Избор на сушилня - Тема 10

• 100 380
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
  • В полите на Витоша :)
Здравейте! Да се похваля, че вече пусках 2 пъти нашата AEG T8DEC68S и съм изключително доволна!
Първо пуснах 12 хавлиени кърпи, които не запълниха и половината сушилня, но пък изкарах внушително количество мъх. Извадих супер мекички кърпи, които миришат на прах за пране. В упътването пише да не се ползва омекотител при пране, ако след това ще се пускат в сушилнята и така направих.

Второто пускане беше със сухи дрехи на детето на програма освежаване , защото бяха целите в сини мъхчета от една хавлия за баня. Пак изкарах много мъх, но и по дрехите си останаха мъхчета. След още 1 изпиране и сушене мисля, че няма да ги има Simple Smile
Извинявай ама коя е тази програма, и аз съм с AEG?
И аз се присъдинявам към въпроса, на коя програма казвате "за освежаване". Моята е груг модел АЕГ, може би е различна от към програми.

Здравейте!

На моята сушилня има опция "Обновяване", иконката е една блузка с къс ръкав. В упътването пише, че е кратка програма за сухи, прибрани в гардероба дрехи. Ако искате, довечера ще снимам и ще покажа нагледно.

# 76
  • Пловдив
Ако не те затруднява ще съм ти благодарна (а и предполагам не само аз) на едно фото.

# 77
Тотално се обърках в избора на сушилня. Няколко пъти променям фаворитите си. Днес обаче трябва вече да реша дали да е AEG T8DEC68S или Electrolux EW9H378S, а защо не и Еlectrolux EW8H358S .
Линковете са на случаен принцип. В момента същите се намират на по-изгодни ценови оферти.  
Ще съм благодарна на мнение, което да наклони везните Wink

# 78
Даринандия  не знам колко ще съм ти полезна,но когато аз избирах също се двуумях между АЕГ и Електролукс.Та програмите, които аз ползвах на старата  са за памук,вълна,гъши пух,синтетика и за завивки, такива държах да има и новата,но сега вече исках и програма за смесено пране/т.е. микс/защото ми се е налагало да деля пералня заради материи.Купих си Електролукса ,защото програма микс там е за 6 кг и не съжалявам за избора си.Цветни пера на 40градуса/долнища,блузи,тениски/ обикновенно са от смесени материи и цялата пералня 6кг ги мятям в сушилнята на микс.До сега нямам неизсушени дрехи,дори и ластиците са сухи.
Извинявам се за дългия пост и дано съм помогнала с избора.

# 79
Изкушиха ме намаленията от днес. "Борих" се за Електролукса, заради по-изгодната цена, но пък се оказа, че намалението му в Техмарт си има обяснение - мострен артикул.
Вече поръчах тази https://zora.bg/product/t8dec68s
Дано не съжалявам някога!

# 80
Да ти е честита и дълго и безпроблемно да си я ползваш.И не мисля,че ще съжаляваш АЕГ и електролукс са под една шапка,но АЕГ е по високия клас.

# 81
  • Велико Търново
Момичета, в баня с душ кабина става ли да се сложат пералня и сушилня?

# 82
Чуденето при мен се ограничи между 2 модела:

Bosch WTW85550BY - 1300лв. - 9 кг. - само това 3кг. смесено малко ме притеснява, тъй като основно това пера.

Electrolux EW-9H3789 - 1130лв. - 8кг. - програмите при него звучат по-използваеми, но пък е с 2г. гаранция.

Как са Electrolux като марка за сушилни?

# 83
Аз съм с Електролукс и съм доволна за момента.Избрах я заради повечето кг на програма микс и програмата за вълна.Удължих си гаранцията на 5години и това ми струваше 90 лв

# 84
Аз пък видях, че в темата масово се хвалят Електролукс и АЕГ, но аз точно тях избягвах. Ние сме с хладилник АЕГ, а майка ми с Електролукс, и двата текат.
Бях се насочила към Бош, но видях на промоция Самсунг и взех него. Много съм доволна засега. Бях много притеснена да не унищожи някоя дреха. Аз се опитвам да не купувам много дрехи, а да са такива, които харесвам, качествени, които да си нося и обичам дълго.

Не сме удължавали гаранцията, надявам се да сме имали късмет с уредите. Хладилникът ни беше с 5 години гаранция (за разлика от другите уреди с по 2 години) и само с него имаме проблеми.

Ясно ми е, че не може да се обобщава така за марките, но само предлагам и друга гледна точка Simple Smile

# 85
Самсунг са ни телевизори,телефони,хладилник–харесвам марката.Но предната ми сушилня от прехвалена марка изпуши тотално след 3г и 7 месеца.Цена на сушилнята–1400лв,цена на ремонта–1150лв еми не, благодаря за тези пари си купих нова,и съм решила от тук нататък по евтини уреди да не ме е яд като ги хвърлям.Момичетата задават въпроси,ние отговаряме,но всеки сам преценя какво да си купи и колко да плати за него.

# 86
  • в 1001-та нощ
Каква марка беше предната ти сушилня и какво й се повреди?

# 87
Здравейте! Да се похваля, че вече пусках 2 пъти нашата AEG T8DEC68S и съм изключително доволна!
Първо пуснах 12 хавлиени кърпи, които не запълниха и половината сушилня, но пък изкарах внушително количество мъх. Извадих супер мекички кърпи, които миришат на прах за пране. В упътването пише да не се ползва омекотител при пране, ако след това ще се пускат в сушилнята и така направих.

Второто пускане беше със сухи дрехи на детето на програма освежаване , защото бяха целите в сини мъхчета от една хавлия за баня. Пак изкарах много мъх, но и по дрехите си останаха мъхчета. След още 1 изпиране и сушене мисля, че няма да ги има Simple Smile
И аз се присъдинявам към въпроса, на коя програма казвате "за освежаване". Моята е груг модел АЕГ, може би е различна от към програми.

Здравейте!

На моята сушилня има опция "Обновяване", иконката е една блузка с къс ръкав. В упътването пише, че е кратка програма за сухи, прибрани в гардероба дрехи. Ако искате, довечера ще снимам и ще покажа нагледно.

Извинявайте, че се намесвам, но аз съм с AEG и ще ви покажа иконката на опция Обнови. Аз не съм я ползвала до сега и не мога да изкажа мнение.

# 88
Спука и се изпарителя и бил от някакъв метал който не може да се завари.Самата част много скъпа+охлаждащата течност+работа и цената стана "чудна".А за марката нямам нищо против нея,просто такъв ми бил късмета и не искам да я споменавам,защото знам какво е да си купиш нещо,да му се кефиш много ,а някой да ти убие кефа с такава случка.Надявам се ,че ще ме разбереш:smile: С предишният пост исках да кажа ,че явно вече няма голямо значение марката.

# 89
  • В полите на Витоша :)
Скрит текст:

Здравейте!

Извинявайте, че се намесвам, но аз съм с AEG и ще ви покажа иконката на опция Обнови. Аз не съм я ползвала до сега и не мога да изкажа мнение.

Да, точно това е иконката. Прибрахме се много късно снощи и не ми беше до снимане, благодаря, Pepich.

Общи условия

Активация на акаунт