Аз ли съм станала прекалено дребнава или имам основание?

• 77 269
  • 934
  •   1
Отговори
# 465
... баща му такъв ли е?

И с баща му нямаме много контакт, но от лични наблюдения бих казала, че да. В смисъл той е човек, който неглижира семейството си. Неглижирал е първото, така прави и с второто си семейство. Жената оправя всичко, а той е на купон, на кръчма, играе карти и т.н. Моят мъж не е такъв, но относно преоритетите аз съм му го давала за пример и съм му казвала, че крушата не пада по далече от дървото. Обижда ми се разбира се, защото той самият не е в добри отношения с баща си заради миналото.

# 466
Ако майката има някакво сериозно психично заболяване, има голяма вероятност да се предаде генетично на сина. Не пренебрегвай този факт и се поинтересувай конкретно.

# 467
Ако майката има някакво сериозно психично заболяване, има голяма вероятност да се предаде генетично на сина. Не пренебрегвай този факт и се поинтересувай конкретно.

За мен тя е тотално луда и има сериозни отклонения. Тя обаче едва ли мисли така. Със сигурност никога няма да отиде да се прегледа. Съпругът ми го отдава, че е наранена като млада и сега си го изкарва на  всеки дръзнал на семейно щастие или, че просто си е злобна. Но за мен е луда.

# 468
А-ха, затова той е решил и теб да пробва дали ще превъртиш, ако те "нарани", докато си млада и се държи с теб като с мебел. Имай предвид, че моделите, които ни се насаждат като малки, често ни преследват като поведение цял живот. Добре е поне, че не поддържате близки контакти с тази жена.

# 469
  • София
Май май си заобиколена от луди. Пази си децата, да не станат и те шантави в такава семейна обстановка и недей неглижира проблемите.

Щом на дете в първи втори клас му стига "акълът" да си крие шоколадите, значи още от невръстна възраст виждат пробойни. Явно само ти не. След още 5 години обаче, като влязат в пубертета, ще чуеш стаявани неща по твой адрес.

П.П. Как си личи обаче по отношението му към теб, че мама е бъгава. И без да ни го казваш.
Оставам си на тезата за мизогиниста. Винаги си е бил такъв, просто бавно ти се разкрива и последните прояви са капката, а не промяната.

# 470
  • Варна
Стана ми жал за авторката. Явно вътре в себе си таи надежда всичко да се оправи и мъжът да стане принц. И за децата ми е жал, че виждат и преживяват всичко това. И за какво? За да може на един егоист да му е кеф.

Историята едва ли ще има добър край. Или ще има разрив в един момент или авторката ще стиска зъби и ще кюта така до безкрай. А децата едва ли ще се задържат дълго в този дом след като поотраснат малко.

След още 5 години обаче, като влязат в пубертета, ще чуеш стаявани неща по твой адрес.

Това го подкрепям с две ръце.

# 471
Честно казано, според мен, децата и бъдещите им партньори ще изгубят най-много, защото ще приемат това, което се случва за нормално. Естествено има вариант и да не го приемат и да търсят точно обратното в отношенията с половинката, но май по-рядко се случва и кой знае на къде ще избие.

# 472
erfi78 не е наред. променете нещо. ти промени нещо. но не се разправяй . тихо и кротко за себе си промени. Първо виж парите къде отиват. После ще разебереш останалото и ще си направиш план за действие.

# 473
Erebus -нямам жена а и аз съм против брака изобщо,а пък да си сменям навиците заради някой друг просто забраи няма начин!!

Black_Sapphire-нещо против коня ми? Simple Smile Просто тая жена е дразнеща пълно мрънкало,нормално е като живееш с някой да го виждаш че ходи и до кенефа,или да не харесва квото ти си готвила,защото представи си има свой вкус,как може да те дразни тва че той си е такъв,и че си пада по други неща?Ако тя иска да е едно към едно с нея ми да се беше оженила за себе си!

Ще те разочаровам, но не е нормално. Ако аз се къпя, а той държи точно по това време и в мое присъствие да ... дриска, страшно ще ми опротивее. Не е нормално и десет години да ми яде манджите, а в един прекрасен ден да установи, че аз не готвя хубаво. Тези неща, които е изредила авторката в първия си пост, биха ме докарали до лудост.
Връщам се да дочета темата.

# 474
Казала ли си му за всичко, което те дразни - с предложение за промяна?
Ключ или райбер на вратата на банята отвътре е направо задължителен.

# 475
erfi78 много често човек не може да се види добре отстрани и да си прецени добре постъпките. особено ако има бекграунд .
Според мен е хубаво да имате нова обща цел ... общ ремонт например да разделите банята и тоалетната или да метнете още една тоалетна в съседно килерче? ... нещо друго общо, което му е интересно. Явно човека не се усеща . Според мен не му прави забележки, ами предложи нещо. По-голямо жилище, ремонт на това ... графика за баня и тоалетна ... ами измислете си нещо заедно. Мен повече ме притеснява , че парите чезнат някъде. Как стигна до там да го оставиш така автономен? Ами поглед не се изпуска. Така наблюдаваш всичко, чрез разходите. Защото всичко се прави само с пари.

# 476

Ще те разочаровам, но не е нормално. Ако аз се къпя, а той държи точно по това време и в мое присъствие да ... дриска, страшно ще ми опротивее. Не е нормално и десет години да ми яде манджите, а в един прекрасен ден да установи, че аз не готвя хубаво. Тези неща, които е изредила авторката в първия си пост, биха ме докарали до лудост.
Връщам се да дочета темата.

ОМГ а ако на теб ти се "д.иска " а той си се къпе няколко часа в банята няма ли да ти "опротивее".Или викаш по добре да се на.ере само да не ти стане противен?И според мен тва че не ти е казал че не го кефи как готвиш и е ял там колкото да не те расърди, значи пак от него е минавало,обаче му е писнало и си е казал,и пак той бил гада!По добре си направете още един кенеф щото мъжете имаме мн повече неща да правим там и в банята и ни трябва повече време,бръснене,епилиране ии ... други работи!

# 477
Тук е моментът да запитаме от кой сорт са тия мъже, дето се бавят с часове в банята да се епилират?

# 478
От еволюиралиа антимаймунски сорт!

# 479
Дамата каза, че 5мин ѝ е сутрешния душ. За 5мин да се наака? Ако има такъв човек, който е минал 10г., преди 60г. е и няма медицинска причина да не може да стиска 5мин....ами да отиде на лекар, защото явно има причина. Съмнявам се толкова зле да готви дамата, че всяка сутрин да го хваща рядкото щастие. Хайде, стига глупости.
Сасуке, много са Ви грешни представите какво прави една жена в тоалетната и банята щом се изказвате така. Въпреки че да, на мъжете им отнема много повече време, защото не бързате за никъде, а ние имаме и задължения извън двете нули все пак.

Общи условия

Активация на акаунт