Клиники в Истанбул - Тема 5

• 91 845
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Не продават в Турция фраксипарин. Миналата седмица ходих и питах. Имат заместител. Но Лукрин ли беше... Не се сещам.

# 706
nelka-bella, не съм съгласна с теб!
В Бахчеджи на всички, които познавам, са върнали парите.

# 707
Acıbadem International Hospital.2250€ процедура инвитро.като след неосъществен трансфер трябва да върнат парите за неосъществения трансфер.около 2500€ днк на 4ембриона.около 500€задължителни изследвания хив,спин и спермограма.и още около 500€ лекарства за стимулация.професионалисти са ,ноооо.когато стана въпрос за връщане на парите от трансфера ...чакам ги от 20дни.всеки ден им се обаждам и слушам едно и също.ами ще ви се обадим ще се свържем .и още си чакам.с международния отдел едва се свързвам и само отклоняват темата.накрая звънях в болницата ,мои познати турци от турция и ще опитам с тяхна помощ.просто те така процедират ,мотат, отклоняват.като цяло за каквото и да е.така че ако ходите в тяхна клиника черно на бяло ,всичко трябва да е документирано.всяка дума тяхна да е написана на документ.за това че ще връщат пари искайте да е документирано!!!!!
Няма да ти върнат парите. Забрави. Това са турци. Душата излиза на турчина но парата никога
На мен също турска клиника и турци са ми връщали пари. И точно турците гледаха да ми спестяват пари, а не да ми искат пари за щяло и нещяло в клиниката.

# 708
Prettywomen за коя клиника говорите?
Да ви питам вярно ли е, че в Аджъбадем работели на следния принцип- първата процедура се плаща от пациента,  за втора пациента плаща 50%, а третата (ако се стигне до там) е за сметка на клиниката? Каза ми го жена, техен пациент е била.

# 709
Прави бяхте.няма да ни върнат парите за неосъществения трансфер.   Acıbadem International Hospital.  нямате идея колко неща измислиха.въпреки че на всичките им въпроси имам отговори.не мога да хабя нерви повече.отваряйте си очите.питайте за всяко нещо и за всичко искайте документ.не че това ми помогна...

# 710
Прави бяхте.няма да ни върнат парите за неосъществения трансфер.   Acıbadem International Hospital.  нямате идея колко неща измислиха.въпреки че на всичките им въпроси имам отговори.не мога да хабя нерви повече.отваряйте си очите.питайте за всяко нещо и за всичко искайте документ.не че това ми помогна...
Аз им казвам ама те не варват. Турчина пари не връща. 99% от тях са мушенници. Гладни чакали.

# 711
Prettywomen за коя клиника говорите?
Да ви питам вярно ли е, че в Аджъбадем работели на следния принцип- първата процедура се плаща от пациента,  за втора пациента плаща 50%, а третата (ако се стигне до там) е за сметка на клиниката? Каза ми го жена, техен пациент е била.
За Мемориал.Бях тяхна пациентка и когато се оказа че трябва да ни върнат пари,в рамките на една седмица парите ми бяха вече в сметката. За другите клиники нямам идея как се процедира.

# 712
В Бахчеджи се връщат парите. Пише го на английски на ценовия лист,
който ти дават на първичния. Досега не съм чула на някого да не са му ги върнали
или да са направили проблем. На мен също ми казаха, че ще ми ги върнат,
само че аз отказах, защото продължих с пулинг.
Така че, nelka-bella, престани да пишеш глупости!

# 713
В момента, в който стана ясно, че няма да имаме трансфер в Бахчеджи, написах на Фатме банкова сметка и на другия ден ги преведоха.

# 714
В момента, в който стана ясно, че няма да имаме трансфер в Бахчеджи, написах на Фатме банкова сметка и на другия ден ги преведоха.
Ако е така добре е! Успокояващо е

# 715
Момичета, да се отчета днес след кръвния тест (9- ти ден след трансфера) - стойност 163... ЧХГ
Оня ден правих домашен тест, от любопитство,  и отчете втора бледа черта. Днес преди да отида в лабораторията, пак направих домашен, да видя дали ще е по- наситена чертата - да, вече се открояваше по - добре.
Понеже в темата бях доста активна, и се надявам да дам кураж и оптимизъм и за всички, които им предстои!  
За себе си - пожелавам си бременността да стигне до финал, без казуси....
Успех на всички!  

Последна редакция: вт, 12 юни 2018, 14:09 от axtravaganza

# 716
Тихичко честито и до жив и здрав финал.

# 717
Благодаря, дано да е наред всичко занапред! 
То като знам колко още притеснения предстоят.....

# 718
axtravaganza, силно ти стискам палци всичко да бъде наред! Късмет! Hug

# 719
  • София
Честито axtravaganza, вдъхваш на всички ни много кураж и положителни емоции!

Общи условия

Активация на акаунт