Клиники в Истанбул - Тема 5

• 91 893
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Не Карлъкая, а този който ме прегледа последно преди пункцията. Нали на два от прегледите беше друг лекар при мен. Та този ми пусна ЛХ, Е2 и още нещо и по тях прецени, че съм готова и спряхме дтимулацията
Много ти благодаря, Дес! Hug
Учудих се, защото той не ги следи, затова попитах.
Много късмет ти желая! Дано този опит да бъде по-успешен! Hug

# 586
Здравейте отново, момичета!Писах преди време, но не получих отговор и затова се включвам отново ... накратко...
-Има ли тук момиче с трудни трансфери заради много крив и тесен цервикален канал и справиха ли се с проблема лекарите в Истанбул и в коя клиника?Засега никой и никъде (включително и в Мемориал)не успя да ми направи “чист трансфер”, а това при нас вероятно се явява “препъни камъчето” ...

# 587
Очаквам всеки момент цикъла си и тръгваме незабавно към Мемориал за първия ни опит. Ще ви пиша кой ще ни е координатор, доктор... Защото на първоначалния преглед беше Хафизе и д-р Тургут. Но сега като отидем ще видим кой ще ни разпределят...

Моля Ви, споделете впечатленията си от д-р Тургут! Благодаря ☺

# 588
На първия си преглед видях докторът за първи и последен път. Направи ми добро впечатление. Дори още на първият преглед ни предначерта какво трябва да направят и кое как ще се случи за нашия случай. И така и стана. Тъкмо съм преди трансфер. Стимулацията започна при мен при д-р Умут. Внимателен лекар.

# 589
Напълно споделям мнението на axtravaganza

# 590
На първия си преглед видях докторът за първи и последен път. Направи ми добро впечатление. Дори още на първият преглед ни предначерта какво трябва да направят и кое как ще се случи за нашия случай. И така и стана. Тъкмо съм преди трансфер. Стимулацията започна при мен при д-р Умут. Внимателен лекар.
Аз знам, че д-р Тургут не работи вече в Мемориал, а в Бахчеджи.Бях на преглед в Мемориал миналата седмица при д-р Фуля и доколкото разбрах от форума по-назад тя е тази, която ще преглежда пациентите от България, на мястото на д-р Тургут.

# 591
Писано е много за д-р Тургут.
Моето мнение е, че е много сърдечен, но няма опит с жени над 40 г.
Не го препоръчвам за тях.
axtravaganza, късмет! Hug

# 592
Този опит сме заложили на него. Дано ни е на късмет! И на всички вас, момичета, късмет и успех!

# 593
Д-р Тургут невероятен човек и професионалист

# 594
Д- р Емре е много добър лекар, знае какво прави и то прави много добре. Умен, мислещ и невероятен професионалист, благодарна съм му за цял живот.

# 595
Здравейте, стандартната спермограма, която правят в Турция включва ли СДИ тест? Каква е цената на спермограмата с включен СДИ?

# 596
Този опит сме заложили на него. Дано ни е на късмет! И на всички вас, момичета, късмет и успех!
Дано да имаш късмет! Стискам палци! Hug
Всички, които много хвалят д-р Емре, са под 40 г.
От личен опит твърдя, че човекът няма голям опит с жени над 42-43 г.,
по простата причина, че в Мемориал записват до 43 г.
Иначе е сърдечен, преглежда внимателно, но лично аз не съм доволна от него.
Неадекватна реакция от негова страна в моя случай, именно поради тази му неопитност.
Загубих двата си най-добри месеца, които никога не се повториха, писала съм го много пъти.
Не казвам, че няма потенциал, но просто има нужда да натрупа рутина и опит с жени на по-зряла възраст.
В Бахчеджи ще има тази възможност.

# 597
Сиси, не ,,хвалим,, д- р Емре, това е самата истина. Неоспорим факт е, че е добър професионалист, мислещ и много добър лекар.
Това, че не си успяла при него не го прави лош лекар. Има хиляди жени които пък са успели.
Не се заяждам с теб, желая ти съвсем скоро всички тук да ти честитим бременоостта. Но на мен този лекар ми е помогнал много и дърга да споделя това.

# 598
Сиси, не ,,хвалим,, д- р Емре, това е самата истина. Неоспорим факт е, че е добър професионалист, мислещ и много добър лекар.
Това, че не си успяла при него не го прави лош лекар. Има хиляди жени които пък са успели.
Не се заяждам с теб, желая ти съвсем скоро всички тук да ти честитим бременоостта. Но на мен този лекар ми е помогнал много и дърга да споделя това.
Здравей!
Изобщо не го приемам като заяждане, нито съм написала мнението си,
за да се заяждам с някого, а за да посъветвам жени на моята възраст, в случая Ива.
Къде съм писала, че е лош лекар?
Написах, че няма голям опит с жени над 40 г., както и с жени с хормонални проблеми,
а те обикновено са над 40 г. Това също е неоспорим факт.
В Мемориал политиката е друга, затова и няма как да се развива много в тази посока.
Там си знаят ФСХ до 12 и край. Няма как да има голямо поле на изява
и да помага на жени с високо ФСХ.
Не мога да го препоръчам на жени над 40г. само защото е помогнал на много други,
които са по-млади и с добри хормони.
Когато се препоръчва специалист, трябва да се вземат под внимание тези фактори.
Благодаря за пожеланието! Успех желая и на теб, за каквото и да било! Hug

# 599
Аз съм на 41г., но въпреки това откъм хормони всичко е наред, ФСХ около 9, АМХ 4.22, за сега сме само с мъжки фактор. Вече имаме 2 неуспешни опита в България. На есен ще се пробваме пак, този път в Турция. Все още не сме решили в коя от двете клиники, сякаш клоним към Мемориал, но като ви чета разбирам, че част от лекарите са се преместили в Бахчечи и сега много се колебаем, коя от двете клиники да изберем.

Общи условия

Активация на акаунт