Аз ли съм станала прекалено дребнава или имам основание?

• 77 085
  • 934
  •   1
Отговори
# 210
И аз обичам шоколад, но 5-6 дори на мен са ми много. Буркан с нутела пък да не говорим. Не знам какво да кажа. Да не ги крие някъде тези шоколади?
Както на Хорс, и на мен първо ми мина през главата нещо за деменция.
Ако имаш възможност, направи консултация с лекар, разкажи му как се е променил мъжът ти, как остаряват родителите му - тези неща обикновено са наследствени, - как се променя семейството ви и т.н.

# 211
  • София
Ко риечи?  Joy  Joy  Joy
Сори, но не се сдържах. Виж как се пише.

Според мен мъжът на авторката си е класическа лакомия. Имам такъв колега. Дай му да лапа безконтролно, все е гладен, все не се е наял. Гнусна работа.

# 212
Какъв ще е резултата ако започнем да охкаме и двамата. Просто си замълчавам, за да не слушам него как го боли повече от мен. Не ми е било проблем. Боли ме нещо, не го натоварвам с това - ще м имине. Него обаче ако го болииии. То е едно свиване, едно превиване, едно натъртване.

# 213
  • София
Примерно, жената може да няма достатъчно пари. Ама съвсем примерно. Много си нетактичен.
Значи можеше да купя зеленчуци и да направя фреш сама. По-евтино и за всеки.
Нямам цитрус-преса, защото според ММ няма място за какви ли не джаджи. И кой ще я мие, апропо?
Аз съм свикнала родителите ми да оставят за мен и брат ми (когато бананите бяха кът и по 3 лв./кг) съответно аз правя същото. Дори и брат ми като по-голям винаги питаше преди да яде: Има ли и за Cuckoo?
Доколкото съм чувала, в семейството на ММ май не е било точно така, дори няколко пъти се опита да ме критикува...и съжали

# 214
Ох, лекар, ще стане като във вица - знам си, че съм лаком мърляч, ама исках да го чуя от специалист.

# 215
Ко риечи?  Joy  Joy  Joy
Сори, но не се сдържах. Виж как се пише.

Е точно така се пише
https://dariknews.bg/novini/liubopitno/otkyde-idva-izrazyt-divan-chapraz-1263696

# 216
Какво му е на "диван чапраз" - ът? И аз така го знам.
Няма какво да си мълчи за здравето. Даже още повече да се оплаква, придружено с молба да сготви вместо нея, че е изтощена. После да изчисти или да накладе печката, че я боли кръста. После задължително да го похвали колко добре се е справил Wink Ако това не даде резултат, прави си пълни изследвания и отива да се лекува някъде: я на Наречен, я в Павел Баня, докато той поеме пълна грижа за децата и домакинството.

# 217
Няма какво да си мълчи за здравето. Даже още повече да се оплаква, придружено с молба да сготви вместо нея, че е изтощена. После да изчисти или да накладе печката, че я боли кръста. После задължително да го похвали колко добре се е справил Wink Ако това не даде резултат, прави си пълни изследвания и отива да се лекува някъде: я на Наречен, я в Павел Баня, докато той поеме пълна грижа за децата и домакинството.

Доста правилна политика.
От мълчане и преглъщане никой не е получил "мерси".
Пък много мъже са като хор на оплаквачките, щом стане дума за болести и лекари. Умират си от страх за всякакви дреболии - от малка раничка до зъболекар.

# 218
Ама той готви, но сипва целия буркан с подправките.
Авторката, щом не е болен, вземи го разболей! Ще ми опикава тоалетната и ще му мълча! Нямало да чисти.....няма и да му давам да яде! Ще го завра на.....Тоя бая се е разлигавил.

# 219
  • София
Официално се извинявам, явно дори и журналистите бъркат (четох в една статия диванча праз).  Peace

# 220
Бурканите с подправките лесно могат, съвсем случайно да се счупят и разсипят. Едва ли ще му се ходи до магазина да купува нови.
Също мисля, че ако му се обясни, че прекалява с тях, има начин да ги слага на по-късен етап само в своята порция. Примерно: "Мило, чудесно си сготвил, но може ли малко по-малко черен пипер, че гастритът ми се обажда и пак трябва да си купувам онези толкова скъпи лекарства."

А ако има подозрения, че нещо й прави напук, тогава още повече да хвали силно овкусената манджа и той сам ще започне да я готви по друг начин, с надеждата, че няма да й хареса Laughing

# 221
Обичам тия теми. Само я показвам на жената и казвам "а ти ми мрънкаш, че не мия бананите със сапун отвън преди да ги обеля?!?!?!"

# 222
Освен това с цял сапун трябва да ги миеш! Не с половин.

# 223
Обичам тия теми. Само я показвам на жената и казвам "а ти ми мрънкаш, че не мия бананите със сапун отвън преди да ги обеля?!?!?!"
Всяка жена има свои собствени хлебарки в главата си Simple Smile

# 224
И ягодите с гъба, не бъдете мърлячи.

Общи условия

Активация на акаунт