Клиники в Истанбул - Тема 5

• 91 902
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Те не признават микробиологиите и дават еднократно антибиотик за всеки случай. Да убие нещо, ако има

# 556
Дес, микробиологията е важна преди трансфера,
за стимулацията няма значение, така знам аз.
На мен докторът и при двете стимулации не ми е изписвал антибиотик,
може би има някаква причина, за да ти го изпише на теб. Нямам идея...

# 557
При нас също имаше антибиотик изписан за двамата същото беше и с още 3 семейства който бяха заедно с нас в мемориал точно да се застраховат докторите ако има нещо да се избегне затова го изписват

# 558
Дес, микробиологията е важна преди трансфера,
за стимулацията няма значение, така знам аз.
На мен докторът и при двете стимулации не ми е изписвал антибиотик,
може би има някаква причина, за да ти го изпише на теб. Нямам идея...

На всички в Мемориал изписват този антибиотик. Дори и в БГ го изписват в някои центрове. И аз се зачудих защо ще ми правят на мен стимулация, а мъжът ми ще трябва също да го изпие. Бе ни обяснено, че искат да са сигурни и като предпазна мярка да се вземе, да не се зарази организма ни през дните на стимулация.  За мъжете е също толкова важен този антибиотик, защото ще дават материал.

# 559
В Мемориал не са ми казвали, че ще трябва да пия антибиотик преди опит.
Д-р Карликая също, едва ли само мен ще пропусне случайно, и то 2 пъти,
при положение че е отделял доста време, за да обсъждаме състоянието ми.
Не знам...

# 560
И аз се разчетох по тази тема с антибиотиците след първия ни опит в Мемориал. Оказва се, че за половинките е особено важно да няма някакви бактерийки или инфекции, тъй като повлияват на качеството на материала. Затова превантивно и на двамата се дава по доза антибиотик и се изчиства всичко, което би могло да влоши някой параметър.

# 561
В Мемориал не са ми казвали, че ще трябва да пия антибиотик преди опит.
Д-р Карликая също, едва ли само мен ще пропусне случайно, и то 2 пъти,
при положение че е отделял доста време, за да обсъждаме състоянието ми.
Не знам...
И на мен не са ми казвали на първоначалния преглед, но при започване на стимулацията го изписват. Не ми ли вярваш за антибиотика?  Аз не се майтапя, не бих го направила. Повярвай, че е така, а и вече няколко човека казват същото.

# 562
Нямам никаква представа наистина, аз носех адски много изследвания, даже и за хламидии.
Нито аз, нито мъжът ми имахме някакви инфекции тогава.
Д-р Карликая винаги ми е отделял много време, защото състоянието ми е по-тежко.
За антибиотик никога не ми е споменавал, а щом не ми е казал, значи е нямало нужда да го пия,
честно казано, доверявам се на мнението му и изобщо не го мисля!
Късмет, phoenix_fire! Hug

# 563
Нямам никаква представа наистина, аз носех адски много изследвания, даже и за хламидии.
За антибиотик никога не ми е споменавал, а щом не ми е казал, значи е нямало нужда да го пия,

Мерси Sisi, определено имам нужда от дозичка късмет! Засега всичко върви добре, но то за съжаление нашите проблеми започват след оплождането. Да видим ще имаме ли някаква разлика този път.

# 564

Всички сме си носили изследванията, но този антибиотик не е защото имаш хламидии или нещо подобно, а за да не  провалиш процедурата, ако някой на теб или на мъжът ти кихне в лицето. Д-р Карликая в Мемориал ли работи?  И в крайна сметка нали за това отиваме там, за да слушаме и изпълняваме. На мен ми го изписаха и аз го пих. На всички в болницата, които срещнах за тези дни го бяха изписали и те го изпиха. Щом на теб не са ти го давали, така е преценил доктора Simple Smile А и всеки си избира дали да пие дадено хапче или не

# 565
Дано да има разлика, миличка! Стискам ти силно палци! Hug
При мен нещата обикновено се случват, когато стане най-безнадеждно,
то не че някога е било надеждно положението ми. Grinning
Desislavadem, д-р Карликая не работи в Мемориал,
но е работил там, освен това аз не съм доволна от Мемориал,
така че не са ми критерий за идеал!
Д-р Карликая е оправдал доверието ми
и не поставям под съмнение компетентността му!

# 566
Дано да има разлика, миличка! Стискам ти силно палци! Hug
При мен нещата обикновено се случват, когато стане най-безнадеждно,
то не че някога е било надеждно положението ми. Grinning
Desislavadem, д-р Карликая не работи в Мемориал,
но е работил там, освен това аз не съм доволна от Мемориал,
така че не са ми критерий за идеал!
Д-р Карликая е оправдал доверието ми
и не поставям под съмнение компетентността му!
Аз също не съм доволна от Мемориал, да не кажа и нещо по-грубо. Но всяка болница си има протокол и за това попитах този доктор дали работи там. Защото няколко човека ти обясняваме, че точно в Мемориал е така, а ти упорито ни отговаряше, че при теб не е било същото и останах с впечатлението, че работи там. Що се отнася до неговата компетентност не съм го коментирала и не съм казала  нищо, защото не го познавам. 

# 567

Мерси Sisi, определено имам нужда от дозичка късмет! Засега всичко върви добре, но то за съжаление нашите проблеми започват след оплождането. Да видим ще имаме ли някаква разлика този път.

Виж ние дори не стигахме до трансфер. В БГ ми казаха че съм за донорска яйцеклетка, а в Мемориал ми трансферираха ембрион, който нямаше шанс.
Бях отчаяна и смятах че съм безнадежден случай.
Сега благодарение на Карликая гушкам своите рожби. Разбирам те как се чувстваш.
Желая ти не късмет, а сбъдната мечта. ♥

# 568
Съжалявам, грешно съм те разбрала, Desislavadem!
Всички знаят къде работи докторът и че не работи в Мемориал.
Успех ти желая! Hug

# 569
Успех и на теб!

Общи условия

Активация на акаунт