Клиники в Истанбул - Тема 5

• 91 875
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте момичета. Честит празник - дай Боже всички от вас скоро да успеят в борбата за бебе. Дежурните аптеки в неделя, 03.06.2018, в Шишли, са изброени по-долу. Пишете ни ако Ви се налага да намерите аптека в друг квартал или извън работно време през седмицата и с удоволствие ще Ви насочим. Уголемена карта в Гугъл Мапс с разположението на аптеките можете да видите тук: https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=16cPetPIwe3lpkAOSyZMRbs … n&usp=sharing

GÖKER ECZANESİ

Address:   Şişli Merkez Mahallesi, Halaskargazi Caddesi, 2/H, Şişli
Tel:   0 212 232 54 30

MERİH ECZANESİ

Address:   Kuştepe Mahallesi, Mesut Cemil Sokak, A/1, Mecidiyeköy, Şişli
Tel:   0 212 217 29 92

SER ECZANESİ

Address:   Duatepe Mahallesi, Kurtuluş Caddesi, 16/A, Duatepe, Şişli
Tel:   0 212 225 80 46

TİFTİKÇİ ECZANESİ

Address:   Teşvikiye Mahallesi, Valikonağı Caddesi, 74, Nişantaşı, Şişli
Tel:   0 212 219 55 12

# 616
# 617
Здравейте момичета! Влизам за да ви вдъхна малко кураж. След 2 неуспешни опита в Бг се насочихме към Мемориал. Това беше болницата, която сбъдна нашата мечта. Преди 2 дни се роди дъщеря ни в 36 седмица 3.500кг. 51см. Желая ви от сърце да изпитате същата радост като нашата! Успех!

# 618
Честита сбъдната мечта. ♥

# 619
Честита сбъдната мечта. ♥
Благодаря!

# 620
Момичета,вие всички ли сте с брачни свидетелства.Мен това също ме притеснява и точно сега не ми се ще и с това да се занимавам.Дали има някакъв компромисен вариянт

# 621
Момичета,вие всички ли сте с брачни свидетелства.Мен това също ме притеснява и точно сега не ми се ще и с това да се занимавам.Дали има някакъв компромисен вариянт

SaRoSt, честита радост! Дай Боже все повече такива новини да има в темата.

Vibe, няма компромисен вариант. За първичен преглед може и да не искат брачно, но процедура без него не може да се започне. А и честно казано не знам какво те притеснява - " занимаването" е точно за два дни работа. Ние преди първичния преглед просто се разписахме и тръгнахме. Нито сме правили тържества, нито сме казвали на някой.

# 622

Компромисният вариант е само за първичния преглед (но пак попитай).
Свидетелството за граждански брак е задължително при започване на процедура.

# 623
Уф😊😁😊

# 624

Оженихме се от днес за утре. Няма друг вариант.

# 625
Някой разполага ли с мейл на д-р Тургут? Контакт за връзка директно с него? Благодаря ☺

# 626
Здравейте бъдещи мами! След неуспешен опит в БГ, на 27.06 отивам на първоначален преглед. Ще споделя всички впечатления от Мемориал-Истамбул.

# 627
Здравейте бъдещи мами! След неуспешен опит в БГ, на 27.06 отивам на първоначален преглед. Ще споделя всички впечатления от Мемориал-Истамбул.
Къде беше неуспешния опит? На мен ми предстои в Бг, обаче много се чудя дали да не започна в Турция

# 628
Здравейте, момичета!
На номера на Севда, който взех от първа страничка, отговаря друго момиче, не успях да разбера как се казва точно, дали е пренасочен към Хафизе? И имейла на севда също не е актуален, трябва да пишем на hafize.solmazova@memorial.com.tr

# 629
Къде беше неуспешния опит? На мен ми предстои в Бг, обаче много се чудя дали да не започна в Турция

Здравей Тони,
Мисля че всяка една тук ще ти препоръча Турция като по-добър вариант и като професионализъм и като отношение, и като успех на процедурите, тъй като в България по статистика успеваемостта на инвитро е 25%, в сравнение с Турция- 65%. Аз лично не съм правила опит в България, тъй като тук без особени изисквания за изследвания и малко на изуст ни обещаваха 90% сигурност за успех, което мен ме отказа, както и цялото отношение,тъй като в България това се е превърнало в бизнес начинание. Аз просто не исках да си губя времето в България, просто така го усетих на фона на цялата ни здравна система. Минах на първичен преглед в Мемориал в Истанбул и бях повече от очарована от лекарите, от болницата и от обективното решение, което ми предложиха. Живот и здраве септеври или октомври ще стартираме процедура. Желая ти успех на където и да се насочиш, защото в крайна сметка това е важното за всяка една от нас!

Общи условия

Активация на акаунт