Клиники в Истанбул - Тема 5

• 91 841
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Честито axtravaganza и до финал!!!

# 721
  • София
Прекрасна новина!!! Simple Smile Много много се радвам! Всичко ще бъде наред Wink

# 722
Честито и от мен Аxtravaganza! Чудесна новина, дано по-често да се срещат такива радости тук в групата!
Момичета, на някоя от вас да и е останал кринон гел, които не и трябва?  Ако ви се намира, пишете ми на лични моля.

# 723
Момичета трябва ми инжекции прогистерон спешно!

# 724
Ива Георгиева 589316, изтрий си писмата в пощата,
защото не можеш да получаваш повече. Hug

# 725
Благодаря, дано да е наред всичко занапред! 
То като знам колко още притеснения предстоят.....
Много се радвам за теб, всички стискаме палци и вярваме, че всичко ще е наред!

# 726
 освен че не желаят да ни върнат парите за неосъществения трансфер acibadem international hospital istanbul.всички суми които заплатихме бяха в евро а фактурите които ни дадоха са в турски лири и са ги обърнали в някакъв техен си измислен курс ,не по курс на банката .така че сменяйте си парите в турски лири за да няма изненади.просто съм потресена от това как злоупотребяват с чужденците.

# 727
Живка, в Бахчеджи предпочитат плащане в Евро, защото пакетът за чужденци им е в тази валута. Ако обаче решиш да плащаш в лири, вече става весело с превалутирането Simple Smile
Така че няма единен отговор по въпроса с плащането....

# 728
Да и в acibadem international hospital istanbul пакета е в евро поне така го обявиха,но незнайно защо фактурите ми ги дадоха в лири и си ги сметнаха по някави измислени курсове.много пропуски но докато си в болница не мислиш за пари и за това че някой ще те излъже.искаш нещата да се случат ,вярваш в това взимаш за чиста монета всичко което ти кажат

# 729
да, наистина е така. в момент на процедура си малко като отнесен и не обръщаш много внимание на детайлите.
А вие как решихте да отидете в Acibadem? Някой ви ги препоръча или?

# 730
Здравейте, знаете ли кои са дежурните аптекви в Шишли днес? Празник/предпразник е и Gulbin не работи

# 731
Имаше публикация в интернет за консултация с турски лекари от аджибадем във варна.и ние решихме да пробваме.тъй като наистина няма никави отзиви за тяхни клиники тръгнахме на сляпо,много неориентирани.аз пак казвам явно всички останали турски клиники са с много добра организация по всичко прочетено до тук.исках да споделя за да не се случва това на никой друг.това са безкруполни хора.не им пука за чувствата на хората

# 732
Имаше публикация в интернет за консултация с турски лекари от аджибадем във варна.и ние решихме да пробваме.тъй като наистина няма никави отзиви за тяхни клиники тръгнахме на сляпо,много неориентирани.аз пак казвам явно всички останали турски клиники са с много добра организация по всичко прочетено до тук.исках да споделя за да не се случва това на никой друг.това са безкруполни хора.не им пука за чувствата на хората
А бихте ли ми казали какви са цените там,  понеже позната е пфавил там инвитро преди две години и каза че първата процедура я плаща клиента, за второ инвитро 50%, а ако се стигне до 3 е за сметка на клиниката.?

# 733
  • Живее на Луната
Момичета, ще подготвям новата тема. Дайте да актуализираме координаторите на Мемориал и Бахчеджи. Пишете ми кои са заедно с телефон/имейл. За Аджибадем има ли координатор на БГ?

За анкетата нещо да предложите?  newsm78

# 734
За аджибадем интернешънъл имат координатори колкото да се каже.не си вдигат телефоните,не оговарят на съобщения.недай боже да имаш проблем никой няма да помогне.и в болницата нямат български преводач.

Общи условия

Активация на акаунт