Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Заслужават ли си сушилните на Беко?
Как мога да намеря сервиз за ремонт на сушилня Beko?
Как мога да удължа времето за сушене на програмата за сушене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Заслужават ли си сушилните на Беко?
-
Как мога да намеря сервиз за ремонт на сушилня Beko?
-
Как мога да удължа времето за сушене на програмата за сушене?
-
Как мога да разреша проблем със сушилнята, която не изсушава добре и удължава цикъла на сушене?
-
Как да избера подходяща сушилня в определен бюджет?
Дали не е по-добре да се купи най-скъпата 6-та серия или е по- добре най-евтината 8-ма. Обемът не ми е критерий, пера често по малко. Цената, на която ще ги купя и на двете е еднаква. Има ли някой, който има лични впечаления. Много ме притеснява свиването на дрехи. Досега ползвахме един bosch втора употреба, правеше от чорапи 45 номер - 37 номер, а от тениските на мъжът ми - нещо като бюстиета. Всъщност най-голямата ми претенция е просто да изкарва дрехите сухи и несвити. Ето моделите:
Щях да си ползвам - дълго, надявам се" ... и така ест. компромисът беше пак от моя страна, но здраве да е - по-важното е, че ползваме добра сушилня и наистина съм много, ама много доволна.
Тоест не доизсушават дрехите, или ги съсиптват, или и двете?