Избор на сушилня - Тема 10

• 100 440
  • 757
  •   1
Отговори
# 330
А може ли да ми кажете в Пловдив от къде взимате кърпички за сушилня? Взех преди малко от ДМ да пробвам, но ми се иска да взема и на Ленор, но никъде неможах да намеря в Тракия. Благодаря предварително ☺️

Не ви ли е достатъчна миризмата на омекотителя?  При мен след сушилнята е доста концентрирана , даже накъртва.
Ползвам Семана и изобщо нямат аромат след сушилнята. Явно ще трябва да го сменя. Вие какъв омекотител ползвате?

# 331
А може ли да ми кажете в Пловдив от къде взимате кърпички за сушилня? Взех преди малко от ДМ да пробвам, но ми се иска да взема и на Ленор, но никъде неможах да намеря в Тракия. Благодаря предварително ☺️

Не ви ли е достатъчна миризмата на омекотителя?  При мен след сушилнята е доста концентрирана , даже накъртва.
Ползвам Семана и изобщо нямат аромат след сушилнята. Явно ще трябва да го сменя. Вие какъв омекотител ползвате?

Ползваме само Ленори. Сега съм с този:  Lenor Parfumelle Ruby Jasmine и мирише много хубаво. Купувам само от големи вериги магазини- има значение Simple Smile

# 332

Ползваме само Ленори. Сега съм с този:  Lenor Parfumelle Ruby Jasmine и мирише много хубаво. Купувам само от големи вериги магазини- има значение Simple Smile

Ние използваме етерични масла. Просто капваме по две капки върху всяка вълнените топки които поставяме вътре и после дрехите ухаят страхотно.

# 333
  • Балчик
Аз омекотител и кърпички ползвам не заради аромата, а за да няма статично електричество. Ако не сложа, синтетиката е ужасно наелектризирана след сушилнята.

# 334

PeaceАз, затова даже си намалих дозата на омекотителя. Че не ми харесва чак толкова силен аромат след сушилнята. Ползвам Медикс Алвина - черния.

# 335
  • Ланкър, планините Овнерог
Преди съм взимала кърпички за сушилня - не ми харесва. Давам си само с омекотителя. В момента съм с червения Коколино

# 336
Здравейте!
За пръв път се решихме да вземем сушилня за вкъщи. Притеснява ме това,че сме чували,че много мачкат дрехите, а гладенето се опитвам да избягвам максималко. Може ли да споделите лични впечатления?
Избрали сме сушилня Samsung, - https://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-SAMSUNG-DV-80M5010QW/p/681643

# 337
Според мен, новите сушилни не мачкат. Моята е за 8кг., аз рядко я тъпча до горе - сигурно и това има значение, но дрехите ми не излизат намачкани, а някои са направо за прибиране директно в гардероба, т. е. може да се носят без да минават през ютията. Останалите са с леки гънки, на в никакъв случай допълнително намачкани. Пералнята ми е за 6кг., така че е невъзможно да я препълня. Може би е добре да се има предвид това - обемът на сушилнята да бъде малко по-голям от този на пералнята.  Така винаги ще има достатъчно място в барабана на сушилнята и рискът от намачкване се минимализира.

# 338
Откакто имаме сушилня съм спряла да гладя. Няма нужда. Сушилнята не е последен модел, вече 7-8 годишна е, без термопомпа, но това не пречи.  Дрехите се вадят веднага след края на програмата, за да не се мачкат. Не се препълва, сушат се по вид, не бива да се смесват чаршафи с хавлии например. Не че не може, просто чаршафите се изсушават много по-бързо, а хавлиите са още мокри и се въртят, а докато изсъхнат те - чаршафите се пресушават и намачкват. Затова по-добре е, а и сумарно по-бързо (изпробвайте), да се разделя прането по материи.

# 339
  • Plovdiv, Bulgaria
Вадя и аз веднага, и направо сгъвам или по закачалки. Обаче един път извадих след 2ч, просто не бяхме вкъщи и дрехите си бяха така, както като ги извадя веднага.

# 340
Здравейте!
Може ли помощ и за мен?
Спешно трябва да купя сушилня.
По принцип нямам определен бюджет. Предпочитам след 5-6 г да купя нова, от колкото да дам повече пари и да се моля са изкара 10г.  Вкъщи имам уреди от различни марки и съм малко разочарована от по скъпите.
Искам да има отложен старт, да не свива, мачка и къса и да суши естествено.  Не ми пречи нагряването. Имам много място и е студено в това помещение. Колкото по малко я обслужвам, толкова по добре, т.е самопочистващи филтри и всякакви подобни екстри. Ни желая бош, кумата ми си купи скоро такава и има оплаквания.

# 341
  • Пловдив
V V,ако искаш сушилня със самопочистващ се кондензатор,на БГ пазара само Bosch,Siemens,предлагат такива.

# 342
V V,ако искаш сушилня със самопочистващ се кондензатор,на БГ пазара само Bosch,Siemens,предлагат такива.
Благодаря! Тогава ще трябва да се откажа от тази екстра. Хвърлих един поглед в сайта на технополис. Има беко за 1000лв и аег за 1200 например.  Искам най- добрия уред на добра цена, без да робувам на марки. Иначе бих се хвърлила на аег за по голяма сума и след година да разбера, че беко има същите функции на доста по ниска цена.

# 343
  • София
Благодаря! Тогава ще трябва да се откажа от тази екстра. Хвърлих един поглед в сайта на технополис. Има беко за 1000лв и аег за 1200 например.  Искам най- добрия уред на добра цена, без да робувам на марки. Иначе бих се хвърлила на аег за по голяма сума и след година да разбера, че беко има същите функции на доста по ниска цена.
Не се подвеждай само по парите и функциите. Едно е да си имаш ненамачкани и несвити дрехи и да са сухи, друго е да ги вадиш на хармоника и влажни, тук таме и с по-малък размер.
Това са моите предложения:
https://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-SAMSUNG-DV-80M5010QW/p/681643
https://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-AEG-T8DBE48S/p/687471

# 344

Общи условия

Активация на акаунт