че на рецепция не ти го казват директно. Дори при конкретно зададен въпрос намират начин да не дадат пълен отговор. Ясно е, че така им е разпоредено.

В спа центъра си запазваш час. Влизаш в уговорения час и ти става ясно защо - 2 шезлонга, 2 стола, "басейн", парна баня и сауна. То просто няма как за повече от 4-6 души.
И докато се киснеш в "басейна" и решаваш да посетиш сауната минават 60 мин и идват и ти сервират "sorry , your time is over", нещо което също пропускат да ти съобщят и на двете рецепции Grinning

Иначе храната им е ок, леглата са удобни, стаите чисти.

--------------
Подобен случай имахме и в Рамада Плаза Траки - Александруполи.
Отваряш им сайта - хотела се рекламира като спа. Буквам през агенция в БГ, настаняваме се - нямаме халати в стаята, звъня и им казвам да ми донесат халати - отсреща ми викат, че за какво са ви ? Последва разправия с БГ агенцията, която учудващо ми вдигна в събота и реагираха адекватно, до 10 мин имахме достъп до всичко без соления басейн. За него си доплатихме.

# 417
  • UK
На мен ми допада Македония Палас.
Последно бях 2019- стая с гледка към морето на по-висок етаж. Закуската беше много хубава - с възможност за сядане отвън при хубаво време. Има два ресторанта- италиански беше единия, другия не е специализиран, имаше разни тематични вечери- храната беше хубава. Малко встрани е от “центъра”, на крайбрежната, но на практика това означава десетина  минути пеша. Паркинг мисля, че има, но не сме ползвали.

# 418
Здравейте, можете ли да ми препоръчате хотел с бебешки бюфет? Ще бъдем с бебе на 1 годинка и ме интересува храната да е качествена и по възможност да има и пюрета(12+) в случай че отказва да яде от общата храна. Искам и да е на първа линия и с плитко море без камъни. Моля, който е бил с дете на тази възраст да препоръча хотел. Предварително благодаря 🤗

# 419
  • Варна
Някой има ли отзив за Grecotel веригата?
Загледала съм Grecorel Ilia & Palm заради басейните и аквапарка, а инклузива е бонус.

Общи условия

Активация на акаунт