Клиники в Истанбул - Тема 5

• 91 901
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Dundy, Sisi, благодаря момичета. Ами не е безнадеждно положението, но със сигурност сме труден казус. Въпреки, че съм на 33 (бях на 30 като започнахме с процедурите) явно има някакъв проблем - няма празни фоликули, супер оплождане и в последствие нещо се чупи и ембриончетата започват да окапват едно по едно.

В Бг и аз не стигнах до трансфер, положението беше трагедия. Поне при първия опит в Турция имахме две ембриончета - не отличници, но с потенциал.

Този път проконтролирахме мъжкия фактор, а и аз пия един куп неща. Ако пак няма разлика вече ще трябва да се насочим към алтернатива. И понеже мисля за последно да се подлагам на стимулация, пък и направихме кажи речи всичко възможно, ми е едно спокойно този път. Важното е че сме единен фронт с мъжа ми и се държим един за друг. Решение ще намерим, независимо по кой начин. На мен ми е важно да стана майка, а опции това да се случи има не една.

# 571
Започнах стимулация. Антибиотик не ми е назначаван. Не знам каква е причината за него при тези, на които е предписан, но със сигурност антибиотикът не е профилактика. Той е терапия и се изписва, когато вече има причина! За всеки случай-в никакъв случай... Успех на всички ☺

# 572
Благодаря, Desislavadem! Hug
phoenix_fire, дори и да не успееш, не трябва да се отказваш!
Още си много млада, сигурна съм, че ще попаднеш на подходящия лекар,
който ще успее да ти помогне!
Дано да имаш късмет този път! Стискам ти палци от цялото си сърце! Hug
Ива Георгиева 589316, късмет! Стискам ти палци! Hug

# 573
Здравейте,момичета. Имам останал кринон гел, който няма да ми бъде необходим.
Ако някой има нужда, нека ми пише.

# 574
Благодаря, дано всички имаме късмет! 😊 Бих искала пак да попитам, ако имате информация, разбира се, издава ли се болничен в клиниките в Истанбул, който да важи в Бг; каква е процедурата? Аз почти изчерпах вече платения си годишен отпуск и не знам как да регламентирам отсъствието си от работа...😐Благодаря!

# 575
Благодаря, дано всички имаме късмет! 😊 Бих искала пак да попитам, ако имате информация, разбира се, издава ли се болничен в клиниките в Истанбул, който да важи в Бг; каква е процедурата? Аз почти изчерпах вече платения си годишен отпуск и не знам как да регламентирам отсъствието си от работа...😐Благодаря!

Здравей, не искам да прозвучи заядливо, но по-назад в темата има отговор на въпроса, а в предните теми е коментирано многократно.
Когато ние решихме да тръгнем за Истанбул прочетох не една а.всички теми, за да.си набавя информация. Намерихме отговори на почти всички въпроси,които имахме, а на останалите отговори доктора. Пак казвам, не се заяждам, макар,че не пиша често още следя тема, защото благодарение на момичетата, които пишеха/пишат аз сбъднах своята мечта. Помагам и аз с каквото мога, но трябва и да се чете!
Успех на всички!✌

# 576
Не се оправдавам, обяснявам: От скоро съм тук, не съм твърде активна и честно казано ми е малко трудно да се ориентирам в дискусиите "назад-напред" 😅 Прочетох това-онова, но нямаше отговор точно на запитването ми. А мисля, че по-малко време щеше да Ви отнеме и щяхте да сте по-полезна с конкретна и точна информация (ако имате такава де)! Но, благодаря, все пак! 😉

# 577

Вземете си болничен от личния лекар и готово.

# 578
Болничен от личния, докато сте на територията на Турция, не може да бъде издаден. За след това може, но не и за периода, в който сте извън страната.

# 579
Болничен от личния, докато сте на територията на Турция, не може да бъде издаден. За след това може, но не и за периода, в който сте извън страната.

Говоря за болничен по друга причина, а не инвитро. Никой не проверява дали сте в страната по време на болничен.
Правила съм го многократно без проблеми...

# 580
Този номер е ясен 😉 Въпросът е, че аз работя в болница и подобни неща са по-деликатни...ако ме разбирате. Днес съм на работа и съм ок, утре ме няма...Точно ние сме най-прецакани в това отношение 😆 Болничния трябва да е от колега. Не, че е невъзможно, но все пак.

# 581
Привет! Момичета, може ли някоя да сподели стойности на лх хормон 36 часа преди пункция? Благодаря!

# 582
48 часа преди пункция ми беше 3. 36-тия час ми беше в 2 през нощта и няма как да знам с точност, но някъде към 3 ще да е било

# 583
48 часа преди пункция ми беше 3. 36-тия час ми беше в 2 през нощта и няма как да знам с точност, но някъде към 3 ще да е било
Дес, на теб пускал ли ти докторът хормони?

# 584
Не Карлъкая, а този който ме прегледа последно преди пункцията. Нали на два от прегледите беше друг лекар при мен. Та този ми пусна ЛХ, Е2 и още нещо и по тях прецени, че съм готова и спряхме дтимулацията

Общи условия

Активация на акаунт