Аз ли съм станала прекалено дребнава или имам основание?

• 77 189
  • 934
  •   1
Отговори
# 180
Еее, стига, кой може да изяде 5-6 шоколада за един ден? Стандартни 100 гр имам предвид? Как е с теглото този човек? За такъв апетит съм чувала само преди откриване на диабет...

# 181
  • София
Това за храната ме хвърли в размисъл. За 17 г. с моя мъж един път не сме имали спречкване кой, какво, чий изял... Но като се замисля, мъжът ми извън основните хранения, друго не яде. Какъв е тоя човек да излапа по 4-5 шоколада.  ooooh! Егати лакомията.
Не, аз този не бих го изтърпяла, честно. И така щях да се отвратя от него, че сексът ще е пълен мираж. Няма да се учудя, ако рано или късно някой друг мъж завърти главата на авторката.

# 182
  • София
Ти наистина ли не разбираш или просто те кефи да се правиш на идиот?
След повече от 10 страници обяснения, отказвам да повярвам, че възрастен човек НЕ разбира за какво иде реч.... явно имаш свободно време в момента да се гъбаркаш във форума.
Разбира, просто тълкува ситуацията от мъжка гледна точка.
Аз съм преценила да купя нещо за детето, което яде в пъти по-малко от ММ. Има разлика да угодиш на 8 -годишно дете и на възрастен човек, който не е бременен, та да има извинение да омете като ламята Спаска каквото види. Щом му се яде толкова - да си купи и да го изяде извън къщи.
Аз също правя бележка на ММ, защото има този навик, конкретно за шоколад и други сладки неща. Откакто дъщеря ми работи - важи и за нея.
Вчера купих фреш за дребния и го надписах - за всеки случай.

Последна редакция: чт, 15 мар 2018, 15:17 от Cuckoo

# 183
То не е за едната вафла, такива неща започват да те дразнят, когато обичта се замени с ненавист, а като гледам как авторката описва мъжа си и как той я наказва с агресия, която си личи във всяко негово действие, тези хора просто са спрели да се обичат. Ако знаеш, че мъжът ти обича вафли, ще купуваш и за него, няма да го караш да се чувства виновен, че краде от децата. Но пък човек, който изплюсква цялата салата преди другите да са седнали на масата, си го е заслужил напълно, защото е свинско прасе.

# 184
Хорс има и друг шкаф, в който има почти винаги нещо и за него. В повечето случаи купувам и слагам ако ни дойдат гости, а и за нас си, но откровено аз и там не мога да се доредя. Купувала съм по пет, шест шоколада след пореден скандал спицално за него. На следващият ден ги няма. Аз пазарувам. Казвала съм му да ходи да си купи, тъй като аз не мога да му устоя на темпото. Не отива. Преди не беше такъв. Хапваше малко. Беше претенциозен, уважаваше храната. Аз бях прасенцето вкъщи и винаги ме е било срам, че изяждах по-големи количества от него. Последно купих специално два буркана нутела. Един за него, сааамо за него и един за децата. Децата почти не бяха яли от техният буркан, когато дъщепя ми ме попита за нутела и връчих техният буркан, буркана беше празен. И за да не се види че е изал всичко, ял вътре, а по стените на буркана оставил, за да изглежда че има. Не мога до ви опиша разочарованието на детето в накъв момент.
Писах и преди, и пак казвам, че този човек има някакъв здравословен проблем. нещо му пречи да мисли нормално.

# 185
Ами може, обаче защо не купила 4 примерно? Или плодове-зеленчуци, за да всеки може си направи един?

PS. Не говоря за бурканчета от Нутелла - това е не нормално по никакъв начин.

# 186
Леле този човек бил и много изобретателен. Честно, явно има нужда от психиатър. Това с изяждането на някакви неща и връщането на празните кутии по местата, че и ял отвътре, за да изглежда, че има...
Все едно никой, никога няма да разбере, че са изядени... За всичко други все мога да намеря някакви обяснения.. както казах егоизъм, комплекси, простотия... но тези случаи с храната са си абсолютно някакви психически отклонения, според мен

# 187
  • Варна
Дори и да има, как го виждате да отиде на лекар и да се изследва? Особено, ако идеята дойде от жена му, която той май май ненавижда.

# 188
Ами може, обаче защо не купила 4 примерно? Или плодове-зеленчуци, за всеки да може си направи един?

PS. Не говоря за бурканчета от Нутелла - това е не нормално по никакъв начин.
Примерно, жената може да няма достатъчно пари. Ама съвсем примерно. Много си нетактичен.

# 189
erfi78, как е мъжът ти с координацията? Изтърване на вещи, спъвания, забравяне на думи? Има ли нещо смущаващо там? Семейни заболявания?

# 190
Купи му 10 кг нутелла, ще изяде наведнъж и сам ще отиде на лекар Grinning

# 191
И аз смятам, че нещо му има и трябва не само мнение от форум.

Янечек, свинското прасе просто ме срази Joy

Авторке, не е трябвало да търпиш толкова дълго. Подреди си мислите и действай, още по-зле може да стане.

# 192
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Еее, стига, кой може да изяде 5-6 шоколада за един ден? Стандартни 100 гр имам предвид? Как е с теглото този човек? За такъв апетит съм чувала само преди откриване на диабет...

Аз Rolling Eyes За протокола - казват, че съм много слаба и трябва да кача малко. Не ми пречи да хапна за деня 4-5 шоколада, между храненията Simple Smile Нямам диабет.

# 193
Примерно, жената може да няма достатъчно пари. Ама съвсем примерно. Много си нетактичен.
Значи можеше да купя зеленчуци и да направя фреш сама. По-евтино и за всеки.

Не смятам че е нормално да ставиш един от семейството в приоритет пред другия. Ако не е критична ситуация.

# 194
Значи можеше да купя зеленчуци и да направя фреш сама. По-евтино и за всеки.

Ема ще звънна на шефа ти вече.

Общи условия

Активация на акаунт