Аз ли съм станала прекалено дребнава или имам основание?

• 77 153
  • 934
  •   1
Отговори
# 270
Да, но дали тези предположения имат покритие?
Преди време пак имаше тема от жена, оплакваща се от мъжа си и неговите роднини. Коментарите бяха едни, докато мислеха, че също е българин, и се промениха рязко, когато авторката изплю камъчето, че е арабин. Оказа се, че това, от което се оплаква, било специфично за тях и би трябвало да го е приела, когато се е свързала с мъж от този етнос.
Та, да не се окаже нещо такова и тук накрая...

# 271
Чакаме авторката да каже - българин ли е този.... човек?

# 272
Баси тук национализм излезе! Спрете, няма разлика кой е той.

Сега ще кажете че ако арабин, то е добър живот при авторка, щото не бия я със камени

# 273
И дали съществува изобщо. Или просто винаги си е бил такъв, тя отскоро е започнала да се дразни.

# 274
Българин е Simple Smile Иначе има резон в думите, че може да се е отключило нещо. Преди горе долу толкова години преживяхме един от най-тежките си периоди и в брака ни и като цяло в живота ни. Няма да изпадам в подробности, ще кажа само че всичко беше пердонално върху него, но се отрази на всички ни при това със сериозен интезитет Той обаче изпадна в огромна дупка, от която ми костваше много да го извадя. От тогава започнаха промените. Относно тоалетната. Вратата обикновено стои отворена, когато няма никой. Когато съм вътре я затварям. Преди това просто не е нахлувал вътре и не ми се е налагало да се заключвам. Не е и чукал. Затворена врата означава че някой е вътре. Случвало се е да влезе и да се извини и на каже , че си е помислил че няма никой. По скоро е това, което една съфорумка спомена по напред, че торкова много вече ме е приел, че няма проблеми за него да си ходи то тоалетната докяно съм там.
Не разбрах Неофлет защо иска да ме пляска?

# 275
  • София
Аз, като живяла (като приемен родител)  с момче-американче, мога да кажа, че няма никакви национални специфики.

# 276
  • София
Баси тук национализм излезе! Спрете, няма разлика кой е той.
Има разлика, не можеш да променим вековен манталитет просто така. Още повече - ако живеят там.

# 277
  • Nice
И да се намерят решения за това което те дразни, защото решения има, проблемът е по-дълбок и трябва да го откриеш.
Ще сложиш райбер на банята, ще криете хранат, ще преустановиш секса...и?
Така може да продължиш до безкрай да се напасваш към мъжа си. А той пък като не иска да се напасне до къде ще я изкарате? Докато наистина някой не се поболее.

# 278
А той по време на тази криза осъзна ли, че е в стрес, съдейства ли да му помогнеш или беше по-скоро безразличен?

# 279
Е много ясно, че е българин. Аз разпознах половината български народ. Не всеки отговаря на всичко описано, но по 2-3 неща на мъж се падат със сигурност.
Мъжът на авторката е събирателен образ на Героят (като Бай Ганьо)

# 280
Този индивид с толкоз ядене на сладко, шоколади, бисквитки, салати и нам кво, бас ловя, че не ака само веднъж на ден.
Пак си повтарям моето от първите страници – проблемът е уморен от живота мърляч, а на жената – грешен праг на търпимост към определено поведение. Когато нещо не ти харесва, не го одобряваш, не го правиш, а слагаш граница като го заявяваш. Не чакаш отсрещния да му дойде музата и да се усети.

Аз не го виждам да се промени тоз убавец мамин. Тествай го с временна раздяла – предложи да се разделите за месец, два, да живеете отделно. Може да оцени разликата, но се съмнявам. Просто ще обърне палачинката за малко и после пак ще върне нещата в удобното за него русло. Но пък що да не се пробва.

Някой обясняваше, че му се ядяло, за всички по равно трябвало, що го деляла жената. Ку-ку!
Ето това е разликата с алфа мъжкарите. Те се грижат първо за по-слабите от тях, а не са по-бетер от бебе. Ще мишкува и изяжда всичко – единственото оправдание може да е психична болест. Всичко останало си е чиста простащина.

# 281
Ами при тая криза само ти ли му помогна? Или той посети лекари. В чужбина нещата са различни, а и ти не каза къде сте.
Да пробвате живот разделени за малко, както се предлага - с наемите няма да се справите обаче.

# 282
Аз гласувам за българин - парадоксално, но ориенталците имат някаква аналност към чистотата и мъжете им са по-скоро чистофайници. А и ориенталец няма да остави полупразна чиния в хладилника - той ще я остави на масата за жената да я вдигне.

# 283
аналност?

# 284
  • София
Не мога да изчета цялата тема, прекалено ми дойде. Хора, наистина ли някой намира нормално докато единият се къпе, другият да дрищи в другата част. Вярно, в повечето апартаменти баните и тоалетните са на едно място, но... Лично аз бих излязла, ако някой трябва да ползва банята-тоалетна, дори и да не съм довършила къпането. Останалото е пълна идиотия, ебаси. Да не сме пралопитеци. Боже!
Ами преди години точно във форума прочетох, че в Германия било нормално, а тогава ставаше въпрос не за съпрузи, а за майка и син /и то минал дори тийнейджърската възраст/

Общи условия

Активация на акаунт