Аз ли съм станала прекалено дребнава или имам основание?

• 76 998
  • 934
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Счупването не предполага ли преди това да е било здраво?
Съжалявам, но на мен лично поведението му и преди това не ми се струва нормално- нахокването за количества, украса и прочие. Човекът и тогава си е бил г*з за мен. Най най в началото просто не е имал никакво поле за изява и възможности, за да разкрие потенциала си.
Сега просто е идиот, но по различен начин. Това е.

# 766
  • Насред хаоса
Описаното звучи като да се е счупило нещо в него, да се е отказал от нещо и да не му пука...
По-скоро звучи като един от онези, които са се издигнали и понатрупали пари, докато жена им е била зад гърба им и се е занимавала с всичко останало, за да се развиват те. И като са се развили, забравят кой има голяма заслуга за това и почват да се тежкареят и да омаловажават съвсем жена си.
Мислех, че няма от какво повече, но от казаното за ресторанта се втрещих.

# 767
  • Варна
Значи това за ресторанта ме остави без думи. Аз бих го изплющяла през ръката като се пресегне към чинията ми или към тези на децата. Ама силно и звучно, че хем да го заболи хем околните да забележат. След което на висок глас.... Не, няма да описвам какво ще кажа и направя, защото се ядосвам само като си го представя.

Авторке, и аз мисля, че имате нужда от професионална помощ. И то не защото смятам, че нещо в него ще се промени, а понеже ти твърдиш, че го обичаш и би опитала всичко.

# 768
Значи това за ресторанта ме остави без думи. Аз бих го изплющяла през ръката като се пресегне към чинията ми или към тези на децата. Ама силно и звучно, че хем да го заболи хем околните да забележат. След което на висок глас.... Не, няма да описвам какво ще кажа и направя, защото се ядосвам само като си го представя.

Авторке, и аз мисля, че имате нужда от професионална помощ. И то не защото смятам, че нещо в него ще се промени, а понеже ти твърдиш, че го обичаш и би опитала всичко.
Ако са в чужбина и изпляска някой по ръката другия все ще се намери кой да се обади на полицията. Можеш да бъдеш подведен под отговорност за съпружески тормоз. По- добре е се разделят при такива непримирими различия.

# 769
  • Варна
О, в такъв случай уж небрежно ще се постарая чинията с нещото, за което се лакоми, да се изсипе в скута му, като разбира се с фалшиво разкаян тон ще се извиня. И така всеки път, докато говедото се научи като му се яде да си поръчва. Ще подяжда децата, моля ти се, че и ще ги кара да се чувстват виновни, да не си дояждат и да му отстъпват храната си, как не!

Ми не ще да се разделят. Обичала го и ще прави всичко за да спаси връзката. А децата кой ще спаси от баща им...

# 770
Хай, разбирам те и напълно те подкрепям. Но нея не я разбирам грам.
Защо го причинява на децата си, не го разбирам. Това не е обич.

# 771
  • Варна
Ами спомена по-назад, че на този етап не би могла да се справи с разходите и с децата сама. Може би това я спира.

# 772
  • София
От страх.

# 773
  • София
Само да не се окаже, че ултра тежкият период, който го е счупил, е това, че е трябвало да бачка от сутрин до вечер и му е дошло нанагорно на лигльото.

# 774
Точно в десятката! Повечето жени са страхливи, а това не е в техен плюс.

# 775
То щото мъжете са едни смелчаци и авантюристи, махни, махни! Голяма част са едни мухльовци, които, ако нямат жена зад гърба си да ги ръчка, не  биха напуснали скута на мама до пенсия. И цял живот търсят в жена си мама, която да ги дондурка и обслужва като малки момченца.

# 776
То щото мъжете са едни смелчаци и авантюристи, махни, махни! Голяма част са едни мухльовци, които, ако нямат жена зад гърба си да ги ръчка, не  биха напуснали скута на мама до пенсия. И цял живот търсят в жена си мама, която да ги дондурка и обслужва като малки момченца.
мисля, че това е проблем от възпитанието в България и в соцстраните ...

# 777
  • София
Общият знаменател не е удачен както за жените, така и за мъжете. Simple Smile

# 778
Относно ровенето по чиниите - ми отидете на китайски ресторант, там в етикета е прието всеки да си вземе парченце от всичко. Аз съм привърженик на тоя подход, споделяне и опитване. Сега, ако не е ресторант със звезди и внимателно построени порции, ами всеки поръчва разни хапки, за мен е напълно нормално.

Иначе за бейското отношение и претенциите - много гадно. Това направо може да ти убие душата.

# 779
Знам, че категорично отричах опцията за заболяване, но ми хрумна нещо. Мислила ли си за хранително разстройство от типа на булимията?

Съгласна съм за общите знаменатели, затова не казах "всички мъже", а една голяма част. Подразни ме изказването за "повечето жени".

Общи условия

Активация на акаунт