Случва се да крия шоколади, но и аз самата ги забравям
Ох, и с това имам проблем. Той постоянно ни гледа в чиниите. Сядаме да ядем и той вечно ни рови по чиниите. Или ако сме на ресторант, редовно казва аз не съм гладен ще хапна една салата и после като ни донесат нашите и почва да ни рови по чиниите. Сто пъти съм му казвала да престане. Като каже, че не е гладен и го карам да си поръча или вече още преди да тръгнем за ресторанта, го предупреждавам че ако ще ни рови по чиниите изобщо никъде няма да ходим. Да си поръча каквото иска и да престане. Не говоря за нещо от сорта, мога ли да опитам. Тогава разбира се няма проблем. Говоря за перманентно ядене от чиниите на всички ни. Да не казвам колко пъти си оставям най-хубавото за последно и докато се обърна и той го изял. Всеки път отговора е. Ааа, аз си мислех, че няма да го ядеш, или че си се наяла. И на децата така колко пъти. Или пък нещото, което много ме влудява е. Поръчват си децата нещо и той започва. Ще го ядеш ли, а това, а това. А те се хранят бавно. Не са като него да обършат чинията за рекордно време. И в крайна сметка е толкова досаден и толкова пъти ги пита това ще го ядеш ли, че децата се отказват и му го дават. Признавам си това са моменти, в които просто нищо не е в състояние да ме успокои. Правя го на две стотинки. Резултата е, той го връща и го играе жертва, защото аз лошата...., а детето вече му е неудобно да си го вземе и казва, не не го искам мамо, нека го изяде. И сто пъти го питам. Какъв му проблема просто да си поръча за него.
Ужас.Човек ще каже,че не седи на една маса с неговите собствени деца.Повечето родители дават и последния си залък само и само детето да се е наяло,а той им изяжда и тяхната порция
Ама какво се учудвам,след оня ден,когато чух баща да казва за 4 годишната си дъщеря -"плаче,защото е тъпа овца!",нищо не може да ме учуди....
За него не знам. Имаше една жена в миналото, за която се съмнявах. Дори смятах, че я обича. Дори и сега понякога си го мисля. Всъщност бяхме доста близки семейно. Не знам имало ли е нещо. Честно казано не ме интересува. Аз съм му казала, че рано или късно всичко излиза на яве. И че всичко на този свят се връща.